Čo môžem ponúknuť ?

Príspevok v téme: Čo môžem ponúknuť ?
MrNikto

Ahojte, dosť som si sťažoval na internete, že ma nikto nechce, že som sám a tak...

A vždy každý napísal tú frázu, že "Čo môžeš ponúknuť?" Akože v tom zmysle, že čo môžem ponúknuť, pre čo by som mnou mal niekto chcieť chodiť a tak...

Ale to je podľa dosť debilná otázka. Pretože toto stavia človeka do dosť nepríjemnej pozície, kedy si uvedomí, že vlastne ani nemá čo "ponúknuť". Mám nejaké tie svoje záujmy, ktoré ale nie su nijako zaujímavé (PC hry, cvičenie, čítanie, rád chodím do prírody a tak...)

Čiže vlastne som absolútne nezaujímavý človek a nemám vám, moje milé, čo ponúknuť. A hrať sa na zaujímavého, na to ja nemám... Proste žijem si svoj život a to že je niekde niekto, kto zdolal Everest alebo je blázon do vedy, alebo niekto, kto je šikovný a zarába 4500 € mesačne.... to ma nezaujíma.

Možno mám trochu zmysel pre humor, ale kto by nemal... :)

Tak mi teraz povedzte, čo si o tom všetkom myslíte. Čo myslíte tým "ponúknuť" ? Hľadáte niekoho špeciálneho, extra nadaného alebo čo ?

Prečo by ste so mnou mali chcieť chodiť, potom ma už napadá jedine vzhľad, fyzická príťažlivosť, alebo čo, ja neviem....

tatahhj

bože ludia prečo vas stale trapia vzťahy? to už fakt neni ina doležitejšia vec na svete len aby ste niekoho mali a stale to riešili?

Angelika3

Keď máš zmysel pre humor tak to je super, to ženy majú rady. Nič si nerob z tých fráz "čo máš ponúknuť" to väčšinou napadne takých, čo sami nevedia čo by mali ponúknuť. Buď sám sebou a kašli na také idiotiny Čo máš asi tak ponúknuť? No seba nie?

No a čo mne imponuje na mužovi, tak priamy pohľad, sila (nie ale trkvas čo len svoje svaly obdivuje), ten zmysel pre humor a musím mať pri chlapovi pocit akéhosi bezpečia, istoty, že sa o neho môžem oprieť, či už doslovne o rameno, alebo celkovo v živote. Že mu môžem veriť. Musí byť skrátka správny.
A toto myslím chlapík zvládne aj bez tisícových účtov v banke.

karissa

Neviem co mozes "ponuknut" ty ale mozem ti povedat co ponukal a cim si ma ziskal moj priatel.......svojou laskavostou a dobrotou ku kazdemu pricom sa nenecha vyuzivat, svojou sikovnostou a zaroven tym ze napriek tomu je skromny nad nikym sa nepovysuje, svojimi pevnymi zasadami a ze je rodinne zalozeny a nema potrebu skusat ine ale chce trvaly vztah a nie nie je to skaredy trtko co by ho nechceli praveze naopak i ked on sa poklada za nicim vynimocneho vzhladom.....jeho zaluby su rybolov a posilka a sport celkovo teda ak ide o zaluby nemame nic spolocne a teda neponuka pre mna nic ale nejde ani tak o to co ponukas ale skor aky si a aky pocit z teba a pri tebe clovek ma

kafe

chlapče, ale je predsa dosť báb, ktoré si žijú svoj život rovnako ako ty. Majú nejaké tie záujmy (napríklad štrikujú), možno nudné a nezaujímavé a hľadajú úplne obyčajného chlapa, s ktorým by si jednoducho "sadli".
Ty máš byť proste sám sebou, máš si byť vedomý svojich kvalít, vyrovnaný, spokojný chlap, to je to, čo "máš ponúkať". A nemysli si, že je to málo. Je to DOSŤ. Len sa s tým potrebuješ stotožniť - takýto som, takto sa mi páči žiť, takto ma to baví a hľadám si babu, ktorá mi bude trochu podobná a bude chcieť žiť rovnako ako ja. Ani teba by nepriťahovala baba, ktorá je aktívna horolezkyňa, alebo zachraňuje defíny v Tichom oceáne :D... Ty si pokojný, usadený typ človeka a to vôbec neznamená, že si zlý, vadný alebo nudný. Si obrovským pokladom pre babu, ktorá je rovnako pokojná ako ty. To je celé. Ak sa dokážeš takto nejako nastaviť, skôr či neskôr takú babu i nájdeš. Uvidíš.

vianocnystromcek

viac menej súhlasím čo tu už iní napísali. je to taká zle položená otázka. do oblasti medziľudských vzťahov sa tento "obchodnícky" slovník skrátka nehodí. proste medziľudské vzťahy fungujú predsa len na trochu inej báze. ale ja by som rozdelil tie požiadavky na subjektívne a objektívne. subjektívne sú v tom že je individuálne ako si s kým povahovo sadneš. objektívne sú v tom že ak by ste povedzme chceli rodinu tak aj keď tých 4500 eur mesačne zarábať nemusíš ale musíš počítať s väčšími výdavkami a teda mal by si sa snažiť o nejaký rozumnejší plat alebo proste nejaké schopnosti preukázať aspoň, nejakú zodpovednosť, lásku k deťom a schopnosť sa postarať aj keby rovno žena mala vyšší plat než ty, aj také prípady poznám. samozrejme aj tu je to subjektívne, záleží na životnom štýle, na nákladoch ktoré má každý asi individuálne. aj keď treba dodať že pod určitú platovú hranicu už sa objektívne žije ťažko a na hovno keď má človek rodinu.

takže keď ti niekto položí túto otázku nemaj o takú osobu záujem. taká osoba nie je pripravená na vzťah. máš x ľudí ktorí sa vzťah nehodia a ani si to nikdy poriadne neuvedomia. bud nedorástli, nemal ich to kto naučiť, alebo sú taký od narodenia. no ale na druhej strane zas maj na pamäti že aj ked by sa vzťahy nemali brať obchodnícky typu ja ti niečo ponúknem a ty mi musíš za to niečo dať, úplne bezpodmienečnú lásku dostaneš asi len od matky. ešte aj otcovská láska je tiež trochu iná by som povedal.
nemusíš byť zazobanec s výnimočnými vlastnosťami ale pekne tu už bolo napísané že aspoň preukázať nejakú zodpovednosť, schopnosť sa postarať aspoň o seba nejak rozumne a vedieť mať vzťahy s druhými. k tomu ti tu bolo pekne napísané že by si mal mať rád seba, respektíve mať pekný vzťah k sebe a vedieť mať rád aj druhých ľudí (nie nevyhnutne všetkých samozrejme).

vaporwave

mňa ked sa toto tiez niekto opytal tak som mala z toho tiez podobne pocity ako ty, ta otazka vo mne este vovolava taky stav ako na pohovore do prace takze nakoniec ma pri nej napadne na toho kto sa pyta vytiahnut svoje cv a referencie a vacisnou to aj konci len takymito pracovnymi vztahmi a tiez som sama :D

zase na druhej strane ked sa tym niekto pyta na dake povahove vlastnosti a niekto mu na to odpoveda ze ja som taky verny, mily, a neviem este aky uzasny, to zneje divne a podozrivo...teda apon mne..

melody33

ok, tak nakoniec mi to nedalo a precitala som si :) a v rpvych prispevkoch to fakt bolo maximalne vystihnute :) vztahy nie su o uspechoch :) ale o tom, co jeden pre druheho proste znamenate :) ze ste si oporou...

alebo uvaz sam, chcel by si byt s uspesnou modelkou, ktora ma absolutne neprijemnu povahu a nemohol by si jej doverovat v podstate?
alebo radsej s "obycajnou a neuspesnou" zenou, ktora ma prijemnu povahu a citis ze jej na tebe zalezi a ze ta pri prvom probleme neposle kadelahsie?

dlhodobe vztahy hlavne nie su jednoduche, tam to chce uz cosi viac. a to cosi viac aj ludia hladaju.

melody33

ok, tak nakoniec mi to nedalo a precitala som si :) a v rpvych prispevkoch to fakt bolo maximalne vystihnute :) vztahy nie su o uspechoch :) ale o tom, co jeden pre druheho proste znamenate :) ze ste si oporou...

alebo uvaz sam, chcel by si byt s uspesnou modelkou, ktora ma absolutne neprijemnu povahu a nemohol by si jej doverovat v podstate?
alebo radsej s "obycajnou a neuspesnou" zenou, ktora ma prijemnu povahu a citis ze jej na tebe zalezi a ze ta pri prvom probleme neposle kadelahsie?

dlhodobe vztahy hlavne nie su jednoduche, tam to chce uz cosi viac. a to cosi viac aj ludia hladaju.