Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako to vidíte vy ?

Príspevok v téme: Ako to vidíte vy ?
Lubim

Dobrý deň,

včera bola priateľka na kolegovej 50ke dohodli sme sa, že za ňou prídem a potom sa pripojí ku mne ale dopadlo to nie podľa mojich predstáv...

Boli sme dohodnutý, že okolo 23:50 prídem do klubu sadnem si na naše miesto a počkám kým bude môcť odísť aby sa venovala mne ale v praxi to vyzeralo tak, že od 23:00 som čakal na ňu do 1:50 kde sme si spolu 10min zatancovali a vrátila sa zpäť k oslávencom. Okolo 3:30 som jej napísal SMS, že idem domov. Odpísala - Prečo už ideš ? Potom mi aj volala, že čo sa deje povedal som jej že sa na mňa úplne vysrala a jej reakcia na to bola, že mi zajtra zavolá a ak chcem že jej zodvihnem ak nie tak nie. Potom mi volala aby som sa vrátil a ja som samozrejme šiel zpäť... stretli sme sa na chodbe tam som jej povedal, že aspoň vidím aký som pre ňu dôležitý, že sa na mňa vykašlala. Povedala, že ma ľúbi ale vraj nechcela opustiť partiu, dobre sa bavili... a nemá sa mi za čo ospravedlňovať, že čo chcem aby povedala ? Potom sa mi pokúsila dať pusu ktorú som ignoroval a nasratá odišla.

Milujem ju celím srdcom, plánujem si s ňou budúcnosť atď ale po tomto sa bojím, že asi nie som ten najdôležiťejší na svete ako mi vraví, ja by som jej to nikdy nespravil... Kamaráti mi radia nech ju nechám, že si so mnou robí čo chce, že som stratil hrdosť ale rozumieme si, milovanie je úžasné, každú chvíľku chcem tráviť s ňou. Nikdy som nikoho nemal tak rád...

Mám 26 ona má 35, má dcéru s ktorou ma zoznamuje a sme spolu 7 mesiacov. Chceli by sme čoskoro začať spolu bývať...

čo si o tom myslíte ?

a_dr1a

Ja suhlasim s Hraccom a neviem111111.
Vsak oslava kolegovej 50tky je len raz. Ostatny cas travievate urcite spolu. Ty si ako jej partner priatel o tej oslave vedel. Vedel si ze ide na oslavu kolegovej 50tky, kde bude s kym bude. Tu problem nevidim. Preco si si na ten 1vecer nespravil aj ty program s tvojimi priatelmi kamosmi? Je jedno ako, ako by si sam chcel. Urcite takto nechodi von na oslavy stale. Je to jej kolega, bola to predsa uzavreta spolocnost, ze iba pre jeho kolegov. Islo o jeden vecer. Ja vo vekovom rozdiely problem nevidim. Poznam dost takychto parov kde im to uz roky klape. Si na nu prilis naviazany. Uvolni sa. Az prilisna laska zavislost ai neraz dusia. Urcite ta aj ona miluje (keby ta brala ako zabavku alebo iba na sex), nezoznamovala by ta predsa so svojou dcerou. To znamena znaci, ze planuje s tebou aj ona svoju buducnost, zivot. Ale ona ma uz aj svoj vek, zabehany zivot, zazemie priatelov kolegov sposoby navyky potreby, zabehnuty sposob zivota

Alessandra999

LUBIM

nechcem nijako raniť tvoje city, ale príde mi to, že ťa má riadne na špagatiku - ako v tom bábkovom divadle.

prišiel si hodinu skôr ako ste sa dohodli, ale ok.
od 23:00 do 1:50 si ju ČAKAL
okolo 2:00 ste si zatancovali a potom si ju hodinu a pol ZASE ČAKAL v tom clube ? akože si sedel niekde sam pri bare a ona sa bavila s partiou?

Mne to príde divné.

Celkovo. Veď, keď ste sa dohodli na nejakom čase, že pre nu prídeš, tak ste buď už mali byť len vy dvaja spolu
/ si sa mal pridať k jej kolegom
/ ste mali sadnuť do auta a ísť domov.

Ako by sa cítila ona na tvojom mieste? Keby že má vyčkávať v clube, kým ty sa veselo baviš s partiou? Verimm, že by vyskočila z kože.

Máš 26 - si mladý človek - obhliadni sa po inej
nenechaj so sebou zametať

neviem111111

ja suhlasim s hracom, nerozumiem preco si tam vobec isiel, hadam moze mat jeden vecer aj sama program. a ked uz si bol v tom klube a neurobil si si vlastny program, tak si sa predsa mohol pripojit aj ty k tej jej partii a bavit sa s nimi.

xlo

kamaráti asi majú pravdu, ked uprednostnila spoločnosť pred tebou. Nezaslúži si ťa. Hľadal by som si asi inú. Radšej teraz ako potom.

ehm

Vystihol si to. "asi nie som ten najdôležitejší na svete ako mi vraví". Je to zrelá žena, ktorá má svoj život a ty si vítané spestrenie. Predovšetkým sexuálne. Keby jej na tebe záležalo, aspoň by sa s tebou dohodla, čo s načatým večerom. Nenechala by ťa tam trčať - prepáč - ale ako pajáca. Možno sa na tebe aj spoločnosť celkom dobre bavila.

Hracc

Mne by bolo cudne ju skusat odtrhat z partie kolegov, kde sa oslavovala 50tka, na ten jeden vecer by som si spravil vlastny program a jej by som povedal, ze nech mi aspon jednu sms v priebehu vecera napise...