Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo môžem ponúknuť ?

Príspevok v téme: Čo môžem ponúknuť ?
MrNikto

Ahojte, dosť som si sťažoval na internete, že ma nikto nechce, že som sám a tak...

A vždy každý napísal tú frázu, že "Čo môžeš ponúknuť?" Akože v tom zmysle, že čo môžem ponúknuť, pre čo by som mnou mal niekto chcieť chodiť a tak...

Ale to je podľa dosť debilná otázka. Pretože toto stavia človeka do dosť nepríjemnej pozície, kedy si uvedomí, že vlastne ani nemá čo "ponúknuť". Mám nejaké tie svoje záujmy, ktoré ale nie su nijako zaujímavé (PC hry, cvičenie, čítanie, rád chodím do prírody a tak...)

Čiže vlastne som absolútne nezaujímavý človek a nemám vám, moje milé, čo ponúknuť. A hrať sa na zaujímavého, na to ja nemám... Proste žijem si svoj život a to že je niekde niekto, kto zdolal Everest alebo je blázon do vedy, alebo niekto, kto je šikovný a zarába 4500 € mesačne.... to ma nezaujíma.

Možno mám trochu zmysel pre humor, ale kto by nemal... :)

Tak mi teraz povedzte, čo si o tom všetkom myslíte. Čo myslíte tým "ponúknuť" ? Hľadáte niekoho špeciálneho, extra nadaného alebo čo ?

Prečo by ste so mnou mali chcieť chodiť, potom ma už napadá jedine vzhľad, fyzická príťažlivosť, alebo čo, ja neviem....

melody33

nechce sa mi citat cela diskusia, halvne ked vidim tie posledne hadky, tak len reagujem na prispevok.
Podla mna to ze co mas co ponuknut neznamena hned "zdolal si everest? mas prachy? mas auto? co uspesne si dokazal? jak vyzeras"
podla mna je to viac o zdielani svojho "vnutorneho sveta" svojej osobnosti ako takej. celkovo to aky si clovek. Ci sa s tebou prijemne travi cas. Ako sa ludia pri tebe citia. Ci sa o nich skutocne zaujimas a ci sa s nimi dokazes rozpravat tak, aby ste nasli zaujimavu spolocnu temu. Nie je to o tom byt mega uspesny vzdy, je to obcas viac o tom s kym sa citis prijemne, s kym sa citis vynimocne a prestavas mysliet na vsetko ostatne.
A to sa malokedy udeje pri ludoch ktori su vzdy negativne naladeni, usomrani, zbiti zivotom, bez konickov a zalub. Len prezivaju a nadavu.
Lebo casto sa stane, ze ludi nic dokopy nenadchyna.. Z roboty idu tak na jedno dve piva, potoms adnu pred telku, najedia sa pri nejakom filme a idu spat a dokola. Bez nejakych konickov a zalub a nasledne samotna konverzacia s dalsim clovekom MOZE (a nemusi samozrejme!) pokulhavat.
A ide aj o to, ze nie kazdemu sadnes. Niekomu sadne taky typ cloveka ktory toho nema vela a proste spolu zdielalu take bezne denne cinnosti len ako som vyssie popisala. Niekto potrebuje toho horolezcu ako si spominal ty.
A niekomu moze kludne sadnut presne to co si napisal. Podla mna zaujem o literaturu, cvicenie, chodenie do prirody, to mi pride ako zaujimave konicky ako take ;)

Ako neviem ci mam odpoved, len nahlad na to jak to beriem...
A neber to v zlom nejak, nie je to tak myslene, lebo svojim sposobom chapem tvoj pristup mozno, sama mam pocit ze som rovnaka a tapam v ludskych vztahoch ako takych..a v tom, ci aj ja mam "co ponuknut" :)

agatakopecna

A láskavo si uvedom, ako sa bavíš so ženou. My niesme v Iráne, aby nás muži ponižovali, urážali a hrali sa na polobohov.

agatakopecna

A urážaj si niekoho iného, ty imbecil sprostý !!! Ja som neni tvoj tatko, tomu si môžeš nadávať koľko chceš. Ja byť tvojou matkou, tak ťa vyšľahám opaskom po holom tele !!!

agatakopecna

Nie nie som vydatá a ani nemám v pláne tak učiniť. Nemám chuť aby na mňa slintal nejaký nadržaný jednobunkovec. Ja si vystačím aj sama, tieto dnešné prasatá sú aj tak totálne neschopné.

agatakopecna

Ty si zrejme lem frustrovaný muž, ktorý sa vidí v opise nižšie, preto tento príspevok. Veď to by nebol muž, aby si svoj klan primitívnym spôsobom nezastával...

tribitron

to ktory muz by chcel zabezpecit arogantnu, vulgarnu, sprostu zenu ako ty? muz si tiez vybera partnerku na urovni...si vydata? ak hej...tak zbohom panko ...

neviem111111

agata, ked uz trepes kraviny, tak ich aspon netrep v mnoznom cisle. nie vsetky potrebujeme chlapa, aby nas financne zabezpecoval - ja by som to nedovolila ani keby na to mal moznosti. som samostatna zena ktora je schopna postarat sa sama o seba a aj to robim. ak sa o seba nedokazes ty postarat, je mi to luto, ale nie je to vina ziadneho chlapa, na ktorom si to ventilujes.

agatakopecna

Je to len pravda. Zrejme je to jeden z neschopných trtkov, ktorí rúmazgať na internet. Zrejme sa zas ozvalo mužské ego, keď musíš na mňa reagovať.

tribitron

Agatka ty si z akej dediny? Preco mu nadavas? takuto hlupanu ako ty by mali odstrelit ako prvu...ty ako mozes dieta vychovavat? dufam nemas deti....