Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo môžem ponúknuť ?

Príspevok v téme: Čo môžem ponúknuť ?
MrNikto

Ahojte, dosť som si sťažoval na internete, že ma nikto nechce, že som sám a tak...

A vždy každý napísal tú frázu, že "Čo môžeš ponúknuť?" Akože v tom zmysle, že čo môžem ponúknuť, pre čo by som mnou mal niekto chcieť chodiť a tak...

Ale to je podľa dosť debilná otázka. Pretože toto stavia človeka do dosť nepríjemnej pozície, kedy si uvedomí, že vlastne ani nemá čo "ponúknuť". Mám nejaké tie svoje záujmy, ktoré ale nie su nijako zaujímavé (PC hry, cvičenie, čítanie, rád chodím do prírody a tak...)

Čiže vlastne som absolútne nezaujímavý človek a nemám vám, moje milé, čo ponúknuť. A hrať sa na zaujímavého, na to ja nemám... Proste žijem si svoj život a to že je niekde niekto, kto zdolal Everest alebo je blázon do vedy, alebo niekto, kto je šikovný a zarába 4500 € mesačne.... to ma nezaujíma.

Možno mám trochu zmysel pre humor, ale kto by nemal... :)

Tak mi teraz povedzte, čo si o tom všetkom myslíte. Čo myslíte tým "ponúknuť" ? Hľadáte niekoho špeciálneho, extra nadaného alebo čo ?

Prečo by ste so mnou mali chcieť chodiť, potom ma už napadá jedine vzhľad, fyzická príťažlivosť, alebo čo, ja neviem....

agatakopecna

Ako že čo ponúknuť ??!! Ty si načisto prijebaný, alebo čo ? Však muž je na to, aby sa o svoju ženu postáral. A áno, mám na mysli najmä finančne. To by vlastne bola prvá vec, ktorú mi od muža požadujeme. Ďalšia vec je tá, aby muž bol skutočne muž a nie nejaký trtko, ktorý sa žene aj do očí bojí pozrieť. Samozrejme, ak vzhľad zohráva svojú úlohu. Ak muž tieto podmienky nespĺňa, tak vlastne nie je mužom, ale slabým.bezvyznámnym jedincom, ktorý je akurát tak vhodný na povinný odstrel. Kebyže su muži ako autor zvieratami, dávno by skapali...

Rhea

Podla mna, ci by si dokazal zabezpecit rodinu, postarat sa, byt oporou, cestovanie atd.. pre zenu aby bola dobra matka, starostlivost o domacnot, teplo domova..take nieco..

neviem111111

niekomu vo vztahu mozes ponuknut napr vernost, oddanost, starostlivost, podporu - mnoho veci, vztahy predsa nemaju nic s tym, ci si blazon do vedy alebo chces zdolat mt. everest

Ipsilon

A čo by si na tebe všimli v tom prípade, keby že zdoláš Mount Everest? Nové omrzliny? Pravdu ti nepoviem, lebo by sa to nestretlo s pochopením a nemám na mysli peniaze a ani výzor.