Urazený chlap

Príspevok v téme: Urazený chlap
Romana123456789

Ahojte, hľadám dobrú radu a trochu nestrenné posúdenie situácie. ďakujem dopredu za všetky reakcie.
S priateľom sme spolu skoro 3 roky, viete ako to je - sem tam príde burka, sem tam vykukne slnko.
Mali sme teraz trosku tažšie obdobie a priateľ ovedal, že chce silvestrovať s kamaratmi. Ja som mala troska inu predstavu a to - že budeme po pár silvestroch s partiou konecne oslavovať samy. Samozrejme že ma to trocha sklamalo, najmä preto že on zrejme očakavl že budem sediet doma a plakať do vankusa. Nestalo sa a isla som sa pozrieť na ohnostroj s jedným kamaratom, o čom vedel ale neveril že to spravim.
Na druhy den volal, pytal sa ako som sa mala a bolo vidiet že trocha žiarlil že som aj ja silvester stravila v pohode a nebola som z toho smutna, že sme neboli spolu. Rozlucil sa so mnou a odvtedy sa neozval. Su to tri dni ale ja som ma nevolala tiež - raz mi totiž spomenul, že on čaka kym sa ohlasim ja. Teraz sa však vo mne niečo pohlo a uvedomujem si, že som mu neublizila- naopak bol to on, kto chcel takto tuto situaciu vyriešiť , tak teraz nechapem za čo urazeny.( Podotýkam väčšinou volava on, kvoli práci ked ma volno ..) Mam sa mu predsa ozvat ? Alebo to ešte nechat tak vychladnuť a počkam kym sa ozve on? Dakujem za všetky rady ako to s tymi trucovitými chlapmi riešiť ; )

Lary

Pre nás normàlnych ktorý tvoria pàr chcú spolu tràviť čo najviac času.Ak spolu nebývate a ste len "" frajery"je nejaký dôvod možno na to aby každý tràvil silvestra po svojom.Už len to že jeden sa ide baviť po svojom je nàznak nesúladu vo vzťahu ale po vzàjomnej dohode to môže fungovať.Ak màte spoločnú domàcnosť je to neprípustné.To že sa ti neozvete 3dni o niečom svečì.Ty si sa neurazila ale jemu pravdepodobne vyhovuje že sa mal za čo napaprčiť.

stastnablcha

vacsnou nesuhlasim s chlapi ale tu musim... preco preboha ides hned silvestrovat s inym chlapom? ved nemas kamosky? aj ked, chlap co si vybral partu predomnou - to by som asi nerozdychala.. a pokial nemas potrebu sa 3 dni ozvat, asi aj zistis ze nemas potrebu sa ozvat este tyzden a potom mesiac :)

JaroMar

Aniel-Démon, nerozčuľuj sa toľko, ty jednoduchá, lebo môžeš dostať infarkt a zomrieť. Kto potom odnesie tvoju truhlu do jamy, keď to muži-hrobári odmietnú spraviť ?

MudryChlap

tieto vaše slepačie názory že neozývaj sa mu ... preboha keď on chcel oslavovat silvestra s chlapmi, ty si mala zavolať kamoškám a oslavovať a nimi, prečo s nejakým d*bilkom? ach ženy ženy

ANGEL-DEMON

nie neozývaj sa mu... takto "nech si vyserie oko!"
ty si neurobila nič,.. on si moze s kamaratmi behať vonku a ty budeš ako taka sliepka! sedieť doma na riti a čakať a čumieť na dvere kedy debilko príde domkov...???
jeb na takeho chlapa... ked nedokaze taketo veci zvládať nestojí za nič.... zeny nie su sluzky! čo len doma sediet starat sa o domacnost a debil sa bude flákať...

pomocnica

A pozormyslaj či ťa ten vzťah napĺňa, lebo ak nie tak nezostávaj s niekým s kym sa nehybes dopredu ale stagnujes. Si ešte mladá...Ale ak ho ľúbiš tak to dajte dokopy a želám veľa štastia vo vzťahu.

pomocnica

Súhlasím čo sa tu píše ale alessandra999-ona pisala, že sa tešila, že po pár silvestroch s partiou budú konečne spolu. Nie, že boli spolu. Ale inak súhlasím a ja by som ak sa mu už chceš ozvať ešte počkala, nech si to vyžerie, že sa mu neozývaš.

Mischell876578

Ani my sme nesilvestrovali spolu.Proste po par rokoch uz tonie je ako na zaciatku to si treba priznat a nevidim dovod preco by sme sa mali pre toto rozhcadzat.Ak by sme sa mali pre kazdy konflikt rozist / rozviest tak ako by to potom vyzeralo?! Ja som bola s kamoskamina diske a on s chalanmi na chate. A v pondelok sme sa vystidkali a vyrozpravali zazitky.A ideme dalej..

Tvoj asi necakal ze to spravis, resp. myslel ze sa mu bude vtierat a tlacit aby ste boli spolu.To ked si si spravila vlastny program ho zarazilo a mozno sa aj zlakol.Nechaj nech sa ozve sam alebo mu normalne zavolaj a popytaj sa ako sa ma a co poraba.Ziadne otazky preco nezavolal a pod. Po par dnoch sa ozve a bude ako nic a este viac stuones v jeho ociach ze nie si na nom zavisla
:-)

Alessandra999

Ja nevidím problém v tom, že chcel tráviť silvestra s kamošmi.
Sama píšeš, že minulé roky ste spolu trávili Silvestre a nemusíte predsa všade chodiť ako siamské dvojčatá.

Ak si mu vopred povedala, že ideš s kamarátom von, vedel o tom,
nič zlééé si neurobila.

I keď jemu sa to zjavne nepáčilo.

Ja by som sa mu neozývala a neriešila to. Ozve sa sám - a uvidíš akým štýlom, či zas mu bude niečo vadiť alebo bude v pohode.

neviem111111

a naco sa mu chces ozyvat? lebo ti je tak smutno za tym "krasnym vztahom" co mate? to co je ze ste spolu tri roky, ale silvestra spolu netravite, lebo on sa chce najebat s kamaratmi a ty tam pri tom asi byt nemozes a potom sa ti este tri dni neozve? troska sa uvedom a nenechaj si srat na hlavu