Rozisli sme sa s priatelom, uz je to dlhsi cas. Rozchod bol jeho rozhodnutim. Rozchod ma sice bolel, ale prijala som ho a priatela som nechala tak. Teraz, ked uz som sa s tym zmierila, sa objavil s tym, ze si uvedomil za ten cas aku urobil chybu a, ze ma ma rad. Ze chce byt so mnou. No ja neviem ako sa zachovat...uz mu jednoducho neverim. Sklamal raz, sklame druhykrat? Neviem. Neviem ci chcem vstupit do tej istej rieky opat. Ano vsetky spomienky su pekne, spolocne zaujmy a pod. Mam ho stale rada niekde vnutri srdca ale neviem co je spravne pre mna... Co by ste urobili vy? Je tu niekto kto sa dal dokopy s niekym na 2. krat a bolo to spravne rozhodnutie?
Rozchod - teraz sa chce vratit
ahoj, ja by som to uplne nezatracovala..poznam vela parov, ktore sa rozisli a po case sa dali dokopy a klape im to dlhe roky..niekedy sa ludia musia odlucit aby casom pochopili, ze to najlepsie su jeden pre druheho
ahoj, presne pred 4 rokmi som bola v rovnakej situacii ako ty.. celu dobu, po tom, co sa so mnou rozisiel, som si priala, aby sa vratil, aby som opat prezila vsetko to krasne, aj napriek tomu, co mi urobil... a vies co? on sa po nejakom case naozaj aj vratil... bola som neskutocne stastna, opat sme sa zacali zblizovat, presne ako na zaciatku.. pozvanie von, na kavu, neskor drzanie za ruky pocas prechadzky, objatie na rozlucku, neskor prve bozky po dlhom case... ale uz to nebolo ono... proste som uz nic pri nom necitilia, ziadne motyliky v bruchu pri pohlade na neho, pri drzani za ruky som sa necitila tak bezpecne ako vtedy, pri objati som nebola zaplavena pocitom lasky, jeho bozky so mnou absolutne nic nerobili.. a vtedy som zistila, ze som sa za ten cas (cca nieco vyse roka) som ho uz prestala lubit, ani neviem kedy... lebo presne to, co ta podvedome nuti sa k danemu cloveku vratit, su pocity, ktore si pri nom citila... a ked chces tieto pocity opat zazit, treba skusit niekoho noveho! ;) drzim palce
jj beinka ma pravdu mozno sa budes aj citit lepsie.. ja by som mozno este pouzil tie iste argumenty
Vies hovori sa ze do jednej rieky neskocis dva krat, takze teraz by som ho odkopla ja, ked on predtym teba nechal
Ano sklame! Isto mu to s nejakou nevyslo tak si mu uz aj ty dobra aby nebol sam ver mi laska to z jeho strany nieje urcite ked ta odkopol ako nic!
ked sa chces znova nechat odkopnut, tak veselo do vztahu...