Trochu neobvykla otazka ...

Príspevok v téme: Trochu neobvykla otazka ...
Natalia27

Trochu neobvykla otazka som napisala len preto aby ste to otvorili :-D keby napisem "chcem zhodit" asi to neotvorite, lebo takych tem tu uz bolo milion :-D Takze ak mas cas a nejaku vedomost tak budem vdacna za tvoju radu.
O chudnuti som citala toho uz neskutocne vela a prisla som nato, ze nic nie je spravne a zaroven je spravne vsetko. Jeden odbornik tvrdi, ze je ovocie zdrave, druhy ze plne cukru, vacsina t rdi ze treba jest 5 krat denne, Bukovsky zase ze staci dva krat (ak sa mylil, tak pardon). Vie niekto kde je pravda? Moj problem nie je ten, ze by som potrebovala uplne zmenit svoj zivotny styl, ja primam dost vitaminov, proteinov, antioxidantov, bielkovin i ked primam aj hnede tuky aj cukry a muku, ale zas problem s tym nemam. Problem mam s tym, ze i ked pravidelne cvicim, nedokazem sa zbavit bruska, neviem zhodit 5kg :-D nie som leniva, som ochotna aj nezrat aj makat donemoty aj vsetko, som ochotna bojovat, ale mne to proste uz nejde. Uz si neviem pomoct. Tak pekne vypracovane nohy mam a to brucho :( vie niekto cim to moze byt? Nejaka konkretna potravina alebo co? A tabletky nechcem, neverim nato, skusala som to. Dik

0vecka

ono samozrejme ze su aj odchylky v spalenych kaloriach aj pri zdravych ludoch ale tym tiez nepomoze vylucit pecivo atd.. jedina ista vec je pocitat Kalorie a znizit ich prijem alebo nechat prijem a zvysit vydaj alebo oboje

0vecka

Mesačný princ meral si to ? toto je typicka vyhovorka tlstych zenskych.. staci ked taku chvilu pozorujes a hned vidis ako sa napchava... je to fakt len kaloriami to je zakon zachovania Energie a hmoty .. Problem je ze vecsina ludi netusi napr ze jablkovy dzus je rovnako kaloricky ako kola a ze to niesu zanedbatelne Kalorie 3 litre koly je zradlo na den pre jedneho chlapa.. a potom je male percento chorych ludi ale vyhovara sa pomaly kazdy druhy co je nezmysel

Lary

Dalej pokracujem .Cize kazdy mame iny metabolizmus .Aj tvoj metabolizmus sa zrýchluje alebo spomaluje.Cvičenim zrýchluje.Ale ved to vieš.Treba ho neustále aktivovať k spalovaniu......nestačì behať alebo bicyklovat stàle rovakým tempom treba menit intenzitu kardia robiť impulzìvne cviky.atď.Ludia sa mylne domnievajù ze ked zacnu behat a budu makat donemoty ze budu chudnut donekonecna .Telo sa prepne na iny zdroj energie a tuky spaluje naposledy.Ani nejest tuky nie je najoptimálnejšie.Telo potrebuje zdrave tuky .Niektore vitamìny su rozpustené v tukoch navyse hormonalnu rovnovahu udržiavaju v tele tiež tukyDa sa naprìklad spalovat tuk tak ze ckovek je prevazne konzumuje zdrave tuky a organizmus pri sporte berie energiu z tukov a tym padom spaluje stale len tuk ale ale lez organizmus naučíme takto pracovat trva to aj 10 mesiacov ale ùcinok je ohromný .(poznam vrcholových športovcov co to takto robia)Ďalej sach.vlny náročná vec atď.Keď rano neješ dostatok vlákniny najlepšie vločky nebudem rozpysovat preco tak na kocky zabudni.Navyše bez kvalitných doplnkov výživy sa nezaobìdeš.Niekto povie ze ..ale fero nemal doplnky alebo ved kedysi neboli ano ale k vytùženemu cielu sa dostali len vyvolený..

CNC

je to o kaloriach! a ak niekto tvrdi ze nie tak len trepe a vobec to nechape... a vacsinou to tak je ze ludia nieco chcu ale niesu schopny nic obetovat tak dufaju ze zazrakom tabletky na chudnutie pomozu ale je to omyl! spalovace a tabletky na chudnutie su len ako keby podpora do diety...treba upravit jedalnicek aby boli dobre upravene makronutrienty a malo by to ist... a mesacny princ...prepac ale je dokazane ze silovym treningom sa chudne najlepsie ak k tomu je prisposobena strava :)

0vecka

Natalia27 vsetko je to len o kaloriach tie ostatne zvasty su pre ludi co bud niesu schopny alebo su moc lenivy tie Kalorie pocitat.