Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kedy to pride

Príspevok v téme: Kedy to pride
Anonym10

Mam taky problem, je to uz 10 mesiacov co ma nechala priatelka, dost ma to vtedy vzalo. Asi pol roka som sa z toho dostaval robil vsetko pre seba, vyuzival aj ten kratky cas (koli praci) len pre seba , je pravda ze dokazal nieco co som sa snazil roky a to schudnut. Schudol som 25 kil, ale ani to mi nepomohlo nadobudnut sebavedomie. Moj ale najvecsi problem je ze neviem kedy pride ta prava, viem ze to pride ale kedy, ze to pride ked to najmenej clovek ocakava som pocul milion krat. V mojom okoli je vela dievcat ktore sa mi pacia ale neviem si so ziadnou z nich predstavit vztah. Teraz mam na mysli ozajstny vztah uz vazny, mam 22 rokov. Vdaka praci nemam tolko casu sa venovat uz svojim zalubam ako bola posilka ci behanie. Zarabam viac ako je priemer ale co z toho. Uz ma nebavi byt hanblivy , chcem sa ozvat k dievcatu ale ten pocit ze ma vysmeje alebo posle kade lahsie ma ubija. Zavidim ludom ktory maju niekoho koho miluju a su stastni, Tie chvilkove stastia ktore mam su mi zbytocne, chcem zaspavat stastny aj sa zobudzat. Nechcem aby pomne dievcata "saleli" len chcem aby sa nasla jedna, ktorej by som sa aspon pacil.

kafe

nuž, rozhodla som sa, že sa nad tebou zľutujem a ja ti to teda poviem, kedy to príde. Ak si v momentálnom stave (trošku zúfalý, smutný, málo sebavedomý) nájdeš priateľku, čo je kľudne možné, aj to sa stáva, po roku, po dvoch sa znovu dostaneš do východiskového stavu - smutný, možno využitý, vycicaný.. so vzťahom na hovno. Neexistuje, aby si si v takomto stave našiel kvalitnú, vyrovnanú, naozaj cennú babu na celý život (prípadne, nejaký dlhší čas), lebo ani ty nie si "kvalitný materiál". Vždy si nájdeš trubku, ktorá ti ukáže, čo robíš zle (vo vzťahu k sebe samému). Schválne, prečo skončil ten posledný vzťah? Ja si typnem, bol si príliš dobrý na ňu? Lebo si nevieš vážiť sám seba?

Ak chceš trvalý, pevný, naplňujúci vzťah, musíš niečo z týchto kvalít mať (byť pevný, sebavedomý, plný lásky, radosti). Mať to v sebe. Šťastie nedokáže v tvojom vnútri vzbudiť druhý človek (a keď, tak iba na obmedzenú dobu), to je schopnosť ktorú sa potrebuješ naučiť ešte kým si SÁM. Úplne krásne a konkrétne ti to tu napísal(a:) smradoch: byť šťastný sám so sebou, rozvíjať sa, dostať sa do stavu, že je mi fajn, s babami sa stretávať kamarátsky (tú pravú spoznáš jednoducho, srdcom, bude ťa priťahovať) a byť šťastný.
Prečo byť šťastný? Chlape!! Máš milión dôvodov na radosť - práca, peniaze, zdravie, blízky sú v poriadku (asi, predpokladám), zamakal si na sebe (schudol a dosiahol si niečo, dokážeš to aj oceniť? vážiť si svoje úspechy - povedať si: waw, som dobrý alebo sa furt zhadzuješ, že to aj tak nestačí a neni dosť dobré)... ty ak sa budeš jak šľahnutý dívať len a iba na to jediné, čo ti chýba (ženská) a ničiť sa tým, zožierať, trápiť, dosereš si aj tie oblasti života v ktorých teraz exeluješ (pracovne napríklad). A funguje to aj opačne. Ak budeš svoju pozornosť zameriavať na oblasti v ktorých sa ti darí, ak sa dokážeš z toho tešiť, ceniť si to, ďakovať za to, necháš sa inšpirovať druhými párikmi (že jeeej aký sú zlatý, bolo by pekné zažiť niečo podobné na vlastnej koži)... tak aj tú vzťahovú oblasť vo svojom živote "nakazíš" rovnakým úspechom, nábojom.. a ono to príde ako blesk z jasného neba. Práve preto, že mrte ľudí to už tak zažilo, preto sa to aj tak hovorí. A naozaj to tak aj je.

Nauč sa byť sebavedomý, spokojný, vyrovnaný chlap, ktorý má rád sám seba takého aký je. A vtedy príde aj tá "pravá". Nemusí to byť na prvýkrát, ani na druhý.. možno budeš rozvedený s dvoma deťmi a príde to až vtedy... bohvie. S prístupom "chcem aby sa nasla jedna, ktorej by som sa aspon pacil." to nepríde nikdy.

zvodcaDavid

a čo tak nabrať odvahu konečne a nejakú tu slečnu ktorá sa pohybuje v tvojom okolí začať baliť? Ha?
ak niečo chceš, musíš aj ty niečo preto urobiť. Urobiť prvý krok a potom to ide. Len sa nakopnúť a začať.
začne s nejakou konverzáciu, nenápadne ju baľ. Sám zakrátko zistíš či sa chytila. Zpoznáš to na jej očiach, tvári, usmevoch, pohyboch tela. Najprv konverzuj, potom pridaj nanápadne dotyky, a naruš jej intímnu zónu (nemyslím na sex teraz hej), mám na mysli že sa k ním priblíž viac ako inokedy, dívaj sa jej drzo a vášnivo do očí, usmievaj sa a vtipkuj. Ak ti to opatuje máš ju istú na 70%.

smradoch

Splasit nejaku, to dokaze aj opica (pardon za expresivne vyrazy, Ovecka :D) Ale on chce splasit nejaku prenho vynimocnu. Je hadam jasne, ze u tej, nazvime to teda pravej, musi nieco zaiskrit - telesne, kamaratsky a to, ci z toho moze byt ta "prava" sa ukaze, ked zistia, ci maju aj podobne hodnoty a ciele. Ta tak. Splasit nejaku clovek moze aj do tyzdna, ale nebude to ono predsa.

0vecka

Anonym10 skor die o to ako si to napisal a to ze sa pytas kedy pride ta prava... bud budes cakat a je otazne ci vobec pride alebo si ju najdes .. urcite je nejaka vhodna v okoli a ked trosku zamakas tak si neviem predstavit ze by si ziadnu do polroka nesplasil

Anonym10

0vecka, neda sa nereagovat na tvoje komentare, ja viem je to tvoj nazor, ze pisem ako 15 rocny ? dovod mi nejak unika, ale budiz. Ze mam nerealisticke predstavy ? ja si nevyberam, ja nerobim kriteria, zeby mala byt vysoka, nizka, chuda, tucna, absolutne mi je jedno ako bude vyzerat. To co hladam je laska to stastie ktore pretrvava pocas nej. To ze som napisal slovo "prava" neznamena ze myslim pravu ako z "rozpravky" myslim proste tu "poslednu". A ze s pristupom aky mam to nepride nikdy? mozno mas pravdu...

smradoch

Joj, take demotivujuce komentare :D
Prve kroky uz mas za sebou, pracu na sebe, pracu, oslobodenie sa od ex.
Teraz druha faza, kedy sa naucis byt stastny sam so sebou.
Sice, nie som Sibyla, ale aspon svoju skusenost mozem napisat:
Ja som bola v podobnom stave a potom prisli aj nove podnety, zacala som sa venovat svojej vasni a Boh mi aj dopomohol - dostala som moznosti, kde sa rozvijat. Tiez boli okolo mna chalani a muzi, ktori boli super a fajn, ale ani u jedneho to necinklo. A tak som sa dostala do stavu, ze je mi fajne, konecne som si NAOZAJ uzivala slobodu, ludi, sportovala som... dolezity bol presne ten obrat - ze to uz nebolo "aby som daco robila", ale citila som sa tak stastna a zaroven pripravena na vztah - ze si nim nebudem nic kompenzovat, ale budem moct vela davat. A vtedy bum, znenazdajky prisiel muz, u ktoreho to cinklo na prvy pohlad a dnes sme manzelia :)
Takze len trpezlivost, jedneho dna sa zobudis, budes sa citit v pohode, az tak, ze zacnes tuzit po niekom, komu tu energiu mozes davat a vtedy to pride.

Lilly136

Neboj ono to príde, keď to najmenej čakáš. V mojom prípade to bohužiaľ aj odišlo keď som to vôbec nečakala :'(