Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zvedavost

Príspevok v téme: Zvedavost
aquacel

Prečo sú všetky ženy tak chorobne zvedavé koľko zarába ich muž, priateľ, partner, druh? Všetky tie témy ekonomického charakteru sú založenē na tejto chorobmej zvedavosti. Všetky sa tým pádom samé dávate do podriadenej úlohy, keby ste boli sebavedomé a skutočne rovnocenné tak nikdy nepátrate po tom koľko muž zarába.

Buki

Prave naopak, slovensla mentalita je zarabat tam maximalmne na chlieb a vodku a phicovat v krcme a na internete ako sa mate zle a aky je fico phicus a kto kazdy moze za to ako sa mate zle a kazdy kto sa ma lepsie je phicus. XD To je prava slovesnka mentalita.

Fantasyi

Tam je vyuzivanie obojstranne.

Mne pride trosku vtipne, ako si kazdy zarabajuci chlap mysli, ze zeny ho budu chciet a vyuzivat kvoli peniazom. Byt na hypoteku, auto na leasing ... Pochopila by som to, ak by zarabal tak 10 litrov v cistom mesacne, inak trosku trapne, ale to je slovenska mentalita.

evan

keď sa spomínajú zlatokopky, tak ma napadla taká vec, že tí muži, čo si ich vezmú alebo vydržiavajú si to tak vo veľa prípadoch sami zvolili, keďže si to môžu dovoliť, lebo sú to pekné ženy, ktoré môžu ukazovať, ktoré ich vzrušujú...takže nie že im to vadí, že ich vyciciavajú, oni sú naopak hrdí, že sa ňou môžu vystatovať, však si všimnite politikov, ktorí mali možno fajn baby, ale vymenili to za načančané trdlo, aby sa im lepšie hodilo do koča

Fantasyi

Mna by zaujimalo, ci vam tieto kapusty do hlav tlacia vase matky, ze zeny su svine, ktore vami budu manipulovat a aj vas vyuzivat? Len aby ste vdaka tomu nepreserkali zenu, ktora vas napriek tomu, ze ju z toho budete upodozrievat, fakt mala rada.

Moralista

Ženské rozdelenie 10ˇ% bohatí oteckovia čo ich živia 80 % zlatokopky, pre ktoré sú hlavné peniaze 9 % čo sa nechali nabúchať a sú radi za dačo 1 % normálna svedomitá baba, ktorej záleží na vlastne získaných financiách

Ipsilon

Ja som sa rozprával so ženou svojho kamaráta, radil som jej tak, či onak, psychologicky. Ona mi na to povedala, že on nikdy nič nezarobí, lebo má poškodený "harddisk" a ešte navyše má aj grafiku "porouchanu". Tak musím prisporiť a potom mu kúpim jednosmerný lístok trebárs do USA alebo Austrálie (lepšia voľba). Už som mu čosi o tom aj hovoril a nechtiac (úmyselne) som ho spracovával, aby sa dal na ten let. Tam ho isto čaká lepší a najmä happier life, nie ako tu:-)

wreck

trosku kratkozrake, nie, aquacel? zeny su evolucne naprogramovane na privedenie deti na svet a staranie sa o ne. maloktore maju dostatocny pasivny prijem, aby si mohli dovolit nepracovat pocas tych obvyklych 3-6 rokov, kedy sa musia intenzivne venovat detom. takze logicky ocakavaju, ze partner a otec deti sa o nich v tomto smere postara. kto iny by to mal urobit? no a kedze zijeme vo svete, kde sa prevazna vacsina veci zaobstarava prostrednictvom penazi, tak ich zaujima do coho idu.

samozrejme, su pripady kedy zene ide primarne o pohodlny zivot v co najvacsom luxuse. je to to iste ako cena/vykon/hodnota pri vyberani auta alebo elektroniky. jednoducho sa snazis maximalizovat uzitok pri minimalizacii nakladov. chlap, ktory ma aspon elementarnu inteligenciu, toto podla mna vie odhadnut a zariadit sa podla toho.

ovny

podľa mňa je to normálne, že to vedia obaja, veď niekedy je to potrebné vedieť z dôvodu, že čo si môžu dovoliť, či im vystačí na platenie pôžičiek, hypotéky, nájomné, aké auto si môžu kúpiť, dovolenka, atď. to ale platí u manželov a u druhov, ktorí spolu bývajú, ale tiež nemám rada vypytovanie celkovo na zarábanie...ani to nerobím a očakávam, že to nebudú robiť ani druhí, a keď áno tak ich diplomaticky odpinkám :)