Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

candida .. protiplesňová diéta

Príspevok v téme: candida .. protiplesňová diéta
rozally

Zdravím :)
Kvôli zdravotným problémom som bola nútena prejsť na protikvasinkovú / protiplesňovú diétu. Prečítala som množstvo stránok, čo môžem, čo nemôžem, čo by som mala, čo nie, no nikde som nenašla žiadne recepty. Držím ju už mesiac, no už neviem čo mám variť. Mám pár receptov, no už mi to stále dookola naozaj nechutí a nápady už došli (dosť skoro :( ) na internete som našla len ideálne jedálničky, kde obed spočíval v jednom uvarenom vajíčku, tuniaku a šalátu a večera 10 gramov šunky s rajčinou :-O (verím, že aj keď nie tak striktne ale nejakou optimálnou cestou sa dá najesť aj normálne).. nedržíte tuto dietu niekto ešte? :) neviete mi poradiť nejaky web, recepty či knihu s nejakými receptami? :) som študentka, potrebujemm jesť vela :D a (v rámci normy) aj lacno :D (chudá som fakt dosť, takže odporúčanie, že aspoň schudnem mi moc nepomôže :D)
ďakujem vopred za akukoľvek pomoc a ak by tu bol niekto kto by sa chcel podeliť s nejakými nápadmi zanechajte email/facebook budem len rada :)
krásny deň prajem :)

nezna98ma

ahoj,

mne diagnostikovsli helikobaktera, tiez som chcuda a to fakt dost.. problemy mam uz niekolko rokov, ale candidu mi dr ani len nespomenula.. len vdaka mojej snahe tisicky hodinam co som hladala na nete hladala v knizkah plus nejake dokukenty som zistila aj ked nemam to nikym potcrdene ze mam aj ja rozsirenu candidu. je fakt tazke najst notmalne recepty.. ja som ten typ cloveka co v takyhto pripadoch musi mat vsetko nanormovane a priznam sa, ze ja som mala problem zostavit co i len tyzdnovy jedalnicek. stiahla som si app ba iphone za par centov, vola sa

denisaf

ono nemusis byt na seba az taka prisna ale fakt sa hlavne vyhybaj cukru.. lebo cukor je obrovske zlo... oslabuje imunitu a z toho vznika aj candida.. ak mavas neprekonatelnu chut na sladke uzivaj chromove tabletky... ja som mavala tiez candidu no to aj preto lebo moja strava bola hrozna... kazdy den som tlacila nieco sladke... odkedy uzivam chrom v tabletkach (1 denne) uplne mi to potlacilo na sladkosti chut dokonca ked som na navsteve dam si zo slusnosti len ale nemam uz ten chtic ze musim... uplne sa mi vycistila plet a zenske problemy su v cudu...

rozally

ešte som zabudla :) našla som knihu Candida základní kniha a kuchařka Gustafsonová Helen.. nemáte ju niekto? :)