Ahojte...chcem sa s vami podelit o tom ako fubguje moj vztah.. vulgarizmy su stale to co pocuvam bud som p... pri.....a som neschopna som vzdy horsia nez ostatny..proste skoro stale pocuvam na moju adresu nadavky. rozpravali sme sa o tom.viac krat ze uz prestane ja nehovorim ze som v hadke vzdy nevinna ale nadavky si vzdy odpustim. Poradte mi co mam robit aby konecne s tym prestal
Nadavky vo vztahu
toto je chorý vzťah. To nieje láska ak niekomu neustále nadávam sprostými nadávkami. Nemôžem niekoho milovať a zároveň mu nadávať do pi*e prije**nej či podobne. Choď preč z tohto vzťahu, on si ťa neváži, niesi ho hodná a určite si takého zmrda nezaslúžiš. Možno to ma z rodiny v ktorej vyrastal a jeho otec takto nadával matke a on si myslí že je to normálne, nieje. Takže jednoznačne ti radím odísť preč, poslať ho k vode, do čerta, a pokojne aj do tej pi*i ak ju tak často spomína. Najdi svoju hrdosť a opusti tohto grobiana barbarského. Takto sa džentlmen k žene nespráva a tobôž nie k žene ktorú miluje.
Niektori ludia si tak blbi, ze az musim prestat chodit na toto forum.
v akomkolvek vztahu su nepripustne, neznasam nadavanie
Snad nie zase ferihitka
Si nevážiš seba samu? Ako môžeš byť s takým človekom?
nana, ty nemáš v sebe štipku hrdosti, či čo?
ty chodis tusim s mojim ex :D a co mas urobit? rozist sa nim, pretoze z vlastnej skúsenosti ti hovorím, že to bude len horšie .