Ahojte, vedel by mi niekto poradit ohladom zdraveho stravovania, ze co robim zle? Moja idealna vaha by bola 46kg, to je moja priemerna vaha, avsak posledny rok som sa zle stravovala, hlavne vela sladkosti a muky a sladenych napojov som pila, tak moja priemerna vaha sa upravila na 50kg (mam 1,57 preto tak malo), ale s priatelom sme sa rozhodli asi dva tyzdne dozadu, ze sa zacneme zdravo stravovat, teda olivovy olej, chude maso, ovocie, zelenina, ja jem aj bebe keksy. Pravidelne cvicim uz roky, problem mam len s bruchom, co som pripisovala stravovaniu. On schudol 4 kg a ja som 2,5 pribrala :-D vedel by mi niekto sa vyjadrit k tomu? Dakujem
Stravovanie
Ja som už tiež upravil svoj jedálny lístok. Na raňajky mávam momentálne vločky (keď sneží), obed väčšinou vynechám a na večeru si odoberiem trochu zo žrádla z vedra, ktorým kŕmime našu sviňu.
Nič, majte sa. Idem skypovať s jednou kočkou. Minule mi vyznala lásku. Že ešte nevidela takého sympaťáka, ktorý má hlavu na celý monitor (to ešte nevidela moju riť).
neviem, ale mas tu samu reklamu
cnc ľahko sa píše ťažšie sa koná
Ja som mala fykotin, ale neschudla som ani z toho :-D