Ako sa stravovat?

Príspevok v téme: Ako sa stravovat?
Chikita23

Caute,
Je pravda ze som sem uz pisala,ale nedostala som odpoved.Takze sa pytam ako sa mam stravovat,tak aby som schudla?Momentalne mam 164 cm 64 kg.Chcem zhodit 10 kg,ale neviem ako.
Moj plan jedenia:
Ranajky:banan a kava
Obed:jogurt
Vecera:mozarrella
Samozrejme voda 2 litre.

Je takyto jedalnicek v pohode?

Ak nie tak mi napiste co za ake jedlo by som mala vymenit.

Staci ked si raz denne zabeham 48 minut a spalim cca.240 kcal?

petersonne

tak debilny jedalnicek som uz dlho nevidel.. najprv pochop ako funguje telo a potom si rob jedalnicek na mieru...

pri takomto minimalnom mnozstve jedla tvoje telo aktivuje obranny mechanizmus a budes este viac priberat pretoze si vsetko bude ukladat do tuku aby prezilo

Ak chces chudnut treba aj cvicit.. prechadzky alebo behanie ti velmi nepomoze.. skus cvicit napr crossfit ak sa v tvojom okoli da alebo silovy trening, komplexne cviky s vahou, neboj Arnold z teba nebude

ak sa ti nechce cvicit tak maj normalnu stravu, jedz len ked si hladna ak mas 65kg tak jedz denne aspon 60g bielkovin, viac zdravych tukov ako su vajcia, kefir, ryby, orechy, mäso, avokado, oleje... a obmedz sacharidy.. ak stale nechudnes uber zo sacharidov ale vravim bez cvicenia to je onicom.. no takto aspon nebude ziaden jojo efekt a tvoje telo bude fungovat ako ma a nebudes ho zbytocne znasilnovat.. a samozrejme necakaj 10kg dole za tyzden.. ako dlho trvalo kym si takto pribrala tak aspon tak budes aj chudnut.. ak chces ist na to zdravou cestou

teda staci vyradit cukor, sladene napoje, pecivo (1 kaiserku alebo co denne mozes), rastlinne tuky, mliecne vyrobky obsahujuce laktozu, vyrobky z muky.. cestoviny..

na slovensku je najlepsi odbornik na stravu vladozlatos.com tak si to pozri ak mas zaujem..

0vecka

Chikita23 mozes sa stravovat aj v McDonalde je uplne jedno co jes zalezi na Tom kolko toho zjes... a ten tvoj jedalnicek je imho nerealisticky mas tam moc malo jedla telo sa bude branit proti chudnutie budes slaba a mat navaly hladu... odkial si na tento jedalnicek prisla?

na tvojom mieste jem co chcem ale pocitam Kalorie ak prekrocis tak si zajdi na prechadzku a mas to

steffanie99

a to si myslis ze takto vydrzis existovat?...ved to by som max. jeden den vydrzala sa takto stravovat a potom by ma asi porazilo...a pocitaj s tym ze jojo efekt sa po case urcite dostavi a ty priberies este viacej