Ahojte, ženy mali ste niekedy problém s tým že by sa vášmu partnerovi nepáčilo tetovanie? A chlapi, páčia sa vám potetované ženy?
Ide totiž o to že som si dala dosť velké tetovanie na brucho a chrbát. Bolo to pred mesiacom a pol a odvtedy vždy keď sa milujeme tak mi partner nikdy nevyzliekol tričko. Raz som si ho vyzliekla teda sama (chcem sa ho predsa dotýkať telom) a nič z toho nebolo. Je toto normálne že sa mu to až tak nepáči? A vôbec čo s tým robiť. Akože vedela som že sa mu tetovania nepáčia ale dúfala som že na mne sa mu zapáči, aj sme sa minulý týždeň o tom rozprávali, povedal že ma rešpektuje, nech si nemyslím že ma nechá kvôli tomu. Ale mám o tom trochu pochybnosti, predsa len sex do vzťahu patrí a v poslednej dobe je úplne nanič, už mesiac som si ho poriadne neužila.
tetovanie
Ja by som zniesol na priatelke tetovanie, take mini 5x5cm kludne aj na viacerych miestach, to by sa mi aj pacilo ak by ju to vystihovalo. Ale cez brucho a chrbat, no neviem, s tym by som mal asi problem. To je dost velke a pravdepodobne len nejake z katalogu narychlo co nema ani vyznam (?). Nerobia sa take velke na x pravidelnych posedeni postupne aj rok?
Inak je super, ze ta respektuje, tak skus aj ty jeho nazor respektovat. Tetovanie si nechaj, urcite si ho chcela kvoli sebe, nie kvoli druhym.
proti, mozno sa skus troska dovzdelat o teme, ku ktorej sa vyjadrujes. to sa mozno tak pred 30 rokmi takto tetovalo.
mne sa osobne tetovani ludia hnusia, posobia tak spinavo ako prostitutky a narkomani ci mafiani a drog.dileri.
Casto si potetovanych spajam s hepatitidou, AIDS... lebo dost zalezi na sluzbach a urovni tetov. salonov. Ludia chcu setrit a cim lacnejsie studio tym vyssie riziko nakazenia kedze hygiena minimalna a ihli sa pouzivaju na viacerych ludoch a farby tiez mozu byt lacne a zdraviu skodlive. Predsa je to zasah do tela a dochadza ku krvacaniu a kontaktu narusenia sliznice.
ANGEL-DEMON ty musíš byť velmi vypatlaná žena :) to že ťa nejaky chlap hladkal to sa ti muselo snivat, ja by som takuto ženu s tak primitívnymi názormi a prázdnou hlavou jedine nakopal do zadku
ANGEL-DEMON ty musíš byť velmi vypatlaná žena :) to že ťa nejaky chlap hladkal to sa ti muselo snivat, ja by som takuto ženu s tak primitívnymi názormi a prázdnou hlavou jedine nakopal do zadku
Laser je veľmi drahý, veľmi bolestivý a môže ti aj tak na koži ostať niečo - pokojne aj jazvy. Je to tvoje telo, máš právo sa nechať tetovať ak sa ti to páči, no treba potom počítať aj s reakciou partnera. Aby si potom neľutovala, ak pretrpíš dlhé hodiny bolestí na laseri, minieš na to tisíce a s priateľom sa napokon rozídete aj tak.
viem že som sprostá, teraz asi jedine aby som išla na laser, ďalšie vyhodené peniaze
Ak sa raz niekomu tetovania nepáčia, páčiť sa mu nezačnú. Keby by bol priateľ povedal, že sa mu tetovania nepáčia, asi by som sa neotočila a nešla si dať vytetovať niečo cez polovicu tela a potom sa čudovala, že sa mu to stále nepáči.
a keby som vedela čo sa stane tak by som sa nenechala tetovať
No toto by bolo riadne hnusné. PREČÍTAJ SI ČO MI POVEDAL!!!!!!! Neviním ho z toho, predsa len keď sa mu to nepáči tak čo s tým má robiť?!!! Ty musíš byť riadne úbohá žena ktorá si chlapa nedokáže vážit... Nechcem ho nechať ani vyvolať kvôli tomu konflikt, len sa pýtam či sa to niekomu stalo a keď tak či sa mu to môže raz začať páčiť.