ahojte, paci sa mi jeden muz, s ktorym sa nepozname, ja ho poznam len z videnia.. rada by som sa s nim zoznamila, ale neviem ako.. aky je vhodny sposob ,, oslovit ,, muza? aby to neposobilo doterne a zufalo.. za kazdu radu dakujem
Zoznámenie s neznámym
Internetové zoznámenie - ytthn.com
ja sa hocikedy dam spontanne do debaty s niekym a nic tym nesledujem, hoci aj v rade na nieco alebo pri cakani. minule v trolejbuse za mnou sa dali do reci taky chalan a baba, uplne super sa bavili, ze ma ani nebavilo dat si sluchatka, a potom ona vystupila a on isiel dalej a nic, len sa pozdravili. pritom ona uz par zastavok predtym hovorila, ze bude vystupovat...
list nehrozi :D ... mozno ten net, aj ked mam z toho zmiesane pocity... ale na druhej strane ufat sa, ze ma niekto kto sa mne paci oslovi sam od seba, je asi ako dufat, ze vyhram jackpot... za moj (uz dost dlhy) zivot sa mi ani jeden jediny raz nestalo, ze by ma oslovil normalny inteligentny chalan, vacsinou len tie najzufalejsie pripady.. asi bude pravda, ze inteligentnejsi clovek ma urcite zabrany
ja by som urcite hral na to, ze ho z videnia poznas, ze ste byvavali susedmi a ze si sa odstahovala a tak ta napadlo sa ho opytat co sa tam pomenilo ... prehodit len tak medzi recou, ci tam stale byva alebo sa odstahoval a uz podla toho co povie sa mozes chytat rozhovoru ... toto je este celkom jednoduchy pripad, horsie by si to mala, keby to bol total cudzi clovek.
ja som raz tak oslovil total cudziu holku v metre a to som za nou dosiel, ze som ju videl aj den predtym a ci to fakt je ona, lebo by som cely si nad tym lamal hlavu a tak sa radsej opytam a mam pokoj :D
raz ma v parku oslovila uplne cudzia holka ktora sedela vedla a neprislo mi to nijak zufale ani vtierave - proste normalna debata.
vela ludi sa len tak prihovara, velakrat za tym nemusi byt absolutne nic, niekedy je za tym zaujem ale aj ten prvotny zaujem sa moze rychlo vytratit ked clovek "nesadne".
papierik isto vynechaj, to patri tak na zakladku, ja by som ta mal za vysinutu a neozval sa ti na 100% aj keby si bola miss universe :D
vaporwave.
Tak o takom niečom sa nikdy nepočula. No zas som sa niečo nové dozvedela, diiks. ..ale príde mi to desné - "trénovať si balenie"
Ak človek oslovuje niekoho, o koho v skutočnosti nemá záujem, len aby si nachytal nejaké "body" v pomyselnom rebríčku úspechu je úbohosť.
Ach, dnešná doba ...
ano chýba tam k, cize pick up :D
neviem nakolko si s tymi ich technikami oboznamena, ale presne toto tam popisuju, ze proste najprv oslovovat zeny kt sa im az tak nepacia a v kt spolocnosti necitia tremu a tak :D a prave cca 2 dni dozadu sme sa s jednou kamoskou rozpravali o tom random baleni mužmi a ona si spomenula ako jej znamy prezradil ze tiez takto oslovoval a ze jedna dotycna kt oslovil si dokonca myslela ze fakt ju chce ked ju kamsi pozval :D
inak aj v tejto teme autor opisuje ako ma problem nadvziazat kontakt s tou kt sa mu v skutocnosti paci:
ja co mám skúsenost tak offline na takých miestach ako zastavky autobusov, cakarna u lekara, (teda take neutralne miesta) ma oslovili vzdy nejaki kt ale nikdy neboli moje typy ..
v dnesnej dobe pic up príručiek - prepáč tomu nerozumiem.
neviem, či tak chýba interpunkcia v slove "pic" ...alebo chýba ."K" a je to typ auta: pick up ...
Oslovovanie vrámci výcviku ? To je zas nejaký nový trend, keď už ľudia nevedia, čo vymyslieť?
Ty si s tým stretla, že ťa niekto oslovoval - vrámci výcviku - ?
" ak by sa tomu mužovi páčila ona a MAL BY ZAUJEM o nu - zakladatelku temy, tak by nieco podnikol"
v dnesnej dobe pic up príručiek to asi skôr byva tak ze je vacsia sanca ze niekto komu sa az tak velmi nepacis ta oslovi v ramci vycviku :) lebo inak napr pozri tuto temu
keď este zoberieme do uvahy fakt, ze muzi su po emocionalnej stranke spolocnostou skôr vedení nevyjadrovat svoje citove stavy len tak ľahko, tak mi skôr sedí to co som hore napísala.. :)
Presne toto, co sa ti tu snazia natlacit do hlavy je trapne. Odkazy, scenky, hovadiny, co si mala 10 rokov? Normalne sa s nim stretni, zapot ze sa poznate z videnia ale ze si sa odstahovala a potom dalej co chces vediet.
Nie vymyslat kraviny, ktore aj tak fungovat nebudu.
Mozno ked ho spoznas sa ti pacit nebude, co ty vies.
Pride mi to akokeby ste radili nesvojpravnemu cloveku.
Alessandra999, ja som nepisala o ziadnom sledovani))