Mam taky problem, je to uz 10 mesiacov co ma nechala priatelka, dost ma to vtedy vzalo. Asi pol roka som sa z toho dostaval robil vsetko pre seba, vyuzival aj ten kratky cas (koli praci) len pre seba , je pravda ze dokazal nieco co som sa snazil roky a to schudnut. Schudol som 25 kil, ale ani to mi nepomohlo nadobudnut sebavedomie. Moj ale najvecsi problem je ze neviem kedy pride ta prava, viem ze to pride ale kedy, ze to pride ked to najmenej clovek ocakava som pocul milion krat. V mojom okoli je vela dievcat ktore sa mi pacia ale neviem si so ziadnou z nich predstavit vztah. Teraz mam na mysli ozajstny vztah uz vazny, mam 22 rokov. Vdaka praci nemam tolko casu sa venovat uz svojim zalubam ako bola posilka ci behanie. Zarabam viac ako je priemer ale co z toho. Uz ma nebavi byt hanblivy , chcem sa ozvat k dievcatu ale ten pocit ze ma vysmeje alebo posle kade lahsie ma ubija. Zavidim ludom ktory maju niekoho koho miluju a su stastni, Tie chvilkove stastia ktore mam su mi zbytocne, chcem zaspavat stastny aj sa zobudzat. Nechcem aby pomne dievcata "saleli" len chcem aby sa nasla jedna, ktorej by som sa aspon pacil.
Kedy to pride
všetko príde
sasdq má uplne pravdu užívaj si života mat vztah neni len to krásne čo si myslíš ozaj si si toho malo prežil...maš času a času..dobre ti napisal že vo vzťahu sa natrapiš až až...
tak co uz to prislo?
Keby si len vedel aké nemožné nemehlá sú baby v tvojom veku, tak by ťa takéto problémi vôbec netrápili. Moc si ich idealizuješ. Buď rád, že zaspávaš v pokoji a v kľude, že nemusíš riešiť pachobotiny, zmeny nálad, výlety, kde na to zobrať, až po svadbe, alebo neveru a čo ja viem čo všetko k tomu ešte patrí. Užívaj si života, si mladý, pestuj koníčky, záujmy, potom budeš šťastný ... v manželstve sa natrápiš až až.
taky soukup cakal do 65 a dockal sa
Vies tu pravu si nevyberies kedy ma prist, musis byt len trpezlivy a ona raz pride, ver mi. Niektori na nu cakaju aj dlhe dlhe roky. Len sa nevzdavaj
kafe to si nemyslim ze je to az tak.. akoze na jednej strane mas pravdu ze sebavedomy a stastny clovek si skor najde partnera, na strane druhej ale mozno si bude skor rozumiet s nejakou depresivnou zenou a tu si imho najde skor ak bude tiez mierne depresivny. podla toho co napisal mi to skor pride take. akoze je pravda ze chodiaca depresia nieje prave pritazliva vec a tam mas pravdu ze by sa mal trosku vzchopit ale nemusi byt z neho hned srandista so sebavedomim Otta Weitera
Kedy to príde? Príde to vtedy, keď tomu výrazne napomôžeš, ženy si môžu dovoliť a nič pre to neurobiť a predsa to príde. Muž ak bude len nečinne čakať, tak to v 99% nepríde nikdy. Ty musíš byť ten aktívny. Takže si postupne študuj motivačnú literatúru a skúšaj po kúskoch nadobudnúť to pravé sebavedomie, pomôcť k tomu ti pomôže šport, kľudne posilka a ak nemáš čas? Nežartuj, nemáš priateľku domácnosť, nestaviaš dom, máš more času, vstaň a cvič a až potom utekaj do práce, zarábaš nadpriemer, ok, to si môže povedať väčšina mužov, schudol si 25kg? Asi si bol tlstý ako sud. Nie si nič moc, tak sa snaž zaujať v mnohých oblastiach a nie ho*no dokázať a ohrnovať nos nad kamarádkami.
Gratulujem ti, ze si dokazal tak vela schudnut, to je obdivhodne.
Musis byt skvely chalan.
Vies, kazdy sa chce k niekomu tulit. Ale na tu pravu tuti-muti si vazne musis pockat.
Vies, kolko ludi je takych, ako ty?
Nechces predsa levne zbozi..
Tak na sebe dalej pracuj, venuj sa sam sebe a prestan nahanat cas. Ved mas len 22!!!
kafe, to si tak uzasne napisala, ze to by malo byt niekde v hlavicke nastalo, pre kazdeho s takouto otazkou :) :)
je to presne tak, zufaly si najde zufalu a aj tak nebudu stastni, alebo sa budu dvaja zufali pretlkat, tam to autor nasmeroval.
a v 22 hladat tu pravu a poslednu je takisto nestastne, to mas cas aj neskor, najdi si hlavne kamaratku, s ktorou si sadnete a moze z toho byt aj nieco viac. to ked jej povies, ze chces v 22 vazny vztah, tak normalna baba ti utecie.