Zdemolovana chrbtica, neustaly tlak na hrudi

Príspevok v téme: Zdemolovana chrbtica, neustaly tlak na hrudi
Bodybuilder

Zdravim vsetkych,
problem pretrvava uz vyse roka. Na zaciatku to bolo ale v pohode, tlacilo ma na hrudi, tazko sa dychalo, urobil som 5 minut natahovacie a spinalne cviky a nejako to povolilo. O par mesiacov sa to vratilo, tlak a hrudi, cviky som uz musel robit zlozitejsie ako napr nohy za hlavu, mostik atd... znova to povolilo no to bolo naposledy. Potom sa mi to vratilo niekedy v septembri a uz nic nepomohlo, ziadne cviky nic stale to tlacilo, potom som zacal robit kliky aj 150 denne, tie jedine trochu pomohli ale uz mi to neuvolnilo celu hrud ale len ciastocne a tak som klikoval kazdy den aby to aspon trochu pomohlo no je vidiet ze uz aj kliky prestavaju ucinkovat. Mohli by ste mi prosim vas pordait co by to mohlo byt? V zivote som o takychto tlakov z chrbtice nepocul, neviem co si mam pocat je to na zblaznenie tie tlaky a tazke dychanie.
Okrem toho mi divno skvrka pod rebrami : pod tymi miestami kde ma to tlaci.
Je mozne este napravit hrudnu chrbticu do povodneho stavu?

ig

Ked uz brat mineraly, tak kvoli vstrebatelnosti su najlepsie koloidne mineraly, chvalia si, aj klbovu vyzivu zo stranky www.namaximum . sk, na nizsie uvedenej stranke mas remineralizacny kupel, mozes vyskusat....

Bodybuilder

Tak do Liptovskeho Mikulasa sa nemam ako dostat v blizkej buducnosti, ale budem to brat ako poslednu moznost ked uz vazne nic nebude pomahat alebo mi nic ako obvikle nezistia.

Po tych pripravkov sa opytam. Zozeniem ich v lekarni ci len na nete?

Gima

Mne na chrbticu pomaha vajcova voda z Liptovskeho Jana. Je to vlastne prameň, stekajuci z hor a má dostatok mineralov na spevnenie chrbtice a stavcov. Takisto je dôležite kupanie v termalnom kupalisku Velky Meder, kde prehreje svaly aj klby.
V obchodoch zas predavaju šumive tablety s obsahom horčika, vapnika a vitaminu C a tiež Vyproštovak s obsahom kolagenu za 1 euro.

Bodybuilder

sg
Nemam to urcite zo zaludka, ved si precitaj cely popis problemu ked reagujes, pisal som ze cviky na chrbticu alebo s vlastnou vahou mi to uvolnili, ale to bolo pol roka dozadu naposledy, odvtedy nic. Este dodam, ze ked sa mi to uvolnilo na hrudi tak som este asi 1 den citil taku ako keby prijemnu svalovicu na chrbte, ta po dni zmizla a bolo mi dobre. No po par mesiacoch sa to vzdy vratilo a teraz su vsetky cviky skoro bez efektu.

Bodybuilder

Jaja15
Tak skusim to magne b6 brat dlhsie, v klude by som skusil aj ten sm system no ked sluzi skor na tie vysunute platnicky a nema s mojim problemom nic spolocne tak neviem, pretoze som cely den v praci a este zhanata nejaky trening na sm system neviem, ale pokial mi nic ine nepomoze tak budem musiet.

Juzya3
Ani mne to neni jasne, nie je mozne ze to nejak odflakli? Videl som snimky na CD a cele je to rozmazane ako keby to malo rozlisenie 320x200

Jaja15

Keď MRI nič nezistilo, tak to môže byť pricviknutý nerv alebo niečo zablokované...MagneB6 by som brala aspom mesiac, neurológ ti dá niečo na uvolnenie svalov...K tomu SM system cvičeniu - ano odporúčajú ho hlavne pri vysunutých stavcoch alebo platničkách, ale je to cvičenie na chrbticu - ak máš zablokovaný alebo pricvikutý nerv cvičením sa ti môže uvoľniť...veď aj predtým ti pomohlo cvičenie...ale je to individuálne - niekomu pomôže práve kľud....Počkaj na vyšetrenie neurológa. Aj masáž by mohla pomôcť.

Jaja15

Keď MRI nič nezistilo, tak to môže byť pricviknutý nerv alebo niečo zablokované...MagneB6 by som brala aspom mesiac, neurológ ti dá niečo na uvolnenie svalov...K tomu SM system cvičeniu - ano odporúčajú ho hlavne pri vysunutých stavcoch alebo platničkách, ale je to cvičenie na chrbticu - ak máš zablokovaný alebo pricvikutý nerv cvičením sa ti môže uvoľniť...veď aj predtým ti pomohlo cvičenie...ale je to individuálne - niekomu pomôže práve kľud....Počkaj na vyšetrenie neurológa. Aj masáž by mohla pomôcť.