Rozchod s priateľkou

Príspevok v téme: Rozchod s priateľkou
Vlado75

Dobry den.chcel by som vas poprosit o radu.s priateľkou sme rok spolu.dnes mi oznámila ze sa so mnou rozchádza ze ku mne nic necíti.uz asi dva tyzdne sme mali taku krízu kedy sa so mnou odmietla stretávať a bolo to take ako keby uz mi nieco naznačovala.nehovorim ze predtym sme sa sem tam nepohádali alebo nieco podobne no viem ze ma lubi stale.len neviem preco to tak urobila.chodil som k nim domov ona chodila k nam.jej rodina ma prijala medzi seba.rozumiem si s jej ockom aj s jej mamkou.skratka vsetko bolo v poriadku.az teraz pred vianocami sa začala správať takto.chcem vas poprosit o radu co robit dalej.ako o nu zabojovať.som na nu neskutocne naviazaný a znamena pre mna vela.za ten rok co sme spolu som si na nu velmi zvykol.viem ze rok nie je dlha doba no nechcem o nu prist.priatelka ma 18 rokov ja mam 21.za vsetky rady vam vopred velmi pekne dakujem :/

Vlado75

Ona je trochu ťažšia povaha.niekedy povie to co by nechcela a potom to ľutuje.mozno teraz vyzerám ako naivný no ja citim ze je to tak ze ma stale lubi.aj led ona tvrdí ze nie

neviem111111

"viem ze ma lubi" no chlapce, nastal cas si priznal, ze nie, nelubi ta. keby ta lubila, nerozisla by sa s tebou