Chlapi, prečo to robíte?

Príspevok v téme: Chlapi, prečo to robíte?
Nikol412

Ahojte,
obraciam sa hlavne na mužov. S priateľom sme rozídení nejaký ten čas. Nechcem rozpisovať prečo, ALE... odvtedy mi píše skoro každý deň, nech sa k nemu vrátim, že všetko bude super, atď. Dnes som si klikla na jeho profil na facebooku a zdieľal tam polohu, kde sa práve nachádza. Keď som rozklikla, jedna baba, mimochodom aj moja známa mu tam posielala srdiečka a pusinky.
Tak mi chlapi vysvetlite, prečo to robíte ? Na mňa sa už môže z vysoka vykašlať, ale prečo raní ešte aj ju ? Mala som sto chutí jej preposlať, čo vypisuje mne, ale už na to nemám náladu a on mi za to už nestojí. Ako som sa to dozvedela, tak som mu napísala, že sa mi hnusí, čo robí. on ten príspevok rýchlo zmazal a ja som si ho zablokovala.

Hracc

Z mojho pohladu ta stale chce a rozchod este nepredychal. Preto ti stale vypisuje a bojuje o pozornost. Ak bol na vylete s vasou znamou, tak z jeho strany ani nemusi byt zaujem o nu, len sa potreboval odreagovat od myslienok na teba, tak siel na vylet a ta znama to pochopila inak a uz mu spamovala prispevky so srdieckami a pusinkami. A mozno to je uplne inak :) mozno hra na viac stran, neviem, nikdy som take nemal potrebu robit u seba...

zubrica

moj brat namotava kazdu. baby na neho letia a kazda si mysli ze je do nej cely hotovy, aj jej to vyklada, ale pritom za rohom uz bali dalsiu. vzdy ma rozpracovanych niekolko vztahov. ked som sa ho pytala ci mu sibe povedal, ze jeho nebavi byt len s jednou, ze je to nuda.

laskonkacitliva

robia to,lebo keby nevyšla jedna, tak druhá bude,no nie ?:) nepoznáš také slovo, že záloha?:)moja zlatá,asi si ešte veľmi mladá, chlapi to zvyknú robiť, zálohaaa