Ahojte, hľadám dobrú radu a trochu nestrenné posúdenie situácie. ďakujem dopredu za všetky reakcie.
S priateľom sme spolu skoro 3 roky, viete ako to je - sem tam príde burka, sem tam vykukne slnko.
Mali sme teraz trosku tažšie obdobie a priateľ ovedal, že chce silvestrovať s kamaratmi. Ja som mala troska inu predstavu a to - že budeme po pár silvestroch s partiou konecne oslavovať samy. Samozrejme že ma to trocha sklamalo, najmä preto že on zrejme očakavl že budem sediet doma a plakať do vankusa. Nestalo sa a isla som sa pozrieť na ohnostroj s jedným kamaratom, o čom vedel ale neveril že to spravim.
Na druhy den volal, pytal sa ako som sa mala a bolo vidiet že trocha žiarlil že som aj ja silvester stravila v pohode a nebola som z toho smutna, že sme neboli spolu. Rozlucil sa so mnou a odvtedy sa neozval. Su to tri dni ale ja som ma nevolala tiež - raz mi totiž spomenul, že on čaka kym sa ohlasim ja. Teraz sa však vo mne niečo pohlo a uvedomujem si, že som mu neublizila- naopak bol to on, kto chcel takto tuto situaciu vyriešiť , tak teraz nechapem za čo urazeny.( Podotýkam väčšinou volava on, kvoli práci ked ma volno ..) Mam sa mu predsa ozvat ? Alebo to ešte nechat tak vychladnuť a počkam kym sa ozve on? Dakujem za všetky rady ako to s tymi trucovitými chlapmi riešiť ; )
Urazený chlap
jaj - nie, on chcel silvestrovat so svojimi kamaratmi.
nevolala by som mu, lebo zjavne ma problem spracovat tvoju navstevu mesta a ohnostroja.
Tusim som to nespravne pochopila - vy ste spolu mali ist s priatelmi a ty si s nim odmietla ist a isla si radsej von s kamosom pozriet ohnostroj? On chcel ist aj s tebou?
Aha, ale vidím, že ty si mala inú predstavu noo tak nejaký kompromis :)
Vianoce, Silvester určite tráviť spolu :-))) o tom je vzťah ak upredností kamošov niečo nie je v poriadku. Mal zobrať aj teba na chatu, čo je na tom?
milpex, urcite ano, hlavne co sa tych emocii tyka. Muzi miluju pomenej no uz ked, tak neraz je to uz navzdy a naveky. Zeny sa skor otrasu a idu do ineho vztahu ai. Ja poznam par muzov, ktorym ked ta ich "osudova zivotna" laska zlomila srdce, ostali z nich vlci samotari, nevedeli nemohli uz viac inu tak milovat, ako keby zradzali to co k tej ex citili, nechceli uz viac lasku city ai. Zanevreli, ostali radsej sami
Aj muž má právo uráziť sa a právo na emócie. Muž nie je robot, ktorého bude žena ovládať a on bude chladne pritakávať...to len na margo nadpisu a niektorých ženských reakcií
jaj, to mas pravdu.
Predsa len sem uviedla autorka prispevku malo informacii z ich vztahu, ako to maju bezne celorocne, ako sa k sebe navzajom spravaju, ake to maju, aky je on ai.
Ja som bezne posielala toho mojho nech ide s kamosmi lyzovat snowbordovat posediet si ai. Keby bolo na mne, ja by vianoce a vsetko okolo toho (silvester ai) uplne zrusila))
a dr1a - ja som nehodnotila ich vztah, ale len jeho reakciu na situaciu. On jej prrdsa zavolal a ona sa mu pochvalila, ze sa mala dobre aj bez neho. A co sa tyka vztahu, mala by do uvahy brat aj to, aky je ich vztah celkovo. Ked spolu stravili napr. pekne Vianoce a travia spolu kvalitne vela casu nevidim problem, ak bol pozvany kamaratmi na chatu. Su take typy chlapov co maju bandy :) chodia spolu stanovat, lyzovat alebo su sportovci a mozno ho vyprovokovali, ze uz na nich kasle a je len s frajerkou. Samozrejme, ze to moze byt aj inak, netvrdim ze nie...to uz musi ona usudit aky je a ako sa bezne chova, my tu mozeme len polemizovat ako by to mohlo byt.
jaj. Ale kde moze mat aj ona istotu, ze kde a s kym silvestroval on, bolo cisto len muzske zlozenie??) Ja som ani medzi gaymi taketo cisto muzske ci zenske zlozenia partie nezazila)) Takze ona si tiez moze rozne orgie predstavovat, kto tam vsetko bol a co tam asi stvarali)
Mne to pride cele divne. Ja ked mala vztah, tak jeho ci mna by nenapadlo ist niekam zvlast. S inymi. Bud sme boli spolu my dvaja, alebo sme sli niekam spolocne. Aky je to vztah, ked kazdy chce byt inde a s inymi, neozvu sa navzajom aj par dni ai? Ten silvester je podla mna najmensi problem. To uz je len dosledok
To, ze ty si isla s inym chalanom by bolo z priatelovho pohladu v poriadku len v tom pripade, ze je ten tvoj kamarat inak orientovany. Kto ho presvedci, ze ste sa potom obaja pekne vybrali osobitne domov spinkat :) Ktovie ake orgie ste v jeho mysli s kamaratom prezili...