Ahojte, vie mi niekto poradit preco som pribrala? Asi styri dni som drzala hladovku a pribrala som 1kg. Jedla som len zeleninu ovocie a maso, ale skutocne len min.mnozstvo, mozno 100g denne, pila len kavu a zero colu a jedla tablety na spalovanie tuku s l-carnitynom. Tie 4 dni som vazne trpela, tak som sa chcela odvazit, ci som nejake to kilo neschudla, aby som mala motivaciu a opak bol pravdou. Mozem byt chora? Lebo v minulosti som vdaka tejto metode schudla co den to kilo a teraz ma boli zaludok a priberam, nema to logiku. Dakujem
Chudnutie ako
priberas lebo si blba a telo vystavujes extremom.. priberanie je obranny mechanizmus tela v takychto drastickych dietach aby prezilo
k comu ti je dobre mat takto posahany metabolizmus a vkuse jo-jo efekt.. sprav si normalny jedalnicek, nejedz viac kalorii nez dokazes spotrebovat ak nechces priberat.. zacni sa hybat cvic (silovy a anaerobny trening je na chudnutie najlepsi)
staci len nezrat v mekaci, sladkosti, muku sladene napoje a si v poho..
jedz ryby, orechy, vajcia, meso, zelenina, syry, bobulovite ovocie atd a vsetko bude ficat ako ma..
na Slovensku je k danej teme asi najlepsi Vlado Zlatos tak pozri vladozlatos.com
Fakt uprimne nechapem zmysel takychto extremov, diet a jojo efektov.. ale tvoj zivot
Ahoj dakujem za radu, pozrela som si tu stranku, lenze on schudol 35kg a mme treba 5kg, takze asi mi nepomoze...ale inak od vcera co som to pisala som schudla 3kg. Akoze je to uplne odveci, ale asi to zabralo :-D
Myslím si, že by si sa mala pozriet na stránku chudnutie ako. Tam radi Miro Veselý. Podľa mňa ti poradí. :-)
Veľa šťastia.