Čauko dámy :) už viac krát som tu čítala o tom ako si vypracovat zadok.môj zadok je celkom veľký ale nemám na nom moc svalstva a to som chcela zmeniť. Nechcem aby sa mi ešte zvačšil. Myslíte že by som z neho najskor mala schudnuť a potom naberat svalstvo alebo ako na to efektívne? Bojim sa aby sa mi náhodou ešte nezvačšil a ten tuk aby mi tam nezostal-potrebujem ho proste nejak dostať preč.nejaký učinny postup ako na to? :-) vek: 15, skoro 16
Zadok
12kg za týždeň?
pomocnica kludni Hormon niekto tu len robi reklamu .... 12kg za tyzden das max tak ze si odseknes nohuc
Skus apku najlepsi zadok na obchod play , kamoske aj mame to pomohlo
Pokial viem nepísala som nič o zhadzovaní kíl a keby mám tolko zhodit tak som už vo velkej podváhe. s váhou som spokojná a s postavou celkom tiež až na ten zadok a trochu boky :)
Darmord-12 kg za týždeň?! Veď to je tak strašne nezdravé aj keď by si bol/a morbídne obézny/a...(!) a k tomu, keď je to ešte dieťa...
Toto nie je zdravé tak rýchlo chudnúť. No a zakladateľka témy-ťažko dáš preč tuk, aby si nenabrala svaly alebo naopak...to je zložité. Môžeš začať behať, tam ti pekne zíde tuk a svaly sa vyformujú. :-) a zmeniť stravu. :)
Veľa šťastia.