Ahojte...chcem sa s vami podelit o tom ako fubguje moj vztah.. vulgarizmy su stale to co pocuvam bud som p... pri.....a som neschopna som vzdy horsia nez ostatny..proste skoro stale pocuvam na moju adresu nadavky. rozpravali sme sa o tom.viac krat ze uz prestane ja nehovorim ze som v hadke vzdy nevinna ale nadavky si vzdy odpustim. Poradte mi co mam robit aby konecne s tym prestal
Nadavky vo vztahu
ipysk? kazdy jej radi, aby sa rozisla?
nauc sa citat, chlape...ale inak chapem, bo ani ja zvacsa necitam prispevky dlhsie nez na 2 riadky
kiddo, kludne....mne chybat urcite nebudes.
musím sa postavit na stranu muzov. To ze niekto nadava neznamena hned ze je zly clovek. Mnoho ludi sa takymto sposobom ventiluje. Zalezi samozrejme v akom mnozstve a sposobe su jeho nadavky a voci komu.
Mala som napr. priatela ktori bol slusny, vychovany, ale co z toho ked ako muz nevedel skoro nic opravit, urobit a na pomoc si musel volat kamaratov ci kolegov. Proste taky slusny neschopacik.
Teraz chodim s jeho opakom. Nadava ako pohan, niekedy ked je nastvany aj mne :D ale ja to beriem s rezervou lebo ani raz na mna ruku nezdvijhol. Je len v danej chvili nasrany a takto sa ventiluje. Ono je lepsie ked si clovek zanadava ako by to mal v sebe dusit a potom vystrielat polku ulice. Pritom terajsi aj ked pouziva vulgarizmy je sikovny, vie si skoro so vsetkym poradit, opravit, zabezpecit, pomoze mne aj inym, ma rad deti, pomaha svojej matke kedze byva sama, takze aj ked je opakom toho predchadzajuceho priatela je oproti nemu sikovnejsi a samostatnejsi.
Teda zaver moj je taky ze nieje vsetko dokonale. Malokedy sa stane ze zena natrafi na dokonaleho muza ktory je slusny, vychovany, vzdelany, ma skvele zamestnanie, auto, byt alebo dom, je sikovny, krasny, pritazlivy, napomocny.... proste sanca ze na takeho zena natrafi je miziva. Alebo je to gay :D
rozist sa?
nehnevaj sa na mna ale nedokazem pochopit ako niektore zeny mozete byt taketo sproste
kazdy chlap ti bude robit len to co mu dovolis, ked mu dovolis aby ta udrel udre ta ked mu dovolis aby ti nadaval bude ti nadavat ked mu dovolis aby ta podvadzal bude to robit .... naco ti je taky chlap?
by mi raz chlap povedal ze som pica tak ma uz neuvidi
fakt ste niektore zeny sproste sa necudujte potom ze revete ked vas podvadzaju alebo biju
mne frajer v zivote jednu nadavku nepovedal okrem toho ze som sprosta zo srandy
Každý jej tu radí, aby sa s ním rozišla. Ale však do takého levelu sa museli prepracovať v priebehu nejakej dlhšej doby, zo dňa na deň si to niekto len tak nedovolí. Teraz sú už dajme tomu vo vzťahovej iónosfére, kedy už zábrany padli, tak už je to o nefalšovanej prirodzenosti, asi vo všetkom. Možno sú nadávky súčasťou jeho osobnosti a s tým nič nenarobí. Snaž sa vycítiť, či sa do toho vážne vkladá alebo sú tie nadávky len slová bez významu, aj to môže byť možné. Môže si povedať aj to, že už sme také rady, aby sme sa všetci rozišli a vyhľadali psychologickú pomoc, počuli. A to ostatné aj tak robíme fakt zle, tak asi netreba robiť vôbec nič, že?
Neprestane s tym, nemala si dovolit, aby sa vobec zacal takto vyjadrovat
smerom k tebe, ale ani k inym. Rozhodni sa sama, lebo on sa nezmeni.
Nerad to hovorim, ked ludi nepoznam osobne, ale tvoj priatel je tupy.
Ak chces s takym clovekom zit a vychovavat deti... uz teraz mi je to luto.
Tu som niečo našiel skús toto fórum :D
-odkaz odstránený-
odísť to je jediné to môžeš spraviť aby si neklesla ešte hlbšie ako si zjavne si ťa neváži tak načo s ním strácať čas
Ja som vynadal vo vzťahu max. trikrát, ale ty by si to nemala brať tak, že ťa chce opustiť, to nemusí mať v úmysle. Možno je to len taký jeho folklór, tak bol naučený. Mala by si sa s ním o tom pekne porozprávať a povedať mu, že ak ti ešte raz povie, že si pi.a pri.ebaná, tak uvidí. Však to je urážka na smrť a pre také niečo sa ľudia aj pobijú, ak ešte nie horšie. Ak ti vynadá, tak mu var ako pre ošípanú. Keď prestane, tak mu var dobre. Nájdi vhodnú formu. Nebuď Jessica:-)
Tak ja uz neviem ako ti ma dat najavo, ze ta neprijima taku aka si a opovrhuje tebou, ked nie nadavkami. Ma ta zacat fackat, to chces? Kazdemu jak je libo a co mu vyhovuje.