odpisat byvalemu?

Príspevok v téme: odpisat byvalemu?
Majuska77

Ahoj :)
potrebovala by som poradiť. S bývalým sme sa rozišli pred viac ako rokom a naposledy som o ňom počula minulé leto. Neboli sme dlho spolu tri mesiace ale veľmi som sa zaľúbila. Chcela som ho spať no nevyšlo to, veľmi ťažko som niesla rozchod. Pred dvoma mesiacmi som stretla niekoho nového, je milý a fajn a viem že ma má naozaj rád. Len ja si nie som istá či som zaľúbená a mám pochybnosti, občas si spomeniem aj na ex. A teraz sa mi bývaly zrazu ozval neviem či ho niečo trápi ale čo chce..viem že to nie je správne ale láka ma mu odpísať zo zvedavosti. Netušim či by som mala aj keď len kamarátsky. nechcem urobiť chybu..

osol

tak ked ty si mu napisala, ze mas priatela, tak aby nebol za trubku tak aj on si vymyslel priatelku. keby to tak bolo, tak ti nepise.

Messje

No vidis...vzdy je dobre odpovedat.Ved sa len slusne opytal.Poprial ti vela stastia.Ja by som este napisala...Dakujem...Nic viac.
Neoplati sa ignorovat ked nevieme o co ide.

Majuska77

Odpisala som, chcela som vediet o co mu vlastne ide. Chcel sa mi pochvalit ze ma priatelku a ma sa dobre. a ze je rad ze som niekoho spoznala a zazelal mi vela stastia..zahada vyriesena..

odpisat

Ja si myslim, ze by si si mala vypocut, co ti hlava a srdce nasepkavaju.
Kazdy pises, minulost ma byt minulostou, ale realne je to len na tebe, ci to chces, aby to tak bolo.
Ak by si si ho vedela predstavit aj v pritomnosti, preco nie. Rady si pytat mozes, robime to vsetci, ale nakoniec sa aj tak rozhodneme tak, ako nam srdce/hlava kazu, ktora moznost nas viac pritahuje.
Ty mu pisat pravdepodobne budes tiez, nadarmu tu je 85-90 perc. odpovedi, ze by si nemala, teba to laka vediet.

Mozno ti v minulosti ublizil, mozno ti ublizi aj teraz. To uz je na tebe, ci ten chalan stoji zato, aby si kvoli nemu mozno utrpela dalsie rany. Ty vies, co si si s nim prezila a ako sa k tebe spraval. Kazdy v zivote robi chyby, ale ospravedlnit sa nikdy nie je neskoro. Ja sama viem, komu z moji ex by som obetovala dalsiu sancu a komu asi skor nie. To musis citit ty, ci si ho predtym lubila, alebo to bola laska, ktora je pominutelna, dokonca nahraditelna.

Ty na neho tiez myslis, a keby si sa aj dala dokopy s druhym chalanom, nakoniec zistis, ze z predosleho vztahu este nie si tak celkom vonku, tym ublizis tomu ,,celkom fajn sucasnemu".

Najprv si dories minulost, potom sa pustaj do niecoho noveho a nie nopak. Lebo potom z toho mozes vyjst zle ty a budu ta nenavidiet obaja.

A to, ze ti napisal zo zvedavosti ani nic znamenat nemusi. Mozno ta len uvidel na ulici s tym druhy a ranilo to jeho muzske ego. Tak ci onak, nedozvies sa, ak mu neodpises.

hviezda222

Majka dobre ti radia samozrejme teraz si mu dobra ale to ze si si musela pretrpiet sama rozchod to ho vtedy nezaujimalo... ja by som mu napisala ze som spoznala super chalana :) nech ho slak trafi od zavisti :) muzi proste taky su uz si v pohode a zas sa zacne ozyvat.... naco ho zaujima tvoj zivot ked ta len po 3 mesiacoch odkopol?

osol

ked ste spolu chodili len 3 mesiace, on sa vobec nezalubil. ked sa nezalubil vtedy, ked to bolo pekne, uz sa nezalubi. ako ti tu pisu, len by ta vyuzil a ty by si bola v problemoch zas.