Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznámenie s neznámym

tajomnazena

Byvali sme vedla v barakoch takze sme sa obcas stretavali na parkovisku. Lenze ja som sa uz prestahovala. Ci ma on registruje netusim. Zenaty nie je, frajerku nemal a byva s mamou. Jeho kamaratov nepoznam. Tak neviem ako na to. (Pohlavna choroba pobavila :D)

Alessandra999

Tebe sa páči. Ale kľúčová otázka je - či sa páčis ty jemu... Predpokladám, že I on teba pozná len Z videnia ( napr. Že sa stretávate v buse ) či ešte nikdy v živote ťa nevidel a ani nevie, že existujes?

Vyslať signál (úsmev, očný kontakt) je najlepšia rada podľa mňa. A ide o to, či sa dotyčný chytí alebo nie, ak nie, budeš 100% vedieť, že U neho nemáš šancu.

Zoznámiť sa S jeho kamošmi, kamoškami - to mi príde akoby som cestovala zo SR do Krakova cez Moskvu :D lebo poznáš vôbec jeho kamošky? Dáš sa s nimi do reči a povieš čo, ten váš kamoš je voľný, nemôžete má S ním zoznámiť? ....

Ešte ma napadol jeden taký spôsob asi crazy :) že napíš mu odkaz na papier, že je ti sympatický a rada by si sa zoznámila, + tam uved nejaký kontakt na seba a svoje meno..... Keď pôjdeš okolo neho ( napr. vystupujes Z busu ) usmej sa na neho, povedz "Toto je pre Teba" a daj mu odkaz :)

zajkoandrey

zoznam sa najprv najeko s jeho kamosmi kamaratkami kolegami kolegynami v praci etc najdi daku spolocnu osobu co vas moze predstavit...

Filip TT

Žena má tú výhodu, že jej stačí vyslať signál. Stačí úsmev a o trochu dlhší pohľad.

Druhá možnosť, ktorú žena má, je požiadať o nejakú drobnú pomoc a potom mu povedať: Ste milý.