Rozchod s priateľkou

Príspevok v téme: Rozchod s priateľkou
Vlado75

Dobry den.chcel by som vas poprosit o radu.s priateľkou sme rok spolu.dnes mi oznámila ze sa so mnou rozchádza ze ku mne nic necíti.uz asi dva tyzdne sme mali taku krízu kedy sa so mnou odmietla stretávať a bolo to take ako keby uz mi nieco naznačovala.nehovorim ze predtym sme sa sem tam nepohádali alebo nieco podobne no viem ze ma lubi stale.len neviem preco to tak urobila.chodil som k nim domov ona chodila k nam.jej rodina ma prijala medzi seba.rozumiem si s jej ockom aj s jej mamkou.skratka vsetko bolo v poriadku.az teraz pred vianocami sa začala správať takto.chcem vas poprosit o radu co robit dalej.ako o nu zabojovať.som na nu neskutocne naviazaný a znamena pre mna vela.za ten rok co sme spolu som si na nu velmi zvykol.viem ze rok nie je dlha doba no nechcem o nu prist.priatelka ma 18 rokov ja mam 21.za vsetky rady vam vopred velmi pekne dakujem :/

ANGEL-DEMON

to nemyslíš vážne?!!!! porozprávať sa s jej mamkou??!!!!
a ona čo?! rozkáže jej aby ostala s tebou!? sa zobud sme v 21 storočí...

ja som toto zažila !! kde ma moja mater chcela pchať do postele chlapovi z ktorem´ho mi bolo na grcanie!

jej sa páčil... a že čo sa ti nepáči na tom chlapcovi, to je dobrý chlapec..blaaaa blaaaa!!!
tak som jej povedala ze ked sa jej páči nech ssa rozvedie a je s ním ona..

rodičov do toho neťahaj..!

ked ta nechce, tak ta nechce! jednoduché...!

Vlado75

To je pravda.som na nu strasne naviazaný..a co sa týka tých záľub tak nebavi ma nic od kedy je to takto :/ .venujem sa poľovníctvu,aktívne športujem no teraz ma vobec nic nebavi.stale myslim len na nu,na na nas.nech robim cokolvek

nemaVyznam

Fakt to už nemá význam. Keď sa s tebou rozišla, tiež ti neporadím a neexistuje nič lepšie, ako nechať to tak. Ja som v podobnej situácii a spravil som všetko to, čo som nemal, písal, volal, doliezal, šluboval atd. atd.
Ver, že s ňou to už nič nespraví, je rozhodnutá a keď budeš robiť všetky tie nezmysli, čo Ja, tak ju len utvrdíš v tom, že spravila dobre.
Jediná jedna šanca, i keď mizivá - veľmi mizivá, že sa k tebe vráti, je nechať vśetko tak. Nedúfaj v to, že sa vráti, snaž sa z toho dostať. Ži si život tak ako pred tým - bez nej. Možno, a to ako som spomínal je šanca veeeeľmi mizivá, si časom uvedomí, že spravila chybu. Neradím ti, aby si sa na to spoliehal, to vôbec. Ale fakt nemôžeš teraz spraviť nič iné.
Ono to všetko časom prejde a aj pre teba to prejde rýchlejšie ak dodržíš pravidlo - nulový kontakt. Všetky jej veci sprac z oćí, fotky vymaž, tel. ćíslo odstráň. FB blokuj (aspoň odoberanie príspevkov, i keď najlepšie je vymazať) nech celý deň nemáš na očiach niečo, čo by ti ju primpomínalo. Nebuď jak mátoha, ženy to odpudzuje :D Musíš byť veselý sebaistý, upravený a čoskoro príde ďalšia, tá sa na teba zase vyserie a potom príde zase ďalšia... Až raz príde tá pravá.
Neprikladaj vzťahom váhu ktorú nemajú, v konečnom dôsledku budeš trpieť len ty. Vo vzťahoch platí jedno základné pravidlo, čo dáš, malo by sa vrátiť. Nesnaž sa dávať dávať a dávať bez odozvy.
Sústreď sa na školu/prácu. Pracuj na sebe, ženy majú rady úspešných mužov.
Ak ti táto dala košom, viem, že to bolí aj bude nejakú dobu, ale chce to takto ? Tak nech to má...
Česť vynimkám, ale máloktorá žena a hlavne v takom veku fakt vie čo chce...

denisaf

Vlado ty na nej strasne visis...daj jej dychat... to je uplne citit s tvojich prispevkov.... priatelka toto priatelka hento takeho frajera som mala co nemal zaluby kamaratov a sustredil sa len a len na mna.... bolo to po case strasne otravne... treba sa venovat zalubam a sebe a az potom vztah... takeho muza zeny same vyhladavaju...takeho co ich dusi od toho utekaju...

Alessandra999

100% suhlas s dvoma príspevkami podo mnou.

NEBOJUJ o nu, lebo ona o teba nema zaujem, nechce s tebou byť.
Ked jej budes vypisovat, vyvolávať - to je to najhorsie, fakt nerob zo seba chudáka, neponižuj sa pred nou a nestrapnuj.

S týmto má vela muzov problem, že ked holka ukonci vztah oni ju stoj co stoj chcu ziskať naspäť

bachnuty

vies, 18 rokov, to je este mlada dusicka, este jej hlavou vselico preleti. a lahko sa stane aj to, ze dnes lubi a zajtra uz nie. tak to ber sportovo. chvilu zaboli, potom preboli. hlavne naozaj nedoliezaj ako ti tu uz napisali, to ju este viac znechuti. ked budes chladny a akoby nezucastneny, tak si to mozno rozmysli a vrati sa. ked budes doliezat, sprotivis sa jej a viac ju neziskas.