je cukor naozaj hlavny povodca priberania na vahe??

Joulinkaa

ahoj mozem potvrdit ze je. Predtym ako som odisla studovat do ineho mesta a byvala doma a bola este mladucka stredoskolacka tak som mala nadvahu nieco vyse 20 kil. Mala som z domu hrozne stravovacie navyky mama je cukrarka kazdy vikend sme mali zakusky,kolace stale nam nosila nieco z prace a taktiez oco robi v zahranici a stale nam odtial nosil cokolady a kopu cukrikov a sladkosti co sme po veceroch do seba tlacili zo sestrou . Ked som na vs do Ceska odchadzala mala som 75 kilogramov a bola som zo seba totalne nestastna. V cz som si varila vyhradne sama sladkosti som totalne obmedzila a na statniciach som mala uz 55 kg :) Takze na to sladke si treba davat ozaj pozor nech som vam zlym prikladom ako sa to nema robit :P Julia

anicka333

ano je...ja som dlho nevedela schudnut... a podarilo sa az ked som vysadila cukor zakusky cokolady a sladkosti...

adelinka26

ahojte bola som zvedava na nazory o cukre ci je naozaj alfa omega priberania alebo ci nieje este horsie napriklad biele pecivo ci chlieb..

0vecka

cukor z ovocia ma skoro take iste ucinky co sa priberania tyka ako krystalovy nejaky rozdiel tam je ale zanedbatelny.. die iba o Kalorie a to ci priberas z dukru tukov alebo bielkovin zalezi na Tom ako sa stravujes. Problem cukru a tukov je v otm ze su sexi a proste sa lahko jedia. bielkoviny az tak lahko do seba nedostanes a preto sa hovori ze z toho sa nepribera ale pribera sa skratka podla kalorickych hodnot

1Sima

V podstate áno priberáš z cukru ale je rozdiel ak je ten cukor z ovocia alebo čisto len z nezdravých jedál. Obmedzenie sacharidov ako takých je jedna z veľmi efektívnych spôsobov ako schudnúť. Ak hľadáš aj iné formy chudnutia a zdravého stravovanie kukni na túto stránku ja som sa tam dozvedela veľa užitočných informácií. bold.sk