Ahojte, obraciam sa na Vás lebo neviem čo robiť. Mozno je to moja chyba a nedokážem sa tešiť alebo mám nejaký komplex z dectva ...Ono je to všetko koli moju vzťahu.. Mám pocit že môj priateľ má nemiluje až tak velmi ako ja...Viem každý vyjadruje lásku inak ale..Možno sa mylim ale . .Opíšem vám prečo to tak cítim....
Mám pocit že kebyže ja nehovorím tak sme ticho
Kebyže ja niečo nevymyslim tak nikde nejdeme ale mám pocit že vždy keď sme niekde v reštike alebo tak a je tam nejaká čašníčka neskutočne pozerá ....Komentuje s kamarátmi že zlata a takto ...Povedal ešte keď sme spolu nechodili že má slabosť na čašníčky a takto...Mám pocit že nech robím čo robím nie som dosť. Vnímam to tak možno je to moja chyba. Ale ked ja sa necítim tak ako tá jeho vyvolená . Ale skôr mám pocit že som s tebou kým nestretnem lepšiu....Stále sa snažím chudnem všetko možné len aby som bola k svetu atak ...Možno je to vážne moja chyba ...Ale mňa neskutočne ničí že pozerá tak po druhých keď sme niekde ...Že má k sebe nepritisne ani mi nedá pusu len vedľa mňa sedí ... Už neviemco robiť ....Stále hľadám spôsob ako byť ešte lepšia ...Lepšie sa správať vyzerat komunikovať. .A nici má to...Som strhana a už všade kde prídeme porovnávam sa s tými babami. :( Mám školu mám prácu maľujem venujem sa umeniu a mav i vernisáže dosť často. (Je na mne pozornosť stále možno to mu vadí ja neviem, pýtala som sa ho a tvrdil že mu môj úspech nevadí) Vlastné zaujmi mám ale stále sa neviem zbaviť toho pocitu "nie si tá".....Už neviem ako sa chovať :( aj keď sa milujeme tak uz sa pred ním ani nedokážem vyzliecť mám pocit že sa mu moje telo nepáči ...Neuzivam si to...Lebo mám pocit že moje telo iba využije vo svoj prospech...Necítim nič ale nedokážem mu to povedať že sex je pre mňa jeden veľký stres bojím sa že aj v tomto by som zlihala ..(priateľ pred ním má tíral a urážal ale to som bola o 13 kg ťažšia, potom som zamakala)
Nie som dosť dobrá
Keby mne povie potencionálny alebo už prateľ že má slabosť aj na neviem koho tak sa mu vyprdnem si s nim niečo začať a budovať....to ti nevadí?? ježiš však hladaj alebo si pripusť k sebe len to najlepšie alebo buď sama! ver si kus, čo dáš nech aj dostávaš
veľa šťastia
Ahoj, komplexy máš možno ani nie z dectva, mozno z predchadzajuceho vstahu, mozno koli nizkemu sebavedomiu. Na to aby ta niekto tyral by ani 13 kg navyse, nemal byt dôvod. Pozri sa na seba, si jedna uspešná, silná a pracovitá žena. Pracuješ na sebe, na škole, na malbách, naozaj sa ideš porovnavať s čašníčkou ? Nechcem nijako urazit čašníčky skôr tvojho priatela, že nevie čo má doma za poklad. Vstúp si do seba a odpovedz sebe samej či je toto naozaj všetko, čo od života chceš. Takéhoto partnera. Ak je odpoveď nie, opusti ho. Buď radšej slobodná ale vo svojom vnútri najmä volná. Nemáte žiadne záväzky. Nebudeš sa musieť pred nikým hanbiť, vlastne ani nemáš za čo, nebudeš musieť počuvať hlupe narážky, nevezmeš si ich tak osobne. Raz príde niekto, kto ocení na tebe každú maličkosť. Ak chceš aj napriek tomu pokračovať v takom vstahu ( je to tvoja slobodná volba, nikto ti nemá čo hovoriť, ako to je správne pretože iba ty žiješ v tom vstahu) stále môžeš pracovať na svojom psychickom rozpoložení. Prečítaj si nejaké motivačné knihy, kde zistiš že všetko sa deje pre niečo. Niečo ťa to má naučiť a myslim si, že v tvojom prípade najmä nájsť hodnotu samej seba. Neporovnávaj sa. Ano, niekto je možno krajší ako ty, možno mudrejší, uspešnejší a napriek tomu neštastný pretože sa večne naháňa za nejakým ideálom a stále je neistý. Dokonalosť neexistuje. V ničom. Prečo sa tým vôbec trápiš? :) ak sa partnerovi nepáči, nech ide, príde další, svet sa nezrúti. Odputaj sa a uvedom si, že ty takého vlastne ani nepotrebuješ. Lúb samu seba. Nabi nejaké sebavedomie. Ani z daleka nemám také úspechy ako ty, možno keby ťa moj priatel stretol, zamiloval by sa :) v poriadku, keď mu nevyhovujem, nech sa páči, nech ide skúsiť do sveta. Nenechám si ubližovať. Pretože zasa iba JA by som tie negativne pocity musela znášať. Nelúbi ma ? A čo sa mám roztrhať aby som to zmenila? Asi to tak má jednoducho byť a čokolvek urobím, tak sa to nezmení. Sprav hrubú čiaru, doteraz si sa mu podkladala a bez výsledku, skús zmenu myslenia a uvidíš či sa to zlepší. Muži majú radi ženy so zdravým sebavedomím, občas je fajn dupnúť si a ukázať, že aha! Tu som! Ked si to uvedomíš sama, možno si to uvedomí aj on.
Máj sa rada
Si s nespravnym chlapom. Hladaj takeho, ktory tebou bude uneseny a bude ta chciet presne taku aka si.
Uzi si to. A tomuto nechaj casnicky...ze s takym kktom vobec stracas cas! On si ta nevazi tak na co este cakas, posli ho do prdele a daj sa dohromady.