ahojte baby... potrebovala by som sa poradit ako schudnut dlhodobo a zdravo nadvahu 20 kilogramov??.... idem mi o to chudnut rok -pol roka ale zdravo a bez jojo efektu...pomalicky... budem velmi vdacna ak sa mi tu ozvu baby co chudli 20 a viac kg ... dakujeem
je tu žienka čo schudla 20kg? ako sa vam to podarilo?
schudnuty samozrejme dakujeem :) veru tie sladkosti robia asi velke peklo a kolkokrat za den si jedol a co si jedol vecer?
mozu byt aj chlapi?
ja som schudol zo 100 na cca 76, teraz si uz dlhodobo udrzujem 79-80kg(preto, ze som sa nevratil k povodnemu zivotnemu stylu, ale stravujem sa rovnakym typom jedal ako pocas chudnutia - vela zeleniny, striedme porcie, ...). samozrejme ze si doprajem aj nezdrave jedla, ale vsetko s mierou.
bolo to jednoduche. ked som po skole odisiel z domu, tak som prestal pocuvat mamine vyhovorky, ze mam tazke kosti(a prestal s nadmernym prijmom sladkosti) a zacal som sa zdravo stravovat + sportovat. kazdy mesiac som schudol cca 2 kg.
podla mna je dolezite kombinovat rozne druhy sportu. ja som bicykloval, posiloval a neskor behaval. v zime som v posilke tiez striedal kardio stroje + AZ ked som mal trochu vyssiu kondiciu, tak som praktizoval HIIT trening pri kardio cvikoch.
najtazsie je zacat a potom nevratit sa do starych kolaji(najma v stravovani).
ked to zhrniem: najdolezitejsie je byt dlhodobo cielavedomy.