zufalstvo - Som neskutocne unavena, uz dlhy cas

Príspevok v téme: zufalstvo - Som neskutocne unavena, uz dlhy cas
neprebudena7

Som absolutne zufala. Som neskutocne unavena, uz dlhy cas. Najvacsi problem je, ze sa musim ucit na skusky a nvm este nic. Nedokazem sa nic naucit. Najhorsie je, ze si dam vecer budik na 8 a vstanem o 12. Proste nedokazem rano vstat nech robim cokolvek. Uz som si stiahla vsetky mozne aplikacie s budikmi kde su rozne matematicke ulohy, budik som dala daleko od postele... ale rano akoby zmyslal moj mozog a moje telo same. Ani nvm ako budik vypnem, a spim dalej. Nedokazem sa prebudit a postavit na nohy. Som uplne zufala a vycerpana. Totalne bez energie, slaba, unavena. Prosim poradte mi ako ziskat zivotnu energiu a vratit sa do zivota. Je mi na zblaznenie.

Iiiii

Možno je to chronická únava. Treba sa na to opýtať odborníka, lekára. Môže to byť aj príznakom nejakého ochorenia. Ak berieš nejaké AD-čka, tak to môže byť aj z toho.

neprebudena7

lenze toto je uz chorobna unava, ktora trva niekolko mesiacov. Absolutne sa nedokazem rano zobudit, ako z komy. Po zobudeni ma vsetko boli hlava, svaly. Citim totalnu slabost, neschopnost ani otvorit oci. Nemam na nic energiu. Chcem s tym bojovat ale nedokazem

Iiiii

Keď si unavená, tak si oddýchni a nebojuj sama so sebou. Asi máš na to nejaký dôvod, že si unavená. Asi to neprišlo na teba len tak z čista jasna, či?