Som absolutne zufala. Som neskutocne unavena, uz dlhy cas. Najvacsi problem je, ze sa musim ucit na skusky a nvm este nic. Nedokazem sa nic naucit. Najhorsie je, ze si dam vecer budik na 8 a vstanem o 12. Proste nedokazem rano vstat nech robim cokolvek. Uz som si stiahla vsetky mozne aplikacie s budikmi kde su rozne matematicke ulohy, budik som dala daleko od postele... ale rano akoby zmyslal moj mozog a moje telo same. Ani nvm ako budik vypnem, a spim dalej. Nedokazem sa prebudit a postavit na nohy. Som uplne zufala a vycerpana. Totalne bez energie, slaba, unavena. Prosim poradte mi ako ziskat zivotnu energiu a vratit sa do zivota. Je mi na zblaznenie.
zufalstvo - Som neskutocne unavena, uz dlhy cas
Možno je to chronická únava. Treba sa na to opýtať odborníka, lekára. Môže to byť aj príznakom nejakého ochorenia. Ak berieš nejaké AD-čka, tak to môže byť aj z toho.
lenze toto je uz chorobna unava, ktora trva niekolko mesiacov. Absolutne sa nedokazem rano zobudit, ako z komy. Po zobudeni ma vsetko boli hlava, svaly. Citim totalnu slabost, neschopnost ani otvorit oci. Nemam na nic energiu. Chcem s tym bojovat ale nedokazem
Keď si unavená, tak si oddýchni a nebojuj sama so sebou. Asi máš na to nejaký dôvod, že si unavená. Asi to neprišlo na teba len tak z čista jasna, či?
a co strava? denny rezim?
nikto nic? :-( :-(