Dobrý deň,
včera bola priateľka na kolegovej 50ke dohodli sme sa, že za ňou prídem a potom sa pripojí ku mne ale dopadlo to nie podľa mojich predstáv...
Boli sme dohodnutý, že okolo 23:50 prídem do klubu sadnem si na naše miesto a počkám kým bude môcť odísť aby sa venovala mne ale v praxi to vyzeralo tak, že od 23:00 som čakal na ňu do 1:50 kde sme si spolu 10min zatancovali a vrátila sa zpäť k oslávencom. Okolo 3:30 som jej napísal SMS, že idem domov. Odpísala - Prečo už ideš ? Potom mi aj volala, že čo sa deje povedal som jej že sa na mňa úplne vysrala a jej reakcia na to bola, že mi zajtra zavolá a ak chcem že jej zodvihnem ak nie tak nie. Potom mi volala aby som sa vrátil a ja som samozrejme šiel zpäť... stretli sme sa na chodbe tam som jej povedal, že aspoň vidím aký som pre ňu dôležitý, že sa na mňa vykašlala. Povedala, že ma ľúbi ale vraj nechcela opustiť partiu, dobre sa bavili... a nemá sa mi za čo ospravedlňovať, že čo chcem aby povedala ? Potom sa mi pokúsila dať pusu ktorú som ignoroval a nasratá odišla.
Milujem ju celím srdcom, plánujem si s ňou budúcnosť atď ale po tomto sa bojím, že asi nie som ten najdôležiťejší na svete ako mi vraví, ja by som jej to nikdy nespravil... Kamaráti mi radia nech ju nechám, že si so mnou robí čo chce, že som stratil hrdosť ale rozumieme si, milovanie je úžasné, každú chvíľku chcem tráviť s ňou. Nikdy som nikoho nemal tak rád...
Mám 26 ona má 35, má dcéru s ktorou ma zoznamuje a sme spolu 7 mesiacov. Chceli by sme čoskoro začať spolu bývať...
čo si o tom myslíte ?