Zdravim ludia, som tak trochu introvert, mal som v nedavnej minulosti okolo seba dost ludi a kamaratov s ktorymi som sa bezne stretaval, ale bol som este celkom nevyzrety. Teraz uz nemam prakticky ani s kym chodit von. Som na VS, mam 22 rokov... kolektiv tam teda nie je, mimo univerzity sme prakticky spolu nikdy neboli, co bolo a je pre mna velke sklamanie pretoze na strednej sme boli skvely kolektiv. Bohuzial ani dievca si neviem najst, hlavne preto lebo nemam moznosti resp. minimalne doslova len par krat do roka kde sa mozem takto zoznamit. A dalsia vec je ze som celkom neatraktivny podla doterajsich skusenosti, lenze nenavyberame si aki sa vyzorovo narodime ze? Ak su aj tuto podobne povahy a maju podobny problem, skuste sa ozvat, mozeme nadviazat kontakt clovek nikdy nevie. Pripadne akekolvek rady su vitane.
Introvert
Samozrejme som myslel chlapske zaujmy okrem cestovania, mal som na mysli skor politiku medzinarodnu, diplomaciu, techniku, armadu, ekonomiku atd... a profil som uz skusil doplnit uvidime. Skoda ze si tak zdaleka, nato ze som introvert som uz poznal velmi vela ludi z celeho sveta. Vdaka tomu cestovaniu a tomu ze som otvoreny moznostiam.
Nemyslim,ze cestovanie je vyslovene chlapske.su aj dievcata,co radi cestuju a nehovorim len o sebe...o ostatnych tvojich zaujmoch nic neviem. Ja mam 24 a som z opacnej strany republiky ako ty :D tak ked si trochu doplnis profil,"doplnia" sa aj moznosti snad :)
Ano o pokeci, inde sa furt plati za vsetko. Tie zaujmy no su praveze len take chlapske vacsinou cize... profil mam len zakladne vyplneny, narychlo som to robil. Ty si vlastne odkial? a kolko mas rokov?
Vzhlad neovplyvnis,ale to,co o sebe napises do profilu ano.inymi slovami,skus sa zamerat na svoj profil,naproklad prezentaciu tych zalub,to ta moze najviac spojit s dievcatom,lebo budete mat potom spolocnu aktivitu.a tiez,dlhsie zostat online.ked som aj nasla niekoho zaujimaveho na nete,urcite to nebolo hned.a pisanie zaujimaveho statusu na sklo pomaha,teda pokial hovorime o pokeci,neviem ako to inde funguje.
Ale coby to som skusal uz mnohokrát, ale samozrejme bezvysledne. Vacsinou neodpisuju vôbec, nekedy som dokonca schytal namiesto odignorovani aj sprostu urazku ako no comment... A chodim tam len na chvilu vzdy, skusit niekomu napisat. Kedysi som si aj pisaval ze sa konverzacia rozvinula ale potom to zase uviazlo. Je to dost tazke pokial clovek dobre nevyzera a nema nejaky zaujmavy profil tak neodpisu, je to aj dost z dovodu ze im tam vypisuje furt armada zufalcov a vselijakych uchylov, potom sa to v tych desiatkach sprav denne strati.
Chces spoznat aj nejake dievca a nevies ako ju oslovit,tak preco neskusit internetove zoznamky?a ked si povies,ze si skusil,tak co to znamena?1.ze tam prides raz za cas,raz za tyzden,mesiac na chvilu?(pravdepodobnost spoznania sa nizka)2.na chvilu raz za den,dva(tiez nizka pravdepodobnost spoznania)3.raz za den,dva na hodinu,dve,s tym,ze sa snazis rozvijat konverzaciu.Neviem,sam si odpovedz. Alebo si tuto moznost uplne vylucil?
Co cez internet? teraz nechapem
A cez internet?
Vies co s cestovanim nemam problem, castokrat aj sam, to spozna clovek hocikde. Ide skor o to ked som doma proste cez semester/skuskove... mam skor problem s babami zacat konverzacie nejako. Ako som uz spominal su minimalne moznosti. Minule som sa prakticky poprvy krat odhodlal oslovit babu na studentskej zabave ale aj tak nic moc, vacsinou je problem ze uz su vzdy zadane alebo komunikacia viazne. Pocul som uz nazory ze k introvertovi sa hodi skor extrovertka a naopak... ma to nieco do seba ked sa nadtym zamyslim.
Tak si daj inzerat,ze hladas partakov na cestovanie alebo chodievaj na cestovatelske premierania,tam su tak naladeni ludia. A to vzdelavanie,neviem,ci su na to kurzy,nepises o co ide. Inak ja tiez rada cestujem :D