Pekný večer, taká otázka chcú ženy vôbec komunikovať alebo iba ten pocit pri komunikácii, že sa o nich muž zaujíma ? Všimol som si v poslednej dobe či už na rande alebo pri písaní s neznámymi ženami, že ako muž musím stále vytvárať témy a pokladať otázky pravdaže sa nájdu výnimky ale väčšina žien je takých a to som sa pýtal aj priateľov, že aj oni s tým majú problém. Budem rád za názor rozumnej ženy, ktorá hľadá rovnocenného partnera alebo ho má ako to funguje :)
Ženy a komunikácia
mne sa stalo take ze ked som kladla otazky ja na temy kt ma zaujimali nedostalo sa mi ne ne nejakej priamej (pripadne ziadnej) odpovede a to islo o nejake zaujmy co sa javili ze mame spolocne ..
napadla ma pri tomto otazka ze teda neviem ci si sa stretol s opacnou situaciou, ze zena kladie otazky a vedie vsetko, ze ako by si sa citil? myslim ze prevazna vacsina muzov to velmi nemusi..
Ženu VŽDY (vynimka potvrdzuje pravidlo) musí muž osloviť ako prvý.
Žene sa chlap može neviem ako páčiť jediné čo bude robiť¨je hľadieť na neho.
To znamená že áno, oni potrebuju ten pocit doležidosti, že ich má niekto ¨rád, alebo že sa o nich niekto zaujíma.
Vačšinou si myslia že tieto veci by mal začínať chlap a chlap by mal byť viac iniciatívny aj v témachktoré sa budu rozoberať.
Akurát včera som išiel z obchodu domov a stretol som taký jeden párik, chalan rozprával rozprával a slečna sa len smiala ako mesiačik na hnoji, ale bol to skor taký smiech nasilu, aby sa nepovedalo že na neho nereaguje.
Kašli na ženy, tu sa pozri ako muži buduju civilizáciu, zaťiaľ čo ženy s tými ich maniermi a tradiciami (muž by mal byť, muž by mal začať, muž by mal skor), len udržuju naživu tuto zbytočnu tradíciu¨: youtu.be