Poradite mi prosim? (Tlaciaren)

Príspevok v téme: Poradite mi prosim? (Tlaciaren)
tlaciaren

Ahojte :)
Neviete mi prosim poradit tlaciaren?
Studujem,potrebovala som si vytlacit veci ku skuskam a co mam doma tlaciaren (skenuje a prefocuje),tak mi uz nevytlaca. A v obchode som nikde naplne nezohnala,povedali mi,ze to sa uz nevyraba,keby mi to objednali este u vyrobcu,tak ciernobiela napln by stala 20e a farebna napln tiez 20e. Naplne musia ist oboje,nestaci iba kupit ciernobielu. Takze mne by sa oplatilo kupit skor uz nove zariadenie. Na internete som videla tlaciarne aj za 35e,Canon,tiez s kopirovanim a skenovanim,ale zas sa bojim,aby naplne do tlaciarne neboli drahsie ako cela tlaciaren.
Ja nepotrebujem drahu tlaciaren (ani na to nemam peniaze). Naozaj mi staci taka,aby som si vytlacila vzdy iba veci do skoly. Teraz su aj vypredaje. Poradite mi prosim nejaku tlaciaren? Aby bola cenovo mne pristupna,ale zas aby naplne do nej neboli prilis drahe.. Dakujem vam.
Mna zaujalo cenovo nieco taketo,ale zas neviem,kolko stoja do nej naplne
m.alza.sk

Mirorito

Treba si len popozerať na dákych porovnávačoch, ktorá a za akú cenu sa naozaj vyplatí, ale ak ti, ako vravíš, treba len takú na školské veci, napríklad na necenzurovane.sk to majú rozdelené aj podľa ceny. Len sa treba rozhodnúť, a to viem, nie je vždy najľahšie :D

Pipi10

ja mam atramentovu tlaciaren all-in-one vyrobenu pred10 rokmi.bola som s nou spokojna,ale tlacenie bolo drahe,lebo som pouzivala znackovy atrament.islo to do penazi.a teraz ide este viacej,lebo atrament este zdrazel (znackovy)!tohto roku som pouzila atrament nahradu znackoveho a neviem co sa s tlaciarnou stalo,ale tlaci zle.urobila som udrzbu aka sa len dala,ale na vyriesenie problemu som neprisla.neviem co problem sposobilo.mrzi ma to,lebo som s nou bola spokojna aka bola.aka bola,taka bola,ale isla a teraz neviem,co s nou.

Deane

Ja som si vzal z práce vyradenú laserovú Kyocera, z inej vyradenej som vybral ozubené koliesko ktoré v nej malo vylomené 2 zuby a tá už roky tlačí. Prášok sa do nej dá jednoducho dosypať a ideš. Treba trochu pogoogliť a nájsť najlacnejšie alternatívne tonery. Je ich plný net. Pracoval som v prosperujúcej zahraničnej firme a tiež sa používali alternatívne tonery, kto by kupoval originál? Pokiaľ nepotrebuje človek farebnú tak aj lacná laserovka poslúži aj roky.

LAXMI

Tu bakalarku budes x krat prerabat. Minies tony papiera a toneru.
Pri BP sa oplati si to chodit dat jednoducho vytlacit.

kras

Ja vzdy kupujem kompatibilne tonery (ce285a do HP a ML111L do Samsung) od alternativneho vyrobcu na stranke: www.tonercenter.sk a doteraz som s nimi nemal žiadne problemy a co je pre mna este velmi dolezite, ze ponukaju moznost na ekologicku likvidaciu tonerov.

Mesačný princ

Ja si myslím, že pokiaľ netlačíš denne x strán, tak je úplne zbytočné ak máš tlačiareň.

Aj nepoužívaním sa veci kazia a často oveľa viac!

Raz za čas si daj vytlačiť čo potrebuješ niekde naraz a určite sa to oplatí viac ako mať doma to elektronické čudo.

Romanescu

A co tak skusit tlac cez nejaku webovu sluzbu? Lebo cim lacnejsia tlaciaren, tym drahsia tlac. Preto si myslim ze na par stran vam staci hocijaka mala domaca tlaciaren,. Pokial potrebujete tlacit vela, ja osobne vyuzivam sluzby na tejto stranke: www.rbdent.sk
Ja si myslim, ze1000 stran ciernobielo za 25 eciek Vam nevytlacia nikde inde. A nikdy sa nespoliehajte nato, ze ked je uvedene na naplni, ze ma kapacitu povedzme 1500 stran, ze aj tolko vytlaci. Lebo ak ma dokument pokrytie napr. 15 %, tak spotreba (toner/atrament) je 3x vyssia a tym padom je pocet vytlacenych stran 3x mensi. V tomto pripade, ktory uvadzam Vam napln vydrzi nie 1500, ale len 500 stran.

tlaciaren

Noelinka, s tymi naplnami mas pravdu. Ale chcem si do tej tlaciarne kupovat tie alternativne naplne a tie vychadzaju o nieco lacnejsie,nez originalne naplne. Ja som si seminarky tlacila vzdy v kniznici kam chodievam,ale teraz robim bakalarku, tak budem potrebovat vela tlacit. Dufam,ze ju na skusky a bakalarku vyuzijem a ze sa mi oplati ju kupit :) Dakujem za rady