Rozisli sme sa s priatelom, uz je to dlhsi cas. Rozchod bol jeho rozhodnutim. Rozchod ma sice bolel, ale prijala som ho a priatela som nechala tak. Teraz, ked uz som sa s tym zmierila, sa objavil s tym, ze si uvedomil za ten cas aku urobil chybu a, ze ma ma rad. Ze chce byt so mnou. No ja neviem ako sa zachovat...uz mu jednoducho neverim. Sklamal raz, sklame druhykrat? Neviem. Neviem ci chcem vstupit do tej istej rieky opat. Ano vsetky spomienky su pekne, spolocne zaujmy a pod. Mam ho stale rada niekde vnutri srdca ale neviem co je spravne pre mna... Co by ste urobili vy? Je tu niekto kto sa dal dokopy s niekym na 2. krat a bolo to spravne rozhodnutie?
Rozchod - teraz sa chce vratit
vieš vraví sa že dva krát do tej istej rieky neskočíš..takže sa tým podľa mňa riaď
nerozhodnuta ako si to vyriešila? A prečo ste sa vlastne rozišli?
aj k jankovi z vranova sa chcela žena vráťiť.. a velmi rýchlo si to rozmyslela
Ahoj zažívam presne to isté ak si chceš o tom popísať napíš mi na mail bibka098@gmail.com
drzim palce, aby si stretla toho praveho :) a na ex sa vykasli... btw. aky bol dovod rozchodu?
Ahojte, dakujem za rady. Uz som viacmenej rozhodnuta a nechcem dat druhu sancu. Aj ked priconou rozchodu nebola ziadna ina zena, ktora ho opantala. Nikoho nemal ani po rozchode.
Nevratila by som sa k nemu, ked sa uz tak raz rozhodol tak nech je teraz sam. Ty si urcite teda zasluzis lepsieho chlapa
ahoj mne sa stalo toto iste. frajera opantala krasna mladsia stihlucka nadhera ktorej islo len o jeho peniaze. Posledne mesiace co sme boli spolu mi bolo jasne ze sa nieco deje lebo na mna totalne kaslal. Samozrejme som mu nato prisla a rozisli sme sa. A za 4 mesiace za mnou prisiel ako je mu to luto :-D Ze mlada ho odkopla a zevraj ma stale lubi :D :D Nedala som mu uz sancu. Aj ked sa na mna pozera ked sa stretneme a vidim ze ho to serie. Ale niej.. proste to nieje clovek pre zivot. A to iste radim aj tebe.
Niečo podobné som si zažila a nikomu to neprajem. Zozačiatku to bolo pre mňa ťažké ale časom som sa z toho dostala a neľutujem, že to takto skončilo. Si silná to prežiješ, hlavne sa už k nemu nevracaj, urobíš chybu ividíš.
Pises, ze vsetky spomienky su pekne, mate spolocne zaujmy, klapalo vam to. Preco ta vlastne odkopol? Stretol nejaku krajsiu a ked mu to s nou nevyslo tak uz si mu zase dobra aj ty?