Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tetovanie

Príspevok v téme: tetovanie
ivika91

Ahojte, ženy mali ste niekedy problém s tým že by sa vášmu partnerovi nepáčilo tetovanie? A chlapi, páčia sa vám potetované ženy?
Ide totiž o to že som si dala dosť velké tetovanie na brucho a chrbát. Bolo to pred mesiacom a pol a odvtedy vždy keď sa milujeme tak mi partner nikdy nevyzliekol tričko. Raz som si ho vyzliekla teda sama (chcem sa ho predsa dotýkať telom) a nič z toho nebolo. Je toto normálne že sa mu to až tak nepáči? A vôbec čo s tým robiť. Akože vedela som že sa mu tetovania nepáčia ale dúfala som že na mne sa mu zapáči, aj sme sa minulý týždeň o tom rozprávali, povedal že ma rešpektuje, nech si nemyslím že ma nechá kvôli tomu. Ale mám o tom trochu pochybnosti, predsa len sex do vzťahu patrí a v poslednej dobe je úplne nanič, už mesiac som si ho poriadne neužila.

Ludiasuzvlastni

Mne sa to uplne nepochipitelne. Ako sa moze takto spravat. Ced je to len tetovanie a je to TVOJE telo. Mozes si s nim robit, co chces. Akoze prepacte, ale aby sa pytala okolia, ci mu to nebude vadit? Ved to je az smiesne. Sa vyzliekaj vzdy sama, nech si zvyka. Boze, ale riesit takuto banalitu ako tetovanie.

Staryhriech

Mne sa to u žien nepáči a hlavné mladé baby, pekné ramienka, dajú si tam tetovanie a mne to pripadá špinavé, nepríťažlivé.

Nepotetovany

Takisto ma strasne odpudzuju zeny s tetovanim, a je pre mna velke sklamanie, ked natrafim na nejaku sympaticku zenu, a potom uvidim, ze cela potetovana. Nechapem to.

danena

Jasné, že to je normálne. Niektorých chlapom sa jednoducho tetovanie nepáči a vôbec sa im nečudujem. Aj podľa mňa to nie je pekné!

danena

Jasné, že to je normálne. Niektorých chlapom sa jednoducho tetovanie nepáči a vôbec sa im nečudujem. Aj podľa mňa to nie je pekné!

Pako567

Ja som mal ten isty problem, byvala si dala vacsie tetovanie na bok a mna prestala vzrusovat, lebo mi prisla akoby nebola uplne naha. Ja som jej vravel, ze mi to bude vadit a ona ma presviedcala, ze to bude ok. Musel.som sa s nou rozist, lebo som to nevedel prekonat.

Jakub1351

Ahojte potrebujem poradiť :-) chcem si dať svoje prve tetovanie niečo ohľadom môjho znamenia (strelec) ale nechcem si dať kentaura ani len šipi a podobne hovadinky :-) chcem si to dať od ramena po lakeť cca a neviem naisť nič vhodne :-( ak by ste niekde niečo pekne vydeli prosim pošlite mi to velmi by ste mi tym pomohli :-) vopred dakujem :-)

Pokayoke

ani mne by sa to nepacilo moc zensky mi uz potetovane zeny nepripadaju skor ako mužatky mi pripadaju, velmi pritazlive to neje mal som take zeny co maly tetovania, a piercing na bradavkach, v pupku, v intimnej oblasti bolo to hnusne diery od tych piercingov smrdely ma napinalo na zvracanie. Lenze piercing ked sa znepaci tak zarastie ale tetovanie nezmizne este budes v buducnosti lutovat a das si ho odstranit coraz viac ludi si dava odtranovat tetovania dospeju a zistia ze je to k zivotu absolutne nepotrebne, uz nikoho neohuris s tetovanim skor odpudis

Najčítanejšie články