Ahojte, obraciam sa na Vás lebo neviem čo robiť. Mozno je to moja chyba a nedokážem sa tešiť alebo mám nejaký komplex z dectva ...Ono je to všetko koli moju vzťahu.. Mám pocit že môj priateľ má nemiluje až tak velmi ako ja...Viem každý vyjadruje lásku inak ale..Možno sa mylim ale . .Opíšem vám prečo to tak cítim....
Mám pocit že kebyže ja nehovorím tak sme ticho
Kebyže ja niečo nevymyslim tak nikde nejdeme ale mám pocit že vždy keď sme niekde v reštike alebo tak a je tam nejaká čašníčka neskutočne pozerá ....Komentuje s kamarátmi že zlata a takto ...Povedal ešte keď sme spolu nechodili že má slabosť na čašníčky a takto...Mám pocit že nech robím čo robím nie som dosť. Vnímam to tak možno je to moja chyba. Ale ked ja sa necítim tak ako tá jeho vyvolená . Ale skôr mám pocit že som s tebou kým nestretnem lepšiu....Stále sa snažím chudnem všetko možné len aby som bola k svetu atak ...Možno je to vážne moja chyba ...Ale mňa neskutočne ničí že pozerá tak po druhých keď sme niekde ...Že má k sebe nepritisne ani mi nedá pusu len vedľa mňa sedí ... Už neviemco robiť ....Stále hľadám spôsob ako byť ešte lepšia ...Lepšie sa správať vyzerat komunikovať. .A nici má to...Som strhana a už všade kde prídeme porovnávam sa s tými babami. :( Mám školu mám prácu maľujem venujem sa umeniu a mav i vernisáže dosť často. (Je na mne pozornosť stále možno to mu vadí ja neviem, pýtala som sa ho a tvrdil že mu môj úspech nevadí) Vlastné zaujmi mám ale stále sa neviem zbaviť toho pocitu "nie si tá".....Už neviem ako sa chovať :( aj keď sa milujeme tak uz sa pred ním ani nedokážem vyzliecť mám pocit že sa mu moje telo nepáči ...Neuzivam si to...Lebo mám pocit že moje telo iba využije vo svoj prospech...Necítim nič ale nedokážem mu to povedať že sex je pre mňa jeden veľký stres bojím sa že aj v tomto by som zlihala ..(priateľ pred ním má tíral a urážal ale to som bola o 13 kg ťažšia, potom som zamakala)
Nie som dosť dobrá
Veru dievca niesi dost dobra lebo si vobec nevazis samu seba ale chlapa ktory na teba kasle a nesnazi sa vobec vo vasom vztahu povazujes za boha. Neviem preco sme na Sk take sproste a zivime donemoty taketo bezperspektivne vztahy. Chcelo by to viac sebavedomia a uvedomovania si vlastnej hodnoty. Lebo len clovek co sam seba nema za nikoho sa zahadzuje s ludmi ako tvoj frajer.
Tento tvoj fakt MP nikomu nijak nepomoze.
Netreba rozmyslat koho je to chyba a obvinovat sa. Treba sa zamerat na vychodisko.Tiez nemam rada filozoficke kecy, ci tie duchovne blaboly, ktore nikomu nepomozu, ale prakticke riesenia.
Urcite ti ho uz mnohi tu napisali.
KimmyCA - podľa teba je to len formulka a podľa mňa je to fakt...Nech je vzťah akýkoľvek a nech sú v ňom akékoľvek problémy, tak vždy nesú zodpovednosť obaja. A je úplne jedno aká je situácia a či je niekto zodpovedný ,,viac,, a druhý ,,menej,, také slovíčka sú v oblasti vzťahov podľa mňa dosť...preceňované.
Stojím si za tým, že za každý jeden vzťah...môžu všetci, ktorých sa daný vzťah týka rovnakým dielom.
KimmyCA
suuuuhlas :)
Mesačný princ má pravdu.
youtu.be
Pre pisateľku, myslím že ľudia tu podomnou Ti už dali veľa dobrých rád, teraz treba si ich len pripustiť k srdcu a uvedomiť... Snaž sa sústrediť na to, v čom si dobrá a postupne to prepracovať do stavu svojej mysle, niečo ako kognitívna terapia (ak Ti je tento pojem známy). Nepodceňuj sa, určite sú ľudia, ktorí by Tvoje snahy, úsilie, úspechy a povahu ocenili :)
Mesačný princ, takéto matematické formulky fungujú možno v exaktných vedách, kde môžu byť presné na 100%, ale nie v psychologických veciach ako vzťahy atp., kde je viacero koeficientov s ktorými ani nie sme všetkými oboznámení. Takže tvoja teoria podľa mňa neplatí. Neviem, odkiaľ ľudia chodia na tieto kvázi-filozofické nezmysly? To akože preto, lebo to niekto raz vymyslel a povedal, tak to teraz bude každý opakovať a tým pádom to bude pravda? A čo takto zamyslieť sa nad aplikovateľnosťou daného teoretického výroku na určitú konkrétnu situáciu (napríklad pisateľkinu situáciu), namiesto bezhlavého opakovania? Tak to aspoň robia skutoční vedci.
na tvojom mieste sa nanho vykaslem a poslem ho kadelahsie
vztah v ktorom niesi stastna, vesela nema vyznam, perspektivu, buducnost...
si s nim zo zvyku alebo len aby si niekoho mala?
lebo kazda normalna baba by sa na takeho chlapa vysrala
sa uvedom ze ta nerobi stastnou ale nestastnou.
ak sa nevies smiat, tesit o com to je????? O com?
je to laska ak sme trvalo nestastny? nemala by laska sposobovat radost, stastie, veselost, chut zit...?
co ta drzi vo vztahu kde sa snazis len ty? fakt vas zenske nechapem ze mate problem neperspektivne vztahy skoncit a len mi nehovorte ze jake je to tazke ved ked vidim ze mi to s niekym neklape naco si ho nasilu drzim pri sebe? jedine vasa vlastna blbost vam kazi stastie v zivote
tiez mam niekedy ten pocit a neviem co s tym