Introvert

Príspevok v téme: Introvert
Trevor1994

Zdravim ludia, som tak trochu introvert, mal som v nedavnej minulosti okolo seba dost ludi a kamaratov s ktorymi som sa bezne stretaval, ale bol som este celkom nevyzrety. Teraz uz nemam prakticky ani s kym chodit von. Som na VS, mam 22 rokov... kolektiv tam teda nie je, mimo univerzity sme prakticky spolu nikdy neboli, co bolo a je pre mna velke sklamanie pretoze na strednej sme boli skvely kolektiv. Bohuzial ani dievca si neviem najst, hlavne preto lebo nemam moznosti resp. minimalne doslova len par krat do roka kde sa mozem takto zoznamit. A dalsia vec je ze som celkom neatraktivny podla doterajsich skusenosti, lenze nenavyberame si aki sa vyzorovo narodime ze? Ak su aj tuto podobne povahy a maju podobny problem, skuste sa ozvat, mozeme nadviazat kontakt clovek nikdy nevie. Pripadne akekolvek rady su vitane.

Trevor1994

no ja mam skor take zaluby ako cestovanie, vzdelavanie sa v oblastiach co ma bavia, a podobne. Som z Hlohovca.

thinkaboutthings

Tak cez nejaku zalubu,ktora ta bavi.su skupiny ludi,ktore sa stretavaju a spolocne robia svoje zaluby.inak,odkial si?