Chlapi, prečo to robíte?

Príspevok v téme: Chlapi, prečo to robíte?
Nikol412

Ahojte,
obraciam sa hlavne na mužov. S priateľom sme rozídení nejaký ten čas. Nechcem rozpisovať prečo, ALE... odvtedy mi píše skoro každý deň, nech sa k nemu vrátim, že všetko bude super, atď. Dnes som si klikla na jeho profil na facebooku a zdieľal tam polohu, kde sa práve nachádza. Keď som rozklikla, jedna baba, mimochodom aj moja známa mu tam posielala srdiečka a pusinky.
Tak mi chlapi vysvetlite, prečo to robíte ? Na mňa sa už môže z vysoka vykašlať, ale prečo raní ešte aj ju ? Mala som sto chutí jej preposlať, čo vypisuje mne, ale už na to nemám náladu a on mi za to už nestojí. Ako som sa to dozvedela, tak som mu napísala, že sa mi hnusí, čo robí. on ten príspevok rýchlo zmazal a ja som si ho zablokovala.

Onlynicole

Neviem ci vcera alebo predvcerom som citala na priznani zien na facebooku, ako tam pisal jeden zenaty chlap,ze ma milenky. Skus to najst a precitaj si :) Mne to riadne pomohlo pochopit,ake my zeny sme. :D

Onlynicole

Ja som tiez rozmyslala nad takym niecim, ale ja ho lubim stale,hoci je to debil. :D Mne by sa to hnusilo niekoho mat ineho. Ja som tiez stara skola :) a taketo vztahy su najhorsie - ani spolu, ani bez seba.

Prezyvka69

Nicol- tiez som bola dost v prdeli...ale nejak sa pomaly zbieram z dna..je to narocne ale proste ja neviem...ja nemam taku mieru drzosti v sebe kurvit sa, proste priatela este mam (ehm mam ako mam) ale kurvit sa nechcem...proste mne to neda :D ja som stara verna skola mam ten pocit... Premyslala som nad zadnymi dvierkami z jeho strany? Ja nemam potrebu roztahovat nohy :D

Onlynicole

Sme na tom podobne.My sme spolu chodili viac ako 4 roky.On sice byva u rodicov,ale kazdy den,ked sme mohli sme boli spolu.pisali sme si nonstop a toto bola pre mna velka rana. Neboj sa,ono to prejde.Aj vsetko to trapenie:) Sice ja som na tom psychicky dost zle, 5 dni po rozchode som sa nebola schopna postavit z postele,nejedla som (doteraz mam pokazeny zaludok). Potom som ochorela, takze dalsie tyzdne v posteli.Nestoji mi to za to trapenie.A vies co bolo na tom najlepsie? Ze na moje narodeniny ma chcel poziadat o ruku.Pochopis? Na to treba fakt roadnu guraz a ziadnu chrbtovu kost. :D takze sa netrap,mozes byt rada,ze si na to prisla skor,ze je chrapun. Lebo ja som mu chcela dat kopacky uz pred rokom,ale vzdy sme sa udobrili a on "akoze" prestal. Iba to vymazaval.

Prezyvka69

Nicol- to nie je lahke...3,5 roka, rom spolocne byvanie....zabudam, sice pomaly ale ide to...stretla som ho uz s inou...viem ze ho nechce...nepozdravila som ho len som sa hnusne a povrchne na ho pozrela...k tomu jeho komentar nasmu kamosovi:Hm tak to sa uz k sebe asi nevratime".....co si o sebe mysli....

Onlynicole

My sme prežívali niečo podobné. Mali sme síce aj iné problémy,ale vzdialovali sme sa. A keďže ja veľa času trávim v škole alebo v práci, tak to objasnil s tym,že sa nudí. Možno si potrebujú niečo dokázať a možno nechcú zostať sami, tak iba rýchlo hľadajú. Každopádne sa naňho vykašli ako som urobila aj ja a teraz mi je lepšie. Myslím,že máš na lepšieho.

Prezyvka69

Nicol- my mame pauzu ale nekontaktujeme sa...ale mame apolocnych kamaratov a proste to sa dozvies aj ked nechces...ten "moj" mi nahana kamaratky, na randi s inou...no hnus..sprava sa zufalo a to uz ani jeho najblizsi kamosi ho nechapu, je to hnus, mam este kluce od jebo bytu kde sme spolu byvali...neviem preco sa nerozide a toto robi...akokeby silou mocou chcel mat hned teraz inu....

Sevrin

Nevyrovnal sa s rozchodom, tak silou mocou hľadá náhradu, aby nezostal sám, Takže na jednej strane tlačí na teba, aby si sa vrátila, na druhej strane hľadá aj iné možnosti, keďže nie je vôbec isté, či sa mu podari dostať teba naspäť. Robí to väčšina, čo sa rozišli proti svojej vôli, časom ich to prejde, buď si niekoho fakt nájdu alebo emočne vychladnú a dajú pokoj.

ANGEL-DEMON

na čo sa zapodievaš takým chlapom... a na čo ho máš v priatloch na Fb nadalej???? ci aby si mala počet priatelov???
mne vypisoval byvaly ktory ma uz zenu a decko...zablokovala som ho vsade.... nezaoberám sa ním....