Chcu ma muzi, kt.ja nie

Jatt

Taktiež nerozumiem, ako na tejto stránke môže prispievať užívateľ, ktorý neustále produkuje príspevky s obsahom množstva invektív a podnecuje k nenávisti k skupine, v tomto prípade pohlaviu.

Pred 5 rokmi, keď som túto stránku pravidelne navštevoval, boli administrátorom udeľované BAN-y a upozornenia za každé porušenie pravidla, ktoré už dnes - zdá sa - neplatia.

tekvicovykolac

-deje sa ti to lebo..
-pozri si toto video, je dlhe viac ako hodinu ale mozes si ho preskakovat alebo zrychlit si to daj
-mozno je nieco na tom pravdy co tam hovoria
www.youtube.com

ANGEL-DEMON

bezchemiova

to ako u mna... skusaju kadejaki uboziaci... a ja ich mam u prdele...ignorujem... akoze prehodim reč slusne, pozdravim,
no tam to končí...
debilko by chcel ist so mnou von,.. on tak reku mozme zajst na pizzu niekedy... napise mi potom ze "kedy dáme rande?"
no ja myslím ze som sa vyjadrila dosť jasne, nakolko nepatrím medzi dievčiny ktoré nevedia ako chlapca odmietnut tak oni len koktaju "echmm neviem...echmm mozme.. echm..."
ja hned dotycnemu jasne, po slovensky spisovným nárečím :-D oznámim ze kamaratit!!!! sa mozme ale tam to končí!!!
a dotyčný chvilu sa tvari ze ano chce sa so mnou kamaratit,
potom zase "čo robíš srdiečko,..miláčik..." a podobne
a ja to neznášam, ked ma niekto tak oslovuje a o tom že ma ani nepoznaju ani nehovorim... a behaju za mnou ako take psi...
tak ako píšeš úbožiaci...

bezchemiova

Je to komplikovane..nejde o to, ze neviem byt sama, sama som uz velmi dlho, takze sama dokazem byt uplne v pohode. Skor ide o to, ze v urcitom veku by clovek uz aj chcel nejakeho normalneho partnera, ale mam pocit, ze kazdy, kto o mna zakopne je totalny ,, zufalec ,, (zufalec myslim mentalne), s ktorym ani nechcem nic rozbiehat. Priemerny muz, s ktorym by som isla niekam, jednoducho blizsie sa chcela spoznat zaujem nejavi. A uhanat niekoho urcite nebudem. Uz to vidim tak, ze normalny chlap ma nikdy neoslovi, len taki jedinci, ktori zrejme nemaju zabrany a oslovuju jednu za druhou. Ani hrat divadielka na nedostupnu a pod. Proste ked niekto nejavi zaujem, tak je jasne, ze zaujem nema. Myslim, ze urcite nemam prehnane naroky. Som normalne vyzerajuce dievca.

Fantasyi

Ked som mala 20 tiez som si vyberala partnerov na zaklade chemie a mali kratku zivotnost. Pred par rokmi som spoznala chlapa, s ktorym sme si rozumeli, nijak extra ma fyzicky nepritahoval. Zazili sme spolu vela dobreho a zleho, malo to progres aj v citoch, aj v sexe. Keby sme vtedy tomu nedali sancu, len na zaklade chemie, dnes spolu nie sme uz niekolko rokov vo fungujucom vztahu, no a postupne sme sa zacali aj fyzicky pritahovat.
Nie vzdy je chemia a motyle v bruchu ten spravny indikator.

cyklombura

ahoj u mňa je to presne rovnako ! Až mám pocit, že som začarovaná ! :D snažím sa tváriť nedostupne ale asi to tí chalani ktorých chcem vycítia a proste no potom sa asi za mnou neženú..alebo som škaredá a škaredí ktorí ma chcú tých nechcem a snívam o princoch ktorí chcú krásne baby aj to ma napadlo :D