Zúfalstvo

Príspevok v téme: Zúfalstvo
Vercaa

Čauko, píšem sem lebo už som sama zo seba zúfalá. Už niekoľko týždňov plánujem začať pracovať na zadočku lebo s ním fakt nie som spokojná lenže mám fakt že rada jedlo a bojím sa že budem dlho makať a snažiť sa jesť zdravšie a nakoniec mi to nepomôže.Je to strach zo zlyhania. Alebo niečo také. Mám 15 (baba) a mám celkom dosť tučný zadok (nie až tak veľký no mám na ňom dosť tuku). Neustále listujem netom a hľadám účinné spôsoby ako zaručene schudnúť a spevniť zadok ale proste vždy keď začnem tak všetka motivácia je preč. Ťažko sa mi to tu popisuje. Po jednom dni už prepadám zúfalstvu lebo sa bojím že to bude dlho trvať a nepodarí sa mi to. Rada by som prijala nejaké vaše rady ako zaručene schudnúť a spevniť ten zadok.. prosím

br

Toto tiez mozes skusit.

Uzavrite so sebou dohodu. Stanovte si, že za tento deň urobíte úplné minimum pre seba. Toto minimum bude znamenať napríklad 40 zhybov, 30 klikov, 20 ultra pomalých brušákov a 50 drepov. Na toto “minimum” máte celý deň, čiže zhruba 16 hodín v práci aj doma. Vzhľadom na vaše kondičné možnosti si vypočítajte aj priestor na pauzu. Nastavte si budík a každých 90 minút urobte po 5 a viac opakovaní z každého cviku. Pri tomto množstve sa ani nezapotíte, no čo je dôležitejšie, správne natonizujete svalstvo.
spartanrace.sk

Roletta

Nelistuj ale začni niečo robiť. To že listuješ na internete ti nespraví zadok pekným. Musíš pre to aj niečo spraviť. Najúčinejšie sú drepy

br

cvic vseobecne rad radom vsetko ako na telesnej a bude to fajn. mne sa tiez zvacsa nechce a kazdy den to odsuvam. skus zacat a kazdy den si zapis, co si cvicila.

Iiiii

Ja používam na spevnenie zadnej časti tela také užšie slipy. Veľký rozdiel medzi mojim spevneným a nespevneným zadkom veľmi nevidím (stále musím sedieť na dvoch stoličkách), ale aspoň sa cítim lepšie. Ver mi, je to všetko len o pocitoch, it´s all an illusion. Sprav niečo podobné a všetko bude ok.
O to ostatné sa postarám. Ja im zmením aj vnímanie reality. Čo je na tučnejších ženách také zlé? Však je s nimi aspoň sranda a nie sú aspoň tak agresívne ako pittbull po trojdňovej hladovke.
Keď máš čo jesť, tak si daj a kašli na všetkých.

Alessandra999

Ty nepotrebuješ rady ako schudnúť, tých máš nacitanych z netu dosť.

Ty sa potrebuješ nevzdať a makať na sebe I keby ti to trvalo neviem ako dlho !

Keď ti to stále "padá" tak nemáš motiváciu, nemáš cieľ, za ktorým si chceš ísť a o peknom zadku len snivas. A to ti stačí.