Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

odpisat byvalemu?

Príspevok v téme: odpisat byvalemu?
Majuska77

Ahoj :)
potrebovala by som poradiť. S bývalým sme sa rozišli pred viac ako rokom a naposledy som o ňom počula minulé leto. Neboli sme dlho spolu tri mesiace ale veľmi som sa zaľúbila. Chcela som ho spať no nevyšlo to, veľmi ťažko som niesla rozchod. Pred dvoma mesiacmi som stretla niekoho nového, je milý a fajn a viem že ma má naozaj rád. Len ja si nie som istá či som zaľúbená a mám pochybnosti, občas si spomeniem aj na ex. A teraz sa mi bývaly zrazu ozval neviem či ho niečo trápi ale čo chce..viem že to nie je správne ale láka ma mu odpísať zo zvedavosti. Netušim či by som mala aj keď len kamarátsky. nechcem urobiť chybu..

0vecka

ja ked som bol v podobnej situacii a proste som tu byvalu este poriesenu nemal tak som jej proste odpisal ze mam niekoho noveho a nebolo by fer sa s nou stretnut a hotovka... podla mna neodpisat je take blbe. mna nahodou velmi zaujimaju osudy vseobecne ludi ktoych som poznal a neodpisanim sa spalia mosty

Messje

Nenapisala si ako sa ti byvaly ozval a co ti napisal.Tym pádom nevieme co by si mu chcela odpisat.
Ja by som to neodignorovala.Urcite by som slusne odpisala ale nezabudla by som pripomenut ze sa mam dobre.Ak ti napisal nieco v zmysle o sanci pre oboch...len napis ze si uz niekde inde a je ti luto ale sance su uz zbytočné.Nevracaj sa späť do minulosti.Ty si si tym uz presla.Trapila sa kym jemu bolo isto fajn a vtedy ho netrapilo co prezivas.Nedavaj sance ludom ktori ti ublizili.Uzivaj si chvile s kamaratom ktoreho máš.Ako sa to vyvinie...sama zistis po case.Ale byvaleho vyhod z hlavy von.

itv

Suhlasim s denisaf. Ta prva veta..to je u chlapov bezne. Nevyjde to s jednou, skusa to na teba pretoze vie ze si ho chcela s5. Maximalne by ta vyuzil kym by si nasiel dalsiu. Ignoruj ho, neries ziadne jeho vylevy a venuj sa cloveku s ktorym si, aj ked mas pochybnosti nevadi moze to byt kamarat ale ex je minulost. Nezabudni ze on ti sancu nedal a 3mes je nic, to nieje ziadny vztah da sa povedat. Keby nebol hajzlik nebude sa ti ozyvat zrazu. Len nieco potrebuje a ak mu to das pojde od teba. Sama zvaz ci ti to trapenie znovu za to stoji.

denisaf

Muzi sa stale vracaju a cakaju ze ich kazda prijme s otvorenou narucou naspat ked ich oserie ta s ktorou im to nevyslo. Mne ked sa zacalo darit tak zrazu kazdy jeden ex uz pisal :-D su smiesny...ja uz by som to nechala tak minulost je minulost a ked sklamal raz sklame druhy krat... dala sancu tomu novemu

Mesačný princ

No, ak sa mám priznať, tak som čakal čo sem ľudia napíšu ale nečakal som, že ti budú radiť ignoráciu.

Je to podľa mňa na tebe, ja by som sa stretol ak sa stretnúť chceš, tak je to tvoje rozhodnutie a ísť proti svojmu vlastnému ja je...neviem
Ak sa ale stretnúť nechceš, tak mu to napíš a máš po probléme...

Je len na tebe čo urobíš. Čo sa týka tej tvojej novej známosti, tak tiež zistíš, či ho naozaj ľúbiš, nech sa rozhodneš akokoľvek.

Vždy je to na tebe, vždy...tu nejestvuje nič také ako rada, pretože sme iní a každý prežívame svoj život individuálne.

Nikdy sa nerozhodneš zle, nedá sa to.

Alessandra99

NEODPISUJ

Je to už uzavretá kapitola.
Ak mu odpises,len si začneš komplikovať život, máš o to záujem?

ANGEL-DEMON

to že si stretla niekoho nového neznamená že s ním musiš niečo riešiť... pokial mas pocit ze k nemu nič necitiš tak ho nenamotavaj a maj ho MAX. ako kamosa s ktorym obcas vyjdes von, na kavu, pokecat... a tam to skonči...

a byvaleho nerieš.... minulosť ma ostať minulosťou už v nej nič nové nenájdeš...