Zaujíma ma ako trávite dni, čo robíte, čo vás baví a o aké sú vaše konverzácie :-)
Potrebujem nejakú inšpiráciu, príde mi, že nevyužívam správne čas.
Ako trávite dni?
Kľudne Vám sem môžem napísať harmonogram môjho dňa:-) Ráno o 6:00 budíček a chystanie sa do roboty..Potom do štvrtej v robote, cesta domov a potom chodievam cvičiť do fitka alebo doma a už je večer..Pustím si telku, niečo poupratujem a mŕtva padnem do postele:-)
Plaváreň, cvičenie doma, návštevy príbuzných, stretnutia s priateľmi, anime, aj jazyky si opakujem a učím sa vo voľnom čase.. sem-tam dokument v TV, film v kine alebo veci v domácnosti - varenie, pečenie, obšívanie.. a to prosím pekne končím v práci o 17tej a stíham všetko. Len si to treba zadeliť a človeka to musí baviť, ak to robíš z povinnosti, už to nie je hobby
Delia, nemusíš hneď do nej alebo neho skákať, dotyčná/ý sa len opýtala a ja na tom nevidím nič zlé.
Ja napríklad som si začala robiť náhrdelníky s koráliek. Celkom ma to baví. Nakúpim si korálky z kameňov, ako je napr. tigrie oko, rozličné iné, a potom ich kombinujem a robím si z toho bižutériu podľa vlastného vkusu a nápadov. Je to celkom príjemné, človek tak môže využiť svoju kreativitu, aj sa popritom sústredí, vytvára niečo vlastnými rukami a nakoniec má ešte aj niečo pekné pre seba. Len to môže byť aj trochu drahé (podľa toho kde na to kupujem materiál). Ale tak sú aj lacnejšie spôsoby niečo vytvárať, napríklad háčkovanie, štrikovanie alebo kreslenie. Robím to hlavne cez víkendy, lebo cez pracovný týžden sa cítim ako keď človek nemá na nič čas.
Kuriozita, keby si celý deň (minimálne do 16,00 h) musel/a byť v práci, nepísal/a by si sem podobné sprostosti. Čo je to za hlúpa otázka, že "ako trávite dni"???? Je rozdiel, či pracovné alebo voľné dni. Naozaj si taká/ý obmedzená/ý, že sa musíš tu na fóre pýtať iných ľudí?
Ďakujem za tip, aj za ponuku, ale také niečo by som poriešil v lepšom čase ako je tento (január).
ipsilonko, naklus do kurzu, teraz sa prihlasuje, to akurat stihas, lepsie ako o tom len kvakat :)
Zápisy - jarný semester :
od 23. januára do 3. februára, od 13h do 17h.
sk-sk.facebook.com
Nové predsavzatie? Učiť sa po francúzsky!
Nouvelles résolutions ? Apprendre le français !
www.institutfrancais.sk
Osobné zámená majú po dvakrát, neviem síce na čo, ale ok. Samostatné a nesamostatné, bomba:-) Keď zabudnem jedno, tak použijem to druhé:-) Trebárs Moi parler - dúfam, že mi to hneď nevytknú - ha, ha.
No, až tak do detailov sa ju nechystám vyštudovať a tobôž nie preto, aby mi na to niekto vystavil certifikát. Mne stačí len tak zbežne, že
l´amour a podobné veci:-)
A čo som pozeral, tak to je dosť brutálne, oni tam aj časujú a skoro všetko inak píšu.
Ipsilon, len si si tú knihu prelistoval ?? To je trochu málo, ja som už stihla francúzštinu vyštudovať na VŠ :) Nuž, máš ešte čo doháňať...veľa šťastia pri učení sa francúzštiny !