ROZCHOD/zacinam ho nenavidiet

Príspevok v téme: ROZCHOD/zacinam ho nenavidiet
ona

Ahojte,

mam taky Problem, moj Partner sa so mnou rozisiel pred 3 mesiacmi, musim povedat, ze ma nechal samu v dnoch kedy som ho najviac potrebovala, podstate nemam ani poriadne vysvetlenie, preco sa rozsiel. Najskor to Bola ziarlivost, potom to bol jeho strach, depresia, vraj to nema so mnou nic spolocne. Na vianoce som sla domou na dovolenku, kde bol kazdy den (tajne) potom sa az ozval, pritom byva 900 km odtial. A vzdy ked prisiel, len mi dal na vedomie ze ma miluje, ale zasa odisiel, ako duch. Bez toho ze by chcel vo vztahu pokracovat.
Ked som prisla spat, povedal, ze chce skusit odznova, ale pomaly, obcas ist von.. ok, povedala som si tieto hry ma zu nebavia, ale ak su to vazne psychicke problemy, skusim to, ukazat ze pri nom stojim
Po tyzdni zu dokazal u mna aj prespat, len rozdiel bol v Tom, ze bol chladny. Povedala som mu nech mi da bod, ktoreho sa mozem chytit, malu istotu a on na to ze nehnevaj sa nema to s tebou nic spolocne najradsej by som bol sam. Odvtedy som zrusila kontakt, lenze Problem je ze spolu pracujeme. Kazdy den sa na neho musim divat, a najhorsie je ze som si zacala davat 2 a 2 dokopy. On mi vycital ze mam dobre vztahy s muzmi ( dlhorocny kamarati) 3 kontakty som zrusila, tie mu vadili, vymyslal si veci ktore neboli pravda a pritom sme boli 22 h denne spolu a doslo mi ze podla seba sudim teba. To on mal stale kontakt so svojou ex a myslim ze sa k sebe vratili...to mu to fakt trvalo iba tyzden?? vsetky jeho chyby hodil na mna a nechal ma v Tom, ze ja som chyba? pritom po 3 mesiacoch nazho vztahu som zrusila vsetky kontakty ktore mu vadili.
Prajem mu vsetko dobre, milujem ho ale zacinam ho za to vsetko nenavidiet. Ja si chcem odpustit a jemu tiez len neviem ako. Prosim o radu, viem ze za to nestoji, polozil ma na zem a este postupne dalsie 2 mesiace mi Kopal hrob, no kazdy den je praca utrpenim a bohuzial uz nemam ani kamaratov, kedze som sa ich vzdala.
dakujem za Vase nazory

Ona

Bohuzial ano..sama.to nechapem a asi nikdy neppchopim, ale naucila.som sa nikdy nedaj cloveku vsetko, lebo ked odide nemas nic...uz 2x ..a tomuto som dala ale ze uplne vsetko, nestacilo...tieto psycho hry by som od muza ktory ma skoro pol.zivota za sebou necakala..clovek si.myslel aky inteligent, a kde som??kazdy den tyrana svojim vlastnym rozhodnutim byt snim, to.on bol iniciator a pekne si to naplanoval aaaaa aka naivita...

mozu

Môžu, pretože dneśní ľudia to sú len samé internety, fejsbuky, instagramy, silikóny, steroidy, samé gély a roztrhané gače za 200e.

ona

nie nie, on je cudzinec... zijeme spolu v zahranici...a tam si zobral isto Hotel...ale ist tam nemusel, pravdepodobne mal len sstrach, aby som sa s niekym nezblizila tak sa nenapadne ukazoval na oci

ona

hej snazim sa ist dalej... neako zu musim,
no nechapem ani ja ked sa s clovekom rozidem nechodim za nim na dovolenku... ja som Bola Doma a on vie kde byvam sak tam chodil so mnou.. takze tak..
neviem, to je zu aj tak jedno, podla mna je fakt toto cele zu padnute na hlavu, bud chcem s niekym byt alebo nie.. a nie proste stale nieco riesit...mam toho dost :( najhorsie je ze ho mam stale Rada..uplne chore, nezasluzi si nic

hrom

lebo je to nejaky cvok s uchylkou, preto. mozes este vysvetlit, ako to bolo s tymi 900 km ?, lebo tomu az tak nerozumiem.
dobre rozhodnutie, ze odchadzas z prace a ze si si ho vymazala odvsadial.

ONA

Ahojte,

musim povedat, ze som sa na Vasich odpovediach zasmiala :)
no Vcera to bolo zas o Tom istom, vecer mi volal a zas som skoncila s placom do vankusa. Vymazala som si ho uplne vsade....
Stale som proste ja na vine, coho sa on vsetkeho pre mna nevzdal, vravim coho? a on to je nepodstatne :D pretoze nic neni....
Koniec rozhovoru skoncil, je jedno co sa stalo aj tak ta budem milovat... proste on sa sprava ako by som ja snim skoncila , nie on somnou .. vsetko mi dava za vinu, je mi s toho zle...
ah Kiez by som to mohla vsetko neakym sposobom vymazat..
Ano od dnes si hladam novu pracu, aj ked porusim zmluvu, zu sa to neda vydrzat...on to vidi sam a bud pojdem ja alebo on...kazdopadne sa chcem s tohto vazenia oslobodit... vzdy ked sa zacnem od neho odputavat pride s niecim aby sa pripomenul... nechapem co tym sleduje..

ANGEL-DEMON

prva zasada koli nejakemu debilovi sa nikdy! nevzdavaj kamaratov...!!!
chlap sa totiž svojich nevzda, to len zeny su take sproste ze na vsetkych kaslu... a potom placu ked ich taky debil kopne do riti....
a mozes revat do vankusa....

zmen prácu... aby si debila nemusela vidiet stale, ...zivot je zmena...
a obnov kontakty s kamosmi... ak si ich nezrusila stýlom "jebem na vás lebo mam frajera..." skus sa im ozvat ..za to nič nedáš...

hrom

je mozne, ze ti uz z neho preplo. aj podla mna vsetko len hra a nic neciti. a to isiel 900 km a niekte sa ubytoval, aby ta spehoval? no koniec. odtrhni sa od neho co najviac.