Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ženy a komunikácia

Príspevok v téme: Ženy a komunikácia
Santos

Pekný večer, taká otázka chcú ženy vôbec komunikovať alebo iba ten pocit pri komunikácii, že sa o nich muž zaujíma ? Všimol som si v poslednej dobe či už na rande alebo pri písaní s neznámymi ženami, že ako muž musím stále vytvárať témy a pokladať otázky pravdaže sa nájdu výnimky ale väčšina žien je takých a to som sa pýtal aj priateľov, že aj oni s tým majú problém. Budem rád za názor rozumnej ženy, ktorá hľadá rovnocenného partnera alebo ho má ako to funguje :)

protidebilizmu

Ja do urcitej miery akceptujem a hrajem taketo hry pohlavi ze kto by co prvy mal a nemal a tak podobne ale zas zbytocne striktne sa toho drzat netreba. Ked zena prilis striktne podlieha takymto "malbyzmom" a "musizmom" tak mi pride trosku stylizovana? alebo neprirodzena? nezrela? neista? pripadne ze sa prilis sustredi na seba a svoje predstavy a menej sa zaujima o toho muza, proste v urcitom momente sa to preklopi do niecoho prilis hraneho a neprirodzeneho. Vsak sme v prvom rade ludia nie len zeny a muzi. Myslim ze ked sa zena prirodzene zaujima tak sa muza pyta a plynie to prirodzene. Jedine ze sa fakt hanbi. A introverzia nie je uplne vhodna vyhovorka sam som introvert a hoci ukecany nie som viem porovnat medzi hanbenim sa a introverziou. Ked som sa hanbil bol som tichy ale ked som sa nehanbil a bol len introvert vedel som viest rozhovor. Ibaze ako introvert som proste nevdel kecat tak dlho a intenzivne. Btw naposledy som mal doost ukecanu babu ! Boli sme ja ako dotykovy mobil a ona ako stary dobry tlacitkovy. Ona isla dlhodobo a mlela a mlela a ja som vedel ist nejaky cas vykonne ale potom dovi dopo, unava a potreboval som sa dobit.

Filip TT

Češi majú taký pekný výraz: "namluvit si holku" a dvorenie sú "námluvy" taže tam je to vyjadrené jasne. Proste od muža sa očakáva, že vyjadrí záujem a získa si pozornosť a bude to spoznávanie viesť.
Podľa mňa by si stratil o tú dievčinu záujem, keby túto rolu prebrala ona.

vaporwave

cicmak

tiez som chcela nieco podobne ako ty prv napisat, ale nemusi to platit uplne stale, hlavne ked si s niekym na prvom stretnuti tak sú ludia co su z toho nervozni hlavne ak tam su s osobou ku kt prechovavaju nejake city cize v konecnom dôsledku sa moze stat ze budu skor mlkvo posobit aby radsej nepovedali daku blbost etc (a v podstate ked to medzi ludmi iskri/su naladeni rovnako/ nemala by byt schopni aj bez slov komunikovat? :).. a taktiez aj ten fakt ak je niekto introvert alebo extrovert ako tu napisala tweetie sa na komunikácií môže podpísat..

a_dr1a

Mne komunikacia s ludmi nerobi problem (ustne ci pisomne, so znamymi ci neznamymi ludmi) a viem sa chytit doslova akejkolvek temy. Mam vraj aj zmysel pre humor takze ludia sa pri mne vraj schuti smeju a citia ok pohode. A ak nahodou nie som v danej teme doma, rada si vypocujem k nej nove infa a zaujimam sa, pytam sa. Takze v pohode komunikujem tak s deckami pubertakmi mladymi ludmi SS VS strednym vekom ci ludmi starsimi starymi. Aj nech su akejkolvek prace ci vzdelania. Ale zas je pravda ze ma to neraz aj dost vycerpava (dost sa ludia zo mna nabijaju), takze tiez musim mat aj ja svoj den ci naladu) Ale zas sa viem rychlo dat dokopy a zas slapat fungovat dalej

tweetie

Som typ, kt. ked niekoho nepozna, proste radsej mlci. A ano, moc to pomoze, ak ma niekto zaujem ma spoznat, ze aspon na zaciatku je ten komunikativnejsi (a ver, ze to nerobim narocky, proste som taka. Jasne, ked uz musim nieco povedat, alebo ked je ticho, tak nejaku temu sa snazim vytiahnut snad aj z paty, len ono to nie je take jednoduche). Ale ked uz niekoho poznam a povazujem za kamarata, tak automaticky i ja som uvolnenejsia a nemam problem sa pytat a rozpravat sa.
Ak ti vadi, ze musis vytvarat temy iba ty, lahka pomoc - zameraj sa na extrovertky :).

cicmak

a najlepsie to je ak sa viete smiat spolu a robit blbosti. Citis nejake to napatie pri nej ale zaroven sa citis fajn

cicmak

Ak to medzi dvoma iskri a ladia na rovnakej vlne komunikovat vedia na hocjaku temu.
Ale to nezistis cez net ale nazivo s babou. Len tak sa to da. Casto ti cez net si rozumeju ale ked sa stretnu niekde to "mrzne"

protidebilizmu

taketo problemy vznikaju casto vtedy ked sa osoba sustredi na seba a menej ak vobec na teba ked pocuje ale nepocuva ked je dolezitejsia nez ty. jasne ze kazdy u druheho hladame ci mu na nas zalezi a ako nas vnima ale ak to prebieha v tej podobe ako pisem v prvej vete potom je to o hovne. niektore pipenky ktore este nevedia o com je zivot o com su vztahy o com su ludia o com su oni same maju tendenciu podlahnut presne tymto chybnym vzorcom spravania. pipenky od detstva po 30ku. niektore aj neskor ale to uz prestavaju byt pipenky a stavaju sa sliepkami.

Utrum

No nie som síce rozumná žena a možno ani rozumný muž, ale ja mám celkom opačnú skúsenosť. Neviem čím to je, ale ženy s ktorými sa poznám alebo som s nimi chodil mali vždy plno rečí. Niektoré sú až moc ukecané človek sa ani nedostane k slovu. Tak prihraj nejakú takú pri ktorej by som sa aj ja blisol, lebo vetšinou si ani neškrtnem :D

Biela Kobra

Presne tak, vedla by si nasiel kopec tem o tom, ako dievcina mozno aj prejavi zaujem, ale chlapec nevie, o com sa ma s nou rozpravat...a naopak a zasa naopak. Proste, ked komunikacia nefunguje, vzdy je na vine druha strana ;-)