Zoznámenie s neznámym

a_dr1a

Presne ako pise neviem111111. Napis mu normalne spravu typu. Ahoj, hladala som byvaleho spoluziaka, lebo planujeme stretavku (krstne meno aby sa im aspon zhodovalo :D ) a nahodou som na teba natrafila. Nie si to nahodou ty, ktoreho som obcas vidavala na tom a tom parkovisku sidliska ci kde byva... A uz zacni komunikaciu, ci tam este stale byva, ci sa tam nieco zmenilo ai ai. Proste uvidis uz z jeho reakcii a pisania, ci bude mat zaujem, ci ti bude pisat, rozvijat komunikaciu ai. Podla toho sa to uz moze odvijat dalej alebo aj nie

Alessandra999

A nesleduj ho. Neviem, komu by bolo príjemné, ak by si o nom iný človek zisťoval veci - kam chodí, čo rád robí, záujmy.

VeĎ to má človek zistiť počas toho ako je s dotyčním, pri zoznamovaní, rozprávaní a nie sa namiesto toho stať súkromným detektívom :)

neviem111111

no sice suhlasim s tym, ze hranie divadielok je trapne, ale pisat list mi pride este horsie. ja by som mu napisala na internete - jezis ahoj, nie si to nahodou ty co sme sa obcas stretavali tam a tam?. podla jeho reakcie uz bude jednoduchsie rozvijat debatu nejakym smerom.

Alessandra999

Ja som to myslela, tak, že ak by sa tomu mužovi páčila ona a MAL BY ZAUJEM o nu - zakladatelku temy, tak by nieco podnikol. NEpisala som, že muž balí hned každu babu. to mi je jasne, že nie.

A keď vieš, kde býva - poznáš teda jeho adresu, nie?
Tak mu normálne napíš list :) Ako príde mi to vhodnejšie, než hrať divadielko "že náhodou" ste na jednom mieste v tom istom case a "nahodou" potrebujes s niecim pomoct. Ved to je trápne a ubohe.

Podla mna je priamost a otvorenost lepsia volba

tajomnazena

Viem ako sa vola, aj kde robi...ale to mi aj tak velmi nepomohlo. Ma pracu, kde nemam dovod ist, ani nic podobne. Na nete je...ale nvm co s tym. Pisat mu tam, nvm ci je vhodne. Ako by to zobral a pod. Rada by som ho spoznala ale nechcem to zobrat ,, utokom ,,. Pacit sa mu nemusim, s tym pocitam.

a_dr1a

Ahoj tajomnazena. Tak ja moc nesuhlasim s tym nazorom, ze ak sa nejaka zena paci muzovi, ze hned po nej vystartuju ai)) Su taki ale je ich skor mensina. Muzi mozno radi hraju format a frajerov pred inymi zenami, balia ich, su same reci foriky, ale ak sa im nejaka skutocne paci a nieco k nej citia, je to skor naopak....
Keby som bola ja na tvojom mieste, vytazilla by som z toho co o nom viem, maximum) vies kde byva, ze zije s mamou, nemal aspon vtedy frajerku ai. Tak ci uz podla spz vchodu ai by som si najskor zistila, ako sa vola. Potom ho skusit vyhladat najst (FB, google, kde robi, ai). Zisti o nom co najviac. Hlavne kde robi pracuje, ake ma zaujmy zaluby, kde zvykne chodit nakupovat jedavat zabavat sa ai.
No a potom by som sa akoze "nahodne" vyskytovala v miestach, kde je sanca onho zakopnut, sa stretnut) A potom pouzit uz tie signaly co ti tu uz spominali....pohlady usmevy. No s mierou, nie vtierave lacne, ale so sarmom charizmou zvodne a lahko, nevtieravo a hlavne prirodzene. Ak by si bola odvaznejsia, tak kludne aj oslovit) Alebo ho skusit o nieco poprosit poziadat o pomoc radu. Maloktory muz odmietne pomoc zene ak ho ona milo poprosi poziada. Proste stavat na tom, co o nom zistis a uz podla okolnosti sa prisposobit a nieco podniknut.....

tajomnazena

A to kazdy chlap, ktory vidi dievca, ktore sa mu paci ju hned bali? Stretavali sme sa sporadicky, a to nikdy zoci voci, len z dialky. A v tom case som ja mala priatela, tak som ho neriesila. Teraz ho ani nemam kde stretnut.

Alessandra999

Čiže ste boli niečo ako susedia?

Ty tam už nebývaš, tak predpokladám, že sa na tom parkovisku nestretávate. (teda pokiaľľ tam nechodíš chválne kvôli nemu :)

hmmm, no, podľa mňa, keď ťa tam videl - registroval - bol slobodný - a nič nepodnikol, tak nemá o teba záujem, inak by už šiel na lov.