Pacim sa muzom, ktori mna vobec fyzicky nepritahuju. Nie je tam z mojej strany ziadna chemia. Akonahle spoznam muza, ktory sa paci mne a mala by som zaujem on nema vobec zaujem. A toto sa mi deje stale. To naozaj neexistuje niekto s kym by bola chemia vzajomna? Som z toho uz nestastna.
Chcu ma muzi, kt.ja nie
Urcite existuju len musis byt trpezliva a pockat pokial ten pravy pride
dopraj si čas chlap si ťa nájde :)
@bezchemiova nemaj strach, tem pravy pride. Mne sa tiez pacili chlapi u ktorych som nemala sancu a naopak.. Ale prisiel den, ked som nasla toho praveho. Popravde sa mi nepacil ale srdce rozhodlo:)
Mňa moja manželka veľmi nechcela. Nebol som vôbec jej typ. Trvalo to niekoľko rokov, kým so mnou išla na prvé rande. Teraz ma má veľmi rada. Hovorí, že nakoniec ju presvedčilo, že som spoľahlivý, že pri mne cíti istotu.
Môžem ti poradiť len to, aby si si všímala na mužoch to, čo pretrvá celý život, čo na ňom budeš oceňovať a obdivovať stále. Otázka je, či preto máš zmysel. Lebo sú aj také ženy, čo podvedú spoľahlivého a milujúceho muža s nezodpovedným frajerom, ako sa to stalo môjmu kolegovi.
Ja suhlasim s prispevkom podo mnou. Je to vskutku tak.
Ak vieš po anglicky pozri s zopár podcastov Stefana Molyneuxa, prišiel k záveru že vačšinou chémia nerovná sa láska.
Presnejšie tu: www.youtube.com
Niečo z videa: "Biologia je o tom kto poskytne zdroje za vajíčka, ale realita je taká že ak chceš niekedy byť zabezpečený/á v láske, nemože si kupovať ľudí s peniazmi a nemožeš si kupovať ľudí s krásou, pretože peniaze su neisté a krása slabne"
Odpoveď poslucháča: "Ale tieto charakteristiky, musíš mať na prvom mieste (hovorí o zdrojoch a kráse), pred tým ako sa možeš pozerať na niekoho s kým chceš byť po zvyšok svojho života.
Stefan hovorí: "Ooooo mi potrebujeme chémiu a potom príde láska. Nenávidím tuto chemicku blbosť.
Chemia je len sposob ako ľudia hovoria, nechcem sa preniesť cez svoju traumu.
Podľa chémie, alkohol je riešenie, čo je tá chémia? Sme ľudia? Sme ľudské bytosti? Možeme uvažovať, možeme rozmýšľať, možeme byť ctnostný? Čo sakra chémia znamená?"
Uvádza ďalší priklad: "Ty vieš, nechcel som ukradnuť to auto, ale nebola tam/v tom žiadna chémia nekradnuť to auto.
Chémia je argument pre (a v tomto 100% suhlasím): Som príliš lenivý pre seba-poznanie, a tak nechám hormony a historiu učiniť moje rozhodnutie.
Sú také voňavky, ktoré obsahujú práve tú chémiu, ktorú ty hľadáš, ale neviem, či je to to pravé orechové.
Sú také voňavky, ktoré obsahujú práve tú chémiu, ktorú ty hľadáš, ale neviem, či je to to pravé orechové.
ja som nasla taketo video na youtube k tejto teme
a pod nim diskusia o tom, ze out of his/her league :D
a zistovala si uz dovod preco ti o kt mas zaujem ho nemaju, preco ho nemaju, co sa im na tebe nepaci etc?
-najlepsie je takychto jednotlivcov ignorovat a nevsimat si ak sa do niekoho navazaju.
-nebude odozva, nebudu reakcie
-brat jeho prispevky akoby neexistovali