Ako to vidíte vy ?

Príspevok v téme: Ako to vidíte vy ?
Lubim

Dobrý deň,

včera bola priateľka na kolegovej 50ke dohodli sme sa, že za ňou prídem a potom sa pripojí ku mne ale dopadlo to nie podľa mojich predstáv...

Boli sme dohodnutý, že okolo 23:50 prídem do klubu sadnem si na naše miesto a počkám kým bude môcť odísť aby sa venovala mne ale v praxi to vyzeralo tak, že od 23:00 som čakal na ňu do 1:50 kde sme si spolu 10min zatancovali a vrátila sa zpäť k oslávencom. Okolo 3:30 som jej napísal SMS, že idem domov. Odpísala - Prečo už ideš ? Potom mi aj volala, že čo sa deje povedal som jej že sa na mňa úplne vysrala a jej reakcia na to bola, že mi zajtra zavolá a ak chcem že jej zodvihnem ak nie tak nie. Potom mi volala aby som sa vrátil a ja som samozrejme šiel zpäť... stretli sme sa na chodbe tam som jej povedal, že aspoň vidím aký som pre ňu dôležitý, že sa na mňa vykašlala. Povedala, že ma ľúbi ale vraj nechcela opustiť partiu, dobre sa bavili... a nemá sa mi za čo ospravedlňovať, že čo chcem aby povedala ? Potom sa mi pokúsila dať pusu ktorú som ignoroval a nasratá odišla.

Milujem ju celím srdcom, plánujem si s ňou budúcnosť atď ale po tomto sa bojím, že asi nie som ten najdôležiťejší na svete ako mi vraví, ja by som jej to nikdy nespravil... Kamaráti mi radia nech ju nechám, že si so mnou robí čo chce, že som stratil hrdosť ale rozumieme si, milovanie je úžasné, každú chvíľku chcem tráviť s ňou. Nikdy som nikoho nemal tak rád...

Mám 26 ona má 35, má dcéru s ktorou ma zoznamuje a sme spolu 7 mesiacov. Chceli by sme čoskoro začať spolu bývať...

čo si o tom myslíte ?

jedlicka

neviem1111, prepac, ale citaj s porozumenim a neprekrucaj. on je blbucky a hlupucky, nie kazdy 26 rocny.....trochu rozdiel :)

neviem111111

Nemyslim si, ze 26 rocny muz musi byt nutne blbucky hlupucky a decko. Je to dospela osoba, vie co chce, rozdiel 9 rokov zas nie je taky hrozny, poznam pary ktorym to tak klape dlhodobo a maju aj deti a aj sa pobrali

jedlicka

alessandra, on je decko, ona zrela zena, asi preto kazdy riesi vek. a on je blbucky a hlupucky, ked si mysli, ze len ona je ta najlepsia na svete. nema mu asi kto povedat, ze rovnako by sa zamiloval aj do rovesnicky, len by musel trochu viac hladat.

0vecka

ja to vidim asi tak ze nechapem preco sisi narazil o 10 rokov starsiu s deckom? ale Budis asi mas svoje dovody. Co ale nechapem naco si tam chodil o hodku skor? ja by som to predpolnocou urcite nestihol a ak by so mnou nechcela ist tak by som len povedal ze ok ja idem domov. a podotykam ze bez scen alebo nasranych pohladov. Proste nech sa bavi dalej ale urcite by som tam necakal ako debil.

Uvedom si ze ty u nej na 1. mieste nikdy nebudes. na Tom je jej dcera a ona zu nema take ruzove okuliare ako ty ma 35 a je sama s deckom

na tvojom mieste spomalim dam jej viac volnosti. Zeny si neuvedomuju veci stylom dusi ma poveim mu to ale skor to beru tak ze im ten vztah nevyhovuje a nebude mat Problem ta poslat doprec. a hlavne nerob so seba blbecka ze tam cakas tri hodiny a ona sa bavi a ty jej tam robis sceny oduvas sa a cojaviem co. Ak to budes robit dalej tak ti garantujem ze viac ako rok to nevydrzi..

Alessandra999

Och, nebuďte na neho zlý ...

Prišiel si len vypočuť názor iných na danú situáciu a vy ho tu obviníte akoby pozabíjal 10 ľudí.

Nerozumiem vôbec prečo sa rieši vek. V dnešnej dobe sú rôzne kombinácie, rôzne vekové rozdiely. To že má ona 36 neznamená, že je to nejaké stará žena alebo čo.

On už vie, prečo je s ňou a prečo ju ľúbi a chce, aby bola súčasťou jeho života.

A že má dcérku? - no a? Píšete poniektorí akoby to bol mor.

osol

je mi luto, ze si odkazany na babu o desatrocie starsiu a s deckom, ked ty si uplne mlady chalan, co len zacina a ma vsetko pred sebou, ona uz moze po 40 dost starnut, uz ani decko mozno nechce. no naco chodis s pre teba babkou. si ako uchyl chodur. zameraj sa na rovesnicky, aky zivot vedu oni.

srandista

Preboha, naco si zacinas s nejakou 35 rocnou s deckom? To si fakt az tak zufaly, ze beries od teba o 9 rokov starsiu zenu, navyse s deckom?

Pamataj, pre nu bude vzdy prednejsie to decko ako ty. A este bude s tebou zametat (nasledny priklad si opisal sam), lebo ako o dost starsia sa bude citit ako nejaka skusenejsia. Nuz ak si chces znicit zivot, kludne si s nou zi...

Lubim

Dovoľte aby som reagoval na vaše názory a postrehy,

Prečo som si nenašiel svoj program ? ...lebo sme sa dohodli, že prídem a využijeme dobre rozbehnutý večer (neprišiel som ako prekvapenie alebo kontrola)

Prečo som sa nepripojil k jej partií ? ...lebo bola pozvaná iba ona, ja som neprišiel do kontaktu s jej kolegovcami a chcel som aby mali príjemne uvoľnenú atmosféru aby som nebol rušivý element.

Či ju dusím to neviem, ale už som sa jej to pýtal a povedala, že nie, že vždy je so mnou keď sa jej dá a ak by som ju dusil povedala by mi to.

Samozrejme, že nechcem nechať so sebou zametať no neviem si predstaviť žiť už bez nej. Počkám či mi dnes zavolá ak nie tak jej napíšem SMS, nebudem z toho robiť drámu možno ma to iba viac vzalo ako to je samo o sebe veľké a ak by som sa aj mýlil tak to tak či tak dlho nevydrží nech by som sa snažil akokoľvek no nie ?

ďakujem všetkým za vaše názory, rady a postrehy s pozdravom Paťo.