Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pomoc

Príspevok v téme: pomoc
Juliana3033

Ahojte,predtým ako ma niektorí začnete odsudzovať,že o živote,láske a podobných veciach neviem ani mäkké F,prosím najprv si prečítajte čo sa chcem opýtať a skúste mi nejako poradiť,alebo aspoň mi napíšte Váš názor nato..Ďakujem pekne vopred.Mám 17 rokov (o pár mesiacov 18)Ide o to,pred dvoma rokmi som sa veľmi zaľúbila,ako sa hovorí "láska na prvý pohľad" do jedného chlapca,nepoznali sme sa,no veľmi dlho sme po sebe pokukovali,viete hanblivé úsmevy a nenápadné dotyky keď sme sa "predierali cez hordu ľudí na stanici".No prejdime k veci,teraz pred pár týždňami sa mi podarilo ho po dlhom čase konečne znova stretnúť a to na plaveckých výcvikoch,obaja sa venujeme rovnakému športu,čo ...ma prekvapilo a pripadalo mi to priam neuveriteľne.Ten muž má okolo 25 rokov.Stále si všímam,že sa na seba pozeráme inak ako na bežných ľudí.Cítim,že v tom je niečo viac.Chcem sa opýtať Vás,dospelých ľudí,ktorý máte za sebou viac ako ja..Začali by ste si v 17-18 s 25 ročným mužom? Pýtam sa Vás,pretože viem, že máte skúsenosti.Ďakujem krásne za odpovede:)

Messje

Ano...maj oci na pozore ale ...nikdy si nehovor realistka,ked mas zle skusenosti s chlapmi len preto aka si.Radsej sa nazvi pesimistka.Nechod do prace lebo ta zrazi auto,nejedz to maso lebo je mozno pokazene,nehovor s cudzimi,lebo ta budu chciet oklamat,nechod na huby lebo ta zozerie medved...
Takyto pesimisti nikdy v zivote nic nedosiahnu.
Juliana,mas vlastny rozum a vyzera ze ho mas na mieste.Sama uvidis.

Juraaasek

Realistka-dobre máš pravdu ale toto robí každý jeden chlap,lebo kazdemu ide len o jedno, dievča alebo teda kazdy jeden človek sa uči na vlastnych chybach, prečo si nedopriat niečo po čom tužime ? Nieje to až taky stary cap.. mysliš že chlapec ktorý ma napr 19 mysli na niečo ine ?

realistka00

neteš sa dievča, ja ťa nepodporím ale varujem,
si mladučká a on má 25, veľa chlapcov v jeho veku takéto mladé dievčatá využijú a zneužijú vo svoj nie vo tvoj prospech. Dívam sa na svet realistickejšie ako hentie podomnou čo písali.
Máš čo stratiť veru hej, svoju nevinnosť a to teraz nemyslím len na pannenstvo ale aj svoju česť a svoju vieru v ľudí.
Poznám názory takýchto chlapcov vo veku 19 až 30 a nepraj si počuť tie ich rozhovory medzi sebou čo vedú o babách v tvojom veku. Ako ich zbaliť alkoholom, rečami,o láske, vernosti a bla bla bla, dotykmi na správnych miestach, darčekmi, sľubmi a pod.
Oni vedia veľmi dobre ako na mladé žabky ísť a dostať ich tam kam oni chcú a to do postele. Mnohí v ich veku túžia zbierať trofeje. Pretekajú sa koľko báb sa im podarilo zbaliť a dostať do postele dokonca odpaniť. Áno, čiťaš dobre odpaniť. Mnohí z nich túžia len po babách ktoré nikoho pred nimi ešte nemali a ONI budú práve tí ktorí ju odpania. Ktorí ju budú mať prvykrát. Áno je to taká úchylka alebo z ich strany druh sebectva že chcú len také a oni sú tí čo ju o to pripravia a potom počase nenápadne či nápadne odkopnú, veď oni si už nejaký ten dôvodík nájdu prečo odkopnúť.
Takže maj sa na pozore a maj oči otvorené. Never sladkým rečičkám a úsmevom. Budú ti medové motúzy popod nos ťahať. Ale ty buď obozretná a nenechaj sa úplne opantať chémiou zaľúbenosti. Lebo tá vie narobiť v duši dievčať a žien riadnu paseku.

Juliana3033

Dievčatá,veľmi sa teším,že ste ma takto podporili,ďakujem Vám z celého srdca a prajem všetko dobré do života !

katty103

náhodou taký chlapi sú oveľa lepšia voľba ako nevyspelí 17 roční chalani . Hovorím z vlastných skúseností . Tiež som bola v tvojom veku a našla som si 25 ročného a doteraz sme spolu ťaháme tretí rok (musím si poklepkat) . Oveľa si viac rozumieme aj keď som mala pochybnosti . Neváhaj skús , keď neskúsiš budeš stále len dumat ako by to bolo . držím palce

Juliana3033

MESSJE-Ďakujem vážne,vieš,ja by som sem túto tému ani nepísala,opýtala by som sa to rovno mojej mami,viem,že určite by ma vypočula a poradila mi,ale niekedy by som chcela vedieť názor aj iných ľudí,aby som mala akú takú istotu v niečom . Ďakujem ešte raz

Messje

No vidis...
Mozno poniektore starsie,jemu blizsie veku by zareagovali...a co ked ma partnerku ci manzelku,ja to skusim aj tak...
Vidno ze si rozumna baba.A aj podla tvojej reakcie sa zase potvrdzuje,ze na veku nezalezi.Teda ak nejde o 20 rokov rozdiel :-)
Drzim palce

Juliana3033

MESSJE-Ďakujem Ti krásne za odpoveď, mám až radosť,že sa objavil pozitívny komentár,naozaj ďakujem a áno máš pravdu,môže ho doma čakať priateľka či manželka,preto ako hovoríš,budem sa snažiť tváriť sa prirodzene,usmiať sa a ak bude chcieť ísť ďalej,možno by sme niekedy mohli ísť na kávu a nejak sa porozprávať,spoznať sa a ak nie,tak budem naďalej normálna a budem sa snažiť nájsť si niekoho bližšie môjmu veku,každopádne ĎAKUJEM:)