ROZCHOD/zacinam ho nenavidiet

Príspevok v téme: ROZCHOD/zacinam ho nenavidiet
ona

Ahojte,

mam taky Problem, moj Partner sa so mnou rozisiel pred 3 mesiacmi, musim povedat, ze ma nechal samu v dnoch kedy som ho najviac potrebovala, podstate nemam ani poriadne vysvetlenie, preco sa rozsiel. Najskor to Bola ziarlivost, potom to bol jeho strach, depresia, vraj to nema so mnou nic spolocne. Na vianoce som sla domou na dovolenku, kde bol kazdy den (tajne) potom sa az ozval, pritom byva 900 km odtial. A vzdy ked prisiel, len mi dal na vedomie ze ma miluje, ale zasa odisiel, ako duch. Bez toho ze by chcel vo vztahu pokracovat.
Ked som prisla spat, povedal, ze chce skusit odznova, ale pomaly, obcas ist von.. ok, povedala som si tieto hry ma zu nebavia, ale ak su to vazne psychicke problemy, skusim to, ukazat ze pri nom stojim
Po tyzdni zu dokazal u mna aj prespat, len rozdiel bol v Tom, ze bol chladny. Povedala som mu nech mi da bod, ktoreho sa mozem chytit, malu istotu a on na to ze nehnevaj sa nema to s tebou nic spolocne najradsej by som bol sam. Odvtedy som zrusila kontakt, lenze Problem je ze spolu pracujeme. Kazdy den sa na neho musim divat, a najhorsie je ze som si zacala davat 2 a 2 dokopy. On mi vycital ze mam dobre vztahy s muzmi ( dlhorocny kamarati) 3 kontakty som zrusila, tie mu vadili, vymyslal si veci ktore neboli pravda a pritom sme boli 22 h denne spolu a doslo mi ze podla seba sudim teba. To on mal stale kontakt so svojou ex a myslim ze sa k sebe vratili...to mu to fakt trvalo iba tyzden?? vsetky jeho chyby hodil na mna a nechal ma v Tom, ze ja som chyba? pritom po 3 mesiacoch nazho vztahu som zrusila vsetky kontakty ktore mu vadili.
Prajem mu vsetko dobre, milujem ho ale zacinam ho za to vsetko nenavidiet. Ja si chcem odpustit a jemu tiez len neviem ako. Prosim o radu, viem ze za to nestoji, polozil ma na zem a este postupne dalsie 2 mesiace mi Kopal hrob, no kazdy den je praca utrpenim a bohuzial uz nemam ani kamaratov, kedze som sa ich vzdala.
dakujem za Vase nazory

nickName00

Presne tak, všetko cche proste čas...
No ako dlho to bude trvať, to je len a len na tebe. Najlepšia je fakt nulova komunikácia, ale tak asi u teba to nie je možné teraz... Treba to len vydržať, ono to prejde. :)
Vždy príde niekto ďalší, dement za dementom :D kiežby nie, ale tak to chodí, nie každý ma šťastie hneď natrafiť na toho pravého, tak to neber tragicky. Kebyže už máš toho všetkého dosť, tak si nakúp mačky a hotovo :D

ONA

AHOJ,

mrzi ma to stou priatelkou, ale tesim sa za teba, ze zu mas novu pracu, ja som cerstvo po skole amomentalne som sa tu zaviazala, takze este paar mesiacov musim vydrzat, akurat som Bola na cige a prisiel za mnou a nadal mi, ze sa k nemu spravam ako by mi niekoho zabil...so slzami v ociach? akoze ja fakt zu nic nechapem, povedal ze zmeni pracu, ze zu nnevladze.. a co ja? to on ma ignoruje, mne zu asi fakt preplo alebo ja neviem co ten chlap caka, ze vzdy ked ma tazku chvilku stale ho pridem objat a povedat ze to buide ok??ja musim ist tiez dalej...
pekne si to napisal, som Rada ze sa tesis lepsie, a dufam ze sa tam dostanem aj ja :(

nickName00

AHoj, v niečom máme spoloćné príbehy, tiež ma nechala moja pretože má "bordel v hlave", ale keď jej niečo treba, tak má v hlave zrazu čisto :D
Bol som z toho všetkého znićený keďže to skončilo znenazdajky. V práci som ju niekedy stretol, nebývali sme spolu. Ničil som sa nejaké 2 mesiace. Škoda, že až tak dlho. Ale hneď po tom ako ma nechala som si začal hľadať novú prácu. Zmenil som bývanie, štýl života a od nového roka nová práca ktorá ma neskutočne napĺňa. Nevravím, že ma to furt nemrzí ako to je a ako sa zachovala a źe keď niečo treba, tak mi zavolá a potom zase nič. Vždy jej pomôžem a keďže ma využíva tak mi to pomáha sa odnej dostať preč, proste čím ďalej, tým viac vidím, aká je a že s takým ćlovekom by som nechcel mať nič spoloćné už. V hlave mám jasno dávno, ale city su hlúpe :D. Nehnevám sa ani nič podobné, stráca totižto ona, nie Ja :) Je mi jej ľúto a ja idem ďalej. Ju zachvíľku bloknem a bude u mňa medzi tým typom ľudí, čo im na ulici pozdravím ak mi pozdravia prvý :) Život ide ďalej, pro jednu kytku slunce nesvíti :D

ona

Este to nemam potvrdene, ale myslim si ze pak by nemal s tym Problem, mat ma uplne niekde, a tvarit sa ako slniecko na hnoji.
Je mi s toho zle, aka som Bola naivna, a ako to pravdepodobne vsetko len hral...
Kazdopadne, musim veru zmenit pracu, aj ked minimalne 4 mesiace to musim vydrzat, som tu sama v zahranici a mrzi ma ze som mu naletela.
Dakujem ti za odpoved je pekne ze aspon niekto vie poradit.

XXI

kontakty na priateľov sa dajú obnoviť. Ak nie tak to neboli naozaj priatelia. Ak mu odpustíš, sebe nemáš za čo tak sa ti bude žiť ľahšie. Zrejme tvoj priateľ nevedel inak konať ako konal. Ak sa vrátil k bývalej tak podľa mňa nestojí ti za to aby si sa trápila a jemu sa to vypomstí. Hoď to za hlavu a začni život od znova.

ona

ano, je cudzinec, ide o to, ze ma 3 mesiace vlacil za nos ( po rozchode) , moj nazor je ze nechcel aby som sa na slovensku dala neako doporiadku a zabudla a nedajboze sa s niekym zblizila. Bol tam kazdy den a ked pridem teraz tu, tak ma zas len natahoval, uplne Psycho. Pride place, ako ma nemiluje, ze proste nemoze bezomna vydrzat, ale zaroven odchadza s tym ze so mnou byt nechce ( nevidi buducnost). Teraz si myslim ze zu je to definitivne.
Napisal mi ze zu mi nechce ublizovat, a nikdy to uz neurobi, ale mam vediet ze ma vzdy miloval a vzdy milovat bude a nemam na to zabudnut. nieje to sebecke??? a po tyzdni chodi vysmiaty od ucha k uchu, alebo to hra neviem. Neviem co si mam mysliet, mimochodom zacal navstevovat aj psychologa, na jednej strane myslim ze ma vazne depresie, lebo vraj to je ten dovod preco mu je dobre samemu, na druhej strane stale ho vidim pisat, myslim ze sa snou stretaval uz dlhsie. Neviem ako ho dostat z hlavy :(

navzdytvojalaska

píšeš to romanticky,ako z nejakej zamilovanej knihy, vlastne nerozumiem...o čo ide.
také súvetia, že odišiel ako duch,iba povedal,že ma miluje, mi skôr pripomína steelovú, než tieto vzťahy dnešné.
nepochopila som,čo si tým chcela povedať,ale asi vysvitlo,že je inej národnosti,či ? to oni zvyknú tak hovoriť, mám skúsenosti.