Ahojte,
mam taky Problem, moj Partner sa so mnou rozisiel pred 3 mesiacmi, musim povedat, ze ma nechal samu v dnoch kedy som ho najviac potrebovala, podstate nemam ani poriadne vysvetlenie, preco sa rozsiel. Najskor to Bola ziarlivost, potom to bol jeho strach, depresia, vraj to nema so mnou nic spolocne. Na vianoce som sla domou na dovolenku, kde bol kazdy den (tajne) potom sa az ozval, pritom byva 900 km odtial. A vzdy ked prisiel, len mi dal na vedomie ze ma miluje, ale zasa odisiel, ako duch. Bez toho ze by chcel vo vztahu pokracovat.
Ked som prisla spat, povedal, ze chce skusit odznova, ale pomaly, obcas ist von.. ok, povedala som si tieto hry ma zu nebavia, ale ak su to vazne psychicke problemy, skusim to, ukazat ze pri nom stojim
Po tyzdni zu dokazal u mna aj prespat, len rozdiel bol v Tom, ze bol chladny. Povedala som mu nech mi da bod, ktoreho sa mozem chytit, malu istotu a on na to ze nehnevaj sa nema to s tebou nic spolocne najradsej by som bol sam. Odvtedy som zrusila kontakt, lenze Problem je ze spolu pracujeme. Kazdy den sa na neho musim divat, a najhorsie je ze som si zacala davat 2 a 2 dokopy. On mi vycital ze mam dobre vztahy s muzmi ( dlhorocny kamarati) 3 kontakty som zrusila, tie mu vadili, vymyslal si veci ktore neboli pravda a pritom sme boli 22 h denne spolu a doslo mi ze podla seba sudim teba. To on mal stale kontakt so svojou ex a myslim ze sa k sebe vratili...to mu to fakt trvalo iba tyzden?? vsetky jeho chyby hodil na mna a nechal ma v Tom, ze ja som chyba? pritom po 3 mesiacoch nazho vztahu som zrusila vsetky kontakty ktore mu vadili.
Prajem mu vsetko dobre, milujem ho ale zacinam ho za to vsetko nenavidiet. Ja si chcem odpustit a jemu tiez len neviem ako. Prosim o radu, viem ze za to nestoji, polozil ma na zem a este postupne dalsie 2 mesiace mi Kopal hrob, no kazdy den je praca utrpenim a bohuzial uz nemam ani kamaratov, kedze som sa ich vzdala.
dakujem za Vase nazory