Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zvedavost

Príspevok v téme: Zvedavost
aquacel

Prečo sú všetky ženy tak chorobne zvedavé koľko zarába ich muž, priateľ, partner, druh? Všetky tie témy ekonomického charakteru sú založenē na tejto chorobmej zvedavosti. Všetky sa tým pádom samé dávate do podriadenej úlohy, keby ste boli sebavedomé a skutočne rovnocenné tak nikdy nepátrate po tom koľko muž zarába.

a_dr1a

aquacel, logika hovori, ze aj ked ta zena moze zarabat pr. lepsie aj viac nez ten muz, tak z hladiska buducnosti a hlavne rodiny (ak raz budu mat spolocne dieta a ona ostane na take 2-3r vyradena mimo profesionalnej drahy, prace, prijmov odmien ai), bude musiet potiahnut rodinu hlavne ten muz. Nehovoriac, ze take deti domacnost rodina ai aj nieco stoja. Nie raz zacas. Obcas. Ale denno-denne tyzdenne mesacne rocne a to niekolko rokov ak nie navzdy stale. Ty si tiez zrejme niekde, v nejakej rodine vyrastal a zil. Roky. Zadarmo to nebolo

Pod tebou nizsie je tema zeny, ktora ma dieta s muzom, ktory len na hazard ai pomina kazdy mesiac cca 500e ale na dieta zenu domacnost mu dat je uz prenho sci-fi))

Fantasyi

Tak ja som sa partnera nikdy nepytala kolko zaraba a to sme spolu uz niekolko rokov, no a dodnes to neviem, ani ma to netrapi. Sam vie pisudit, co si moze dovolit, na co mame a na co nie. Ale tak ja zas od neho ani nechcem drahe dary, ci dovolenky.